R10 Davetiyesi

Ayrım değil ya tanıdık olması mesele, çok paylaşım yapmış tanıdık biri varsa o da olur, tanıdık olsun da banlanınca gidip dövebileyim :D (Harbici atmayın pm ya :D olsa şirket sizin :D )

benim yerime koy kendini :D benden istediğini varsay ve yolla gitsin^^

Beyler adam zengin dükkan da sizin demiyor şirket sizin diyor inanmayın isteyin. :D

Herkesi zengin edecek yöntemlerle geleceğim ytparaya çok yakında arkadaşlar r10'a gerek yok :D üzerinde çalıştığım bir iki yöntem var tutsun biri paylaşacağım :D

Bizim nazarımız değmez ;) merak etme. r10 çok farklı bir yer para ile bile insan banlatabiliyorsun. Ben ilk 100 üye olanlar içindeydim kapattım kurtardım :D

Onlar eskidendi artık tek mod var oda zaten ofiste bir çalışan.
Davetiye konusuna gelince benimde davetiyem var duruyor ama tanıdığıma bile yollamaya korkuyorum.Çünkü iyi kötü bir şeyler kazanıyorum onuda riske etmek istemiyor insan keşke yollayabilsem ama ne fayda.

Onlar eskidendi artık tek mod var oda zaten ofiste bir çalışan.
Davetiye konusuna gelince benimde davetiyem var burda
rl2cv.png
duruyor ama tanıdığıma bile yollamaya korkuyorum.Çünkü iyi kötü bir şeyler kazanıyorum onuda riske etmek istemiyor insan keşke yollayabilsem ama ne fayda.

bari gösterip benim gibileri iştahlandırma kardeşim ya^^

Benimkiler bitti sonuncuyu da [MENTION=823]nicomedya[/MENTION]ya gönderdim (göndermek üzereyim) :D istemeyin artık pm ya da mail ile deli oldum :D

Benimkiler bitti sonuncuyu da [MENTION=823]nicomedya[/MENTION]ya gönderdim (göndermek üzereyim) :D istemeyin artık pm ya da mail ile deli oldum :D

tek umudum sendin oda gitti desene neyse senin 2 projeni beklicem artık yapacak bir şey yok :D

Tamam R10 eskisi gibi degil artik ortam farklilasti,ticaret hacmi buyudukce insanlar birbirine yardim etmez oldu ama o kadarda camur atmaya gerek yok.Kim kimi parayla banlatabilir? Hersey zaten goz onunde.

Benim kimseye çamur attığım yok hocam.Sanki benim forumum var onun için çamur atıyorum.Bilip bilmeden yorum yapmayın.Kaç yıllık üyesiniz o site kaç kere yönetim değişti sorunlar yaşadı biliyor musunuz...

Benim kimseye çamur attığım yok hocam.Sanki benim forumum var onun için çamur atıyorum.Bilip bilmeden yorum yapmayın.Kaç yıllık üyesiniz o site kaç kere yönetim değişti sorunlar yaşadı biliyor musunuz...

Senden 1 yil daha genc uyeyim bende.Yonetim degistigindede,db silindigindede forumdaydim.Evet sorunlar tabii ki oldu ama suanki yonetim gayet iyi.Zaten tek moderator calisiyor farkindaysan.Senin soyledigin seyin imkani yok yani.Onceki yonetimde olmustur,olmamistir diyemem.Bi cok mod vardi ve keyfi davrandiklarini bi cok kez bende gormustum.

Benden 1 sene önce üye olma imkanın yok o zaman daha site kurulmamıştı :D Neyse sen haklısın ;)

Nicomedya yı arkadaş olarak ekliyim r10 da hoşgeldin
not : ilerde davaetiye kazanırsam çok lazım olanlara vercem inş olur

Herhalde Herkes Benim Konu Açmamı Bekliyordu.Benden Başka Herkes Davetiyeye Kavuşmur Sanırım.Yokmu Davetiyr Atıcak Biri Şimdi? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri