R10 davetiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazladan davetiyesi olan varsa benimle de iletişime geçebilir mi? Gerekirse paypalda son kalan 3 TL yi de gönderebilirim işine yararsa :)

Varsa Bende Alıyım

Günlük 2 $ gelirli kanalımı veririm

bu şekilde davetiye kimse göndermez, tamamen yakın çevrelerinizde varsa onlardan isteyin en mantıklısı bu rüşvet verir gibi teklif etmeyin millete zorla paraya teşvik etmeyin, paranız varsa iletişim hattını arayın yardımcı olsunlar.

Şahsen davetiyem var ama kim olursa olsun davetiye vermem.

r10.net'i çoluk çocuk bastı hocam.5 lira kazanmak veya kar etmek için insanlar neler yapıyor bir görseniz.ben ordan buraya kaçtım ama çok ısrarcıysanız göndereyim

R10'da eskisi kadar paylaşım olmadığı doğrudur fakat en kaliteli Türkçe WM forumudur.

Destek hattıyla ve tek moderatörüyle ekip işiyle yürütülmektedir.

Burada olan çocukça şeylerin %10'u yoktur orada diyebilirim.

Ayrıca kimsenin davetiye göndereceğini sanmıyorum ve göndermesi yanlısı değilim.

Çünkü davetiye verdiğiniz kişi bir halt karıştırırsa davetiye verende banlanıyor.

R10'da eskisi kadar paylaşım olmadığı doğrudur fakat en kaliteli Türkçe WM forumudur.

Ayrıca kimsenin davetiye göndereceğini sanmıyorum ve göndermesi yanlısı değilim.

Çünkü davetiye verdiğiniz kişi bir halt karıştırırsa davetiye verende banlanıyor.

O sizin görüşünüz hocam.En fazla ban yerim,yazdığım mesajdanda belli olacağı üzere umrumda olmaz.

Bir kişiyle laf dalaşına giriyorsunuz ister istemez,adamın kaç tane üyeliği varsa hepsinden bi şekilde girip sana muhaleflik yapıyor.YAZI FONTUNU BEĞENMEDİM diye -rap verilir mi ? Lüzumsuz yere -itrader ? hepsiyle karşılaştım ben bütün olumsuzlukları yaşadım bahsettiğiniz wm forumunda.neyse kolay gelsin

O sizin görüşünüz hocam.En fazla ban yerim,yazdığım mesajdanda belli olacağı üzere umrumda olmaz.

Bir kişiyle laf dalaşına giriyorsunuz ister istemez,adamın kaç tane üyeliği varsa hepsinden bi şekilde girip sana muhaleflik yapıyor.YAZI FONTUNU BEĞENMEDİM diye -rap verilir mi ? Lüzumsuz yere -itrader ? hepsiyle karşılaştım ben bütün olumsuzlukları yaşadım bahsettiğiniz wm forumunda.neyse kolay gelsin

Bir üyenin bir üyeliği var artık. Multiler banlanıyor R10 eski R10 değil haberiniz yok dünyadan.

Adam yazı fontunuzu beğenmemiş ve (-) rep vermiş olabilir. Bunda ne var? Yani sizi herkes sevecek, canım cicim kardeşim mi diyecek? Hayır en azından ortamın biraz daha ılımlı olması gerekir ancak klavye delikanlısı çok devrimizde.

Lüzumsuz yere - trader diye birşey yoktur bunlar tamamen sizin uydurmalarınız siz R10'da hiç barınmamışsınız hiçbir bilginiz yok. Haksız i-trader başlığı diye birşey var gidip yazarsanız sildirirsiniz.

Ben neden hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım 300 taneden fazla ticaret puanım var? Forumda saygınlığım var?

Bu bence insanın kendi kişiliğiyle alakalıdır birazda.

Bir üyenin bir üyeliği var artık. Multiler banlanıyor R10 eski R10 değil haberiniz yok dünyadan.

Adam yazı fontunuzu beğenmemiş ve (-) rep vermiş olabilir. Bunda ne var? Yani sizi herkes sevecek, canım cicim kardeşim mi diyecek? Hayır en azından ortamın biraz daha ılımlı olması gerekir ancak klavye delikanlısı çok devrimizde.

Lüzumsuz yere - trader diye birşey yoktur bunlar tamamen sizin uydurmalarınız siz R10'da hiç barınmamışsınız hiçbir bilginiz yok. Haksız i-trader başlığı diye birşey var gidip yazarsanız sildirirsiniz.

Ben neden hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım 300 taneden fazla ticaret puanım var? Forumda saygınlığım var?

Bu bence insanın kendi kişiliğiyle alakalıdır birazda.

Seninle tartışmaya girmeyeceğim.Sen ve senin benzerin insanlar heryerde var malesef,r10'da hiç bulunmadığım içi adama davetiye gönderiyorum sende haklısın,gökten zembille iniyor bana davetiye..Bahsettiğin i-traderi sildirmek için 1 ay uğraştım,neye dayanarak konuşuyosun anlamadım.-rap mevzusuna gelince normal birşey olmadığı aşikar.Sen neden bir olumsuzlukla karşılaşmadın ? Beni alakadar etmiyor o konu,banane yani.Ayrıca bir kişinin 1 üyeliği var diyorsunuzda,ben şuan istesem 9-10 üyelik bulabilirim,hepsinden girip canımı sıkan kim varsa konularını baltalıyabilirim ? -rap ve -itrader atabilirim o nasıl olacak ? sülalecek r10'a üyeyiz ? ? ? ayrıca akrabalarımın pek çok multi üyeliği var sen neye dayanarak konuşuyosun,r10 istatistik kurumu başkanı mısın ? nesin anlamadım

yaw arkadaş 1 yıldır uğraşıyorum bana daveti yollayan yok konu açsam banada yollarmısınız ya benimde facebook sayfam var onu satmak istiyorum

---------- Mesaj saat 10:20:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:14:50 civarında gönderildi. ----------

Kendi host sitemden mail adresimi verebilirim. Arkadaş yardımcı olursa?

bizimde domainimiz mevcut ama forumda davetiye dışında başka bişey yok üye olmak için

Seninle tartışmaya girmeyeceğim.Sen ve senin benzerin insanlar heryerde var malesef,r10'da hiç bulunmadığım içi adama davetiye gönderiyorum sende haklısın,gökten zembille iniyor bana davetiye..Bahsettiğin i-traderi sildirmek için 1 ay uğraştım,neye dayanarak konuşuyosun anlamadım.-rap mevzusuna gelince normal birşey olmadığı aşikar.Sen neden bir olumsuzlukla karşılaşmadın ? Beni alakadar etmiyor o konu,banane yani.Ayrıca bir kişinin 1 üyeliği var diyorsunuzda,ben şuan istesem 9-10 üyelik bulabilirim,hepsinden girip canımı sıkan kim varsa konularını baltalıyabilirim ? -rap ve -itrader atabilirim o nasıl olacak ? sülalecek r10'a üyeyiz ? ? ? ayrıca akrabalarımın pek çok multi üyeliği var sen neye dayanarak konuşuyosun,r10 istatistik kurumu başkanı mısın ? nesin anlamadım

1) Sen ve senin benzerin diyorsunda, doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. İşine gelmedi değil mi yazdıklarım?

2) Davetiyeler otomatik olarak belirli kriterlerdeki üyelere gönderildi... ;)

3) Sildirmeye çalıştığınız i-trader kanıtsız ve yarım yamalaksa uzar. Şikayetim var bölümünde dile getirebilirdiniz. Ve muhtemel olarak siz eski yönetimde bu tarz şeylerle uğraştınız.

4) Rep vermek serbesttir. Ben de fazlasıyla karşılaştım. Ancak aldığım + repler - replerden fazla. Bu demek oluyor ki sevilen tarafım daha fazla.

5) İsteseniz 9-10 üyelik bulabilirsiniz ancak zombi ya da IP testinden muhtemelen banlanırsınız. Eski R10 yok artık, ancak haberinizde yok.

6) Yahu multi üyeliği olabilir ben olamaz mı dedim. Sisteme takıldığında şutlanır diyorum.

7) Profil linkinizi iletirseniz özel mesaj yoluyla, kim olduğumu öğrenirsiniz. Ben de normal bir üyeyim. Beğenmediğiniz bir platformda barınmayacaksınız o zaman.

Kolay gelsin.

1) Sen ve senin benzerin diyorsunda, doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. İşine gelmedi değil mi yazdıklarım?

2) Davetiyeler otomatik olarak belirli kriterlerdeki üyelere gönderildi... ;)

3) Sildirmeye çalıştığınız i-trader kanıtsız ve yarım yakmalaksa uzar. Şikayetim var bölümünde dile getirebilirdiniz. Ve muhtemel olarak siz eski yönetimde bu tarz şeylerle uğraştınız.

4) Rep vermek serbesttir. Ben de fazlasıyla karşılaştım. Ancak aldığım + repler - replerden fazla. Bu demek oluyor ki sevilen tarafım daha fazla.

5) İsteseniz 9-10 üyelik bulabilirsiniz ancak zombi ya da IP testinden muhtemelen banlanırsınız. Eski R10 yok artık, ancak haberinizde yok.

6) Yahu multi üyeliği olabilir ben olamaz mı dedim. Sisteme takıldığında şutlanır diyorum.

7) Profil linkinizi iletirseniz özel mesaj yoluyla, kim olduğumu öğrenirsiniz. Ben de normal bir üyeyim. Beğenmediğiniz bir platformda barınmayacaksınız o zaman.

Kolay gelsin.

1-) Doğru dediğiniz şey,mutlak bir kavram değildir.Neye göre doğru,kime göre doğru ?

2-) Her üyeye 3 adet davetiye veriliyor yanılmıyorsam haklısınız.

3-) Banka dekontu ve mesaj kanıtları vardı.1 ay uğraştım.

4-) Rap vermeninde bir adabı olduğunu düşünüyorum.Yazı fontunu beğenmeyip -rap veren bana göre çoluktur çocuktur.Sevilen bi tarafınız vardır doğrudur bilmiyorum.

5-) Yeter ki yapmak isteyin,herşeyin bi yolu yöntemi pek çok alternatif seçeneği var.

6-) "Bir üyenin bir üyeliği var artık. Multiler banlanıyor R10 eski R10 değil haberiniz yok dünyadan." mesajı size ait ve bundan başka bir anlam çıkmıyor.

7-) r10'dan size ulaşıp birde orda tartışmaya girmek istemem.gerekli yerlere üyeliğimin silinmesi için başvurdum,.çok övdüğünüz r10 yönetimi 2 haftadır üyeliğimi silecek.

Kelimelerinize dikkat edin :)

Kelimelerinize dikkat edin :)

Seni yöneticiden saymıyorum ki ben? Kendi kendine konuşup duruyorsun.

Serkan abinin profilinde modluk dilenip sonra da buralarda ahkam kesen birisin.

http://www.ytpara.com/hosgeldiniz-tanisma-forumu/4883-bebeler-yolda.html

Bak bakıyım, kaç kişi uslubunu beğenmemiş.

Ben Muhammed abiyle görüşüyorum bir problem olduğunda. Benim ceza almam gerekiyorsa ceza veriyor zaten, canını sıkma sen.

Bana gelip buralarda âhkâm kesme o yüzden. Seni her zaman her yerde her türlü ezerim. Çünkü mod olduktan sonra değişkenlik gösteren bir tipsin.

Bu yüzden ekmeğine bak.

Seni yöneticiden saymıyorum ki ben? Kendi kendine konuşup duruyorsun.

Serkan abinin profilinde modluk dilenip sonra da buralarda ahkam kesen birisin.

http://www.ytpara.com/hosgeldiniz-tanisma-forumu/4883-bebeler-yolda.html

Bak bakıyım, kaç kişi uslubunu beğenmemiş.

Ben Muhammed abiyle görüşüyorum bir problem olduğunda. Benim ceza almam gerekiyorsa ceza veriyor zaten, canını sıkma sen.

Bana gelip buralarda âhkâm kesme o yüzden. Seni her zaman her yerde her türlü ezerim. Çünkü mod olduktan sonra değişkenlik gösteren bir tipsin.

Bu yüzden ekmeğine bak.

bunu yazma sebebim şu ki siz bunu yazdıkdan sonra üstüne birileri bir yorum yazacak sizin üstünüze ve sizde tabi sivri dilinizle yorum yazacaksınız tartışma çıkacak. diğer yazdıklarınızı üstüme alınmıyorum çünkü yine forumdan uzaklaştırılabilirsiniz kalıcı olarak. ben birdaha diyorum konuşmalarınıza dikkat edin. İyi forumlar

Ha ayrıca : Beğenmediğiniz bir platformda barınmayacaksınız o zaman.

Kolay gelsin.

;)

r4zcv.png

r4zd1.png

r4zd4.png

Demek ki neymiş, ukalalık yapmamak gerekiyormuş. :cool:

bunu yazma sebebim şu ki siz bunu yazdıkdan sonra üstüne birileri bir yorum yazacak sizin üstünüze ve sizde tabi sivri dilinizle yorum yazacaksınız tartışma çıkacak. diğer yazdıklarınızı üstüme alınmıyorum çünkü yine forumdan uzaklaştırılabilirsiniz kalıcı olarak. ben birdaha diyorum konuşmalarınıza dikkat edin. İyi forumlar

Güzel arkadaşım benim sana karşı kinim v.s birşeyim yok. Bana süresiz süresiz diye tehtid vari konuşmalarla gelme. Neden biliyor musun? Bir takım şeylere çok az kaldı.

Bunuda geçtim öyle keyfii ban atılmaz. Beni tanımıyorsun gözüm. Tanısaydın böyle şeylerle beni tehtid etmezdin. Çünkü gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri