nihayet üye olabildikytpara.com u bırakıp gidiyorum
![]()
darısı basımıza
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nihayet üye olabildikytpara.com u bırakıp gidiyorum
![]()
r10.net'i çoluk çocuk bastı hocam.5 lira kazanmak veya kar etmek için insanlar neler yapıyor bir görseniz.ben ordan buraya kaçtım ama çok ısrarcıysanız göndereyim
R10'da eskisi kadar paylaşım olmadığı doğrudur fakat en kaliteli Türkçe WM forumudur.
Destek hattıyla ve tek moderatörüyle ekip işiyle yürütülmektedir.
Burada olan çocukça şeylerin %10'u yoktur orada diyebilirim.
Ayrıca kimsenin davetiye göndereceğini sanmıyorum ve göndermesi yanlısı değilim.
Çünkü davetiye verdiğiniz kişi bir halt karıştırırsa davetiye verende banlanıyor.
O sizin görüşünüz hocam.En fazla ban yerim,yazdığım mesajdanda belli olacağı üzere umrumda olmaz.
Bir kişiyle laf dalaşına giriyorsunuz ister istemez,adamın kaç tane üyeliği varsa hepsinden bi şekilde girip sana muhaleflik yapıyor.YAZI FONTUNU BEĞENMEDİM diye -rap verilir mi ? Lüzumsuz yere -itrader ? hepsiyle karşılaştım ben bütün olumsuzlukları yaşadım bahsettiğiniz wm forumunda.neyse kolay gelsin
Bir üyenin bir üyeliği var artık. Multiler banlanıyor R10 eski R10 değil haberiniz yok dünyadan.
Adam yazı fontunuzu beğenmemiş ve (-) rep vermiş olabilir. Bunda ne var? Yani sizi herkes sevecek, canım cicim kardeşim mi diyecek? Hayır en azından ortamın biraz daha ılımlı olması gerekir ancak klavye delikanlısı çok devrimizde.
Lüzumsuz yere - trader diye birşey yoktur bunlar tamamen sizin uydurmalarınız siz R10'da hiç barınmamışsınız hiçbir bilginiz yok. Haksız i-trader başlığı diye birşey var gidip yazarsanız sildirirsiniz.
Ben neden hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım 300 taneden fazla ticaret puanım var? Forumda saygınlığım var?
Bu bence insanın kendi kişiliğiyle alakalıdır birazda.
Kendi host sitemden mail adresimi verebilirim. Arkadaş yardımcı olursa?
Seninle tartışmaya girmeyeceğim.Sen ve senin benzerin insanlar heryerde var malesef,r10'da hiç bulunmadığım içi adama davetiye gönderiyorum sende haklısın,gökten zembille iniyor bana davetiye..Bahsettiğin i-traderi sildirmek için 1 ay uğraştım,neye dayanarak konuşuyosun anlamadım.-rap mevzusuna gelince normal birşey olmadığı aşikar.Sen neden bir olumsuzlukla karşılaşmadın ? Beni alakadar etmiyor o konu,banane yani.Ayrıca bir kişinin 1 üyeliği var diyorsunuzda,ben şuan istesem 9-10 üyelik bulabilirim,hepsinden girip canımı sıkan kim varsa konularını baltalıyabilirim ? -rap ve -itrader atabilirim o nasıl olacak ? sülalecek r10'a üyeyiz ? ? ? ayrıca akrabalarımın pek çok multi üyeliği var sen neye dayanarak konuşuyosun,r10 istatistik kurumu başkanı mısın ? nesin anlamadım
1) Sen ve senin benzerin diyorsunda, doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. İşine gelmedi değil mi yazdıklarım?
2) Davetiyeler otomatik olarak belirli kriterlerdeki üyelere gönderildi...
3) Sildirmeye çalıştığınız i-trader kanıtsız ve yarım yakmalaksa uzar. Şikayetim var bölümünde dile getirebilirdiniz. Ve muhtemel olarak siz eski yönetimde bu tarz şeylerle uğraştınız.
4) Rep vermek serbesttir. Ben de fazlasıyla karşılaştım. Ancak aldığım + repler - replerden fazla. Bu demek oluyor ki sevilen tarafım daha fazla.
5) İsteseniz 9-10 üyelik bulabilirsiniz ancak zombi ya da IP testinden muhtemelen banlanırsınız. Eski R10 yok artık, ancak haberinizde yok.
6) Yahu multi üyeliği olabilir ben olamaz mı dedim. Sisteme takıldığında şutlanır diyorum.
7) Profil linkinizi iletirseniz özel mesaj yoluyla, kim olduğumu öğrenirsiniz. Ben de normal bir üyeyim. Beğenmediğiniz bir platformda barınmayacaksınız o zaman.
Kolay gelsin.
R10'da eskisi kadar paylaşım olmadığı doğrudur fakat en kaliteli Türkçe WM forumudur.
Destek hattıyla ve tek moderatörüyle ekip işiyle yürütülmektedir.
Ayrıca kimsenin davetiye göndereceğini sanmıyorum ve göndermesi yanlısı değilim.
Çünkü davetiye verdiğiniz kişi bir halt karıştırırsa davetiye verende banlanıyor.
Kelimelerinize dikkat edinBurada olan çocukça şeylerin %10'u yoktur orada diyebilirim.
Kelimelerinize dikkat edin![]()
Seni yöneticiden saymıyorum ki ben? Kendi kendine konuşup duruyorsun.
Serkan abinin profilinde modluk dilenip sonra da buralarda ahkam kesen birisin.
http://www.ytpara.com/hosgeldiniz-tanisma-forumu/4883-bebeler-yolda.html
Bak bakıyım, kaç kişi uslubunu beğenmemiş.
Ben Muhammed abiyle görüşüyorum bir problem olduğunda. Benim ceza almam gerekiyorsa ceza veriyor zaten, canını sıkma sen.
Bana gelip buralarda âhkâm kesme o yüzden. Seni her zaman her yerde her türlü ezerim. Çünkü mod olduktan sonra değişkenlik gösteren bir tipsin.
Bu yüzden ekmeğine bak.
Ha ayrıca : Beğenmediğiniz bir platformda barınmayacaksınız o zaman.
Kolay gelsin.
![]()
bunu yazma sebebim şu ki siz bunu yazdıkdan sonra üstüne birileri bir yorum yazacak sizin üstünüze ve sizde tabi sivri dilinizle yorum yazacaksınız tartışma çıkacak. diğer yazdıklarınızı üstüme alınmıyorum çünkü yine forumdan uzaklaştırılabilirsiniz kalıcı olarak. ben birdaha diyorum konuşmalarınıza dikkat edin. İyi forumlar
Varsa Bende Alıyım
Günlük 2 $ gelirli kanalımı veririm
Varsa Bende Alıyım
Günlük 2 $ gelirli kanalımı veririm
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.