r10 davetiyesi olan varmı acaba?

StormKing

Kayıtlı Üye
r10 kayıt olmak istedim 150 tl para istediler davetiyesi olan verebilecek olan varmı acaba?

Bu tarz konular etik değil arkadaşlar. Bir forumdan başka bir foruma davetiye istemek pek doğru değil..

Bu tarz konular etik değil arkadaşlar. Bir forumdan başka bir foruma davetiye istemek pek doğru değil..

İsteyebilir fth bir problem yok, r10da ytpara davetiyesi istenen bir sürü konu var, yani webmaster siteleri arasında bu tür istekler ve paylaşımlar gayet normal.

banada lazım ticaret yapmak için ama güvenmemekte haklı herkez o yüzden konu açmadım

Bu forumda yasak diye biliyordum r10 davetiyesini. Serbest ise r10dan yada buradaki arkaşlardan bende rica ediyorum.

Yeri gelmişken başka konu açmayalım banada 1 adet lazım elinde fazla olupta vermek isteyen arkadaşlar listeden sırayla biz isteyenlere verebilirse memnun olurum yani ben kendi adıma :)

ben ilk kez bi davetiyele üye oldum gecen ay bana davetiye atan kişiyi aynı anda hem ytpara hem
r10 dan şutlamışlar daha bismillah deyip giremeden bende ortada kaldım :D

Tabi adminler modlar yeni olduğu için bilmezler ytpara forumunda r10 davetiye isteği konularının açılması yasaktır.bu kuralı [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] değiştirmediyse
Saygılar...

Tabi adminler modlar yeni olduğu için bilmezler ytpara forumunda r10 davetiye isteği konularının açılması yasaktır.bu kuralı [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] değiştirmediyse
Saygılar...
Bende öyle bilip açmıyordum ama baktım yetkili merciler böle diyor
boynumuz kıldan ince :D

seneye bi maldiv yapıp gelebilcezmi esedullah mustafa'da sende iyisiniz valla maşallahınız var :) bende tutturabilsem şu ipin ucunu hele
beraber yapcaz bişeylerde inşallah bakalaım nezaman

Saygılar...

Bende sanki daha önceki konulardan bu tarz bir yasağın olduğunu hatırladığım veya gözüme çarptığı için kapattım konuyu ama madem değil açık kalsın konu.
Ayrıca ben pekte yeni sayılmam forumda.. Genelleme yapmasaydın hoş olurdu..

Böyle konu ben vakti zamanında açmıştım . Yasak bu tür konular diye konum kilitlenmişti çok iyi hatırlıyorum .

R10 davetiyesi istenmesine karsi degiliz ama elindeki davetiye olan kisilerin para karsiliginda satmasina karsiyiz.

Zaten Bilincli bir R10'uyesi ne para ile davetiye satar nede tanimadigi bir kisiye davetiye verir.Sonucta yillarin emegi ve paylasimi olan cok kaliteli bir forum r10,bu sebeble bunu iyi bilenler r10'unda kurallarinini ve duzenini bildigi icin bu tur kendilerini riske sokacak seyler yapmazlar.

Davetiye yok olsa seve seve. Olanlarında bir çoğu ya satıyor 50 tl felana, yada güvenmediği için kimseye vermiyor. Çünkü davet ettiğin adam banlanırsa sanada zararı olur.

R10 davetiyesi istenmesine karsi degiliz ama elindeki davetiye olan kisilerin para karsiliginda satmasina karsiyiz.

Zaten Bilincli bir R10'uyesi ne para ile davetiye satar nede tanimadigi bir kisiye davetiye verir.Sonucta yillarin emegi ve paylasimi olan cok kaliteli bir forum r10,bu sebeble bunu iyi bilenler r10'unda kurallarinini ve duzenini bildigi icin bu tur kendilerini riske sokacak seyler yapmazlar.

Bu adam dolandirici, banlayin bi zahmet. R10'da dolandiriciliktan banlanmis 2-3 tane hesabi var. 1 taneside StormKing

buda linki : http://www.r10.net/ticaret/74985

r10'a simdi giremedigimden cacheden kopyaladim

Bende sanki daha önceki konulardan bu tarz bir yasağın olduğunu hatırladığım veya gözüme çarptığı için kapattım konuyu ama madem değil açık kalsın konu.
Ayrıca ben pekte yeni sayılmam forumda.. Genelleme yapmasaydın hoş olurdu..

sana değildi abi sen konuyu kapattın sıkıntı yok senden yana

arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayalım lütfen ben orda dolanbdırıcılıktan değil bi kaç tane arkadaşın modu gaza getirmesi yüzünden banlandım artı olarakta ersan beyi aradığımda benden 150 tl istedi verseydim üyeliğim açılacaktı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri