Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu tarz konular etik değil arkadaşlar. Bir forumdan başka bir foruma davetiye istemek pek doğru değil..
Bende öyle bilip açmıyordum ama baktım yetkili merciler böle diyorTabi adminler modlar yeni olduğu için bilmezler ytpara forumunda r10 davetiye isteği konularının açılması yasaktır.bu kuralı [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] değiştirmediyse
Saygılar...
Tabi adminler modlar yeni olduğu için bilmezler ytpara forumunda r10 davetiye isteği konularının açılması yasaktır.bu kuralı [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] değiştirmediyse
Saygılar...
r10 kayıt olmak istedim 150 tl para istediler davetiyesi olan verebilecek olan varmı acaba?
Bu adam r10'da dolandiriciliktan banlandi zaten 2-3 kere. Davetiye gondermesin kimse. Buradanda banlayin mumkunse.
Kanıt varmı hocam.. Bekliyorum..
R10 davetiyesi istenmesine karsi degiliz ama elindeki davetiye olan kisilerin para karsiliginda satmasina karsiyiz.
Zaten Bilincli bir R10'uyesi ne para ile davetiye satar nede tanimadigi bir kisiye davetiye verir.Sonucta yillarin emegi ve paylasimi olan cok kaliteli bir forum r10,bu sebeble bunu iyi bilenler r10'unda kurallarinini ve duzenini bildigi icin bu tur kendilerini riske sokacak seyler yapmazlar.
Bende sanki daha önceki konulardan bu tarz bir yasağın olduğunu hatırladığım veya gözüme çarptığı için kapattım konuyu ama madem değil açık kalsın konu.
Ayrıca ben pekte yeni sayılmam forumda.. Genelleme yapmasaydın hoş olurdu..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.