Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=72702]jeaner[/MENTION] Bizede Dusermi ustam ?
R10 konusunda bana adminler ile iletişim kurabilecek bir arkadaş lazım. Şifremi unuttum. Mail adresim hala aktif ancak şifremi unuttum dan mail gelmemektedir. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mıdır? Kullanıcı adım yine ssusar dır.
Arkadas kodu .websitesi maili olmadigi icin kullanamadi. .websitesi maili olan ilk kisi donus yapsin bakalim
[MENTION=8430]ranger[/MENTION] Çok sevinirim Hocam. Bir arkadaş pm atmıştı yardımcı olabilirim diye ama şuan için henüz dönüş yapmadı. Siz gönderebilirseniz o arkadaşa iletirim sizin gönderdiğinizi.[MENTION=12708]gencaslan[/MENTION] devetiye bulamadıysanız ben göndeyim hocam size.
isim soyisim ve mail adresinizi pmden yollarsanız davetiye kodu oluşturup göndereyim.[MENTION=8430]ranger[/MENTION] Çok sevinirim Hocam. Bir arkadaş pm atmıştı yardımcı olabilirim diye ama şuan için henüz dönüş yapmadı. Siz gönderebilirseniz o arkadaşa iletirim sizin gönderdiğinizi.
isim soyisim ve mail adresinizi pmden yollarsanız davetiye kodu oluşturup göndereyim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.