Ayrım değil ya tanıdık olması mesele, çok paylaşım yapmış tanıdık biri varsa o da olur, tanıdık olsun da banlanınca gidip dövebileyim(Harbici atmayın pm ya
olsa şirket sizin
)
benim yerime koy kendini
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayrım değil ya tanıdık olması mesele, çok paylaşım yapmış tanıdık biri varsa o da olur, tanıdık olsun da banlanınca gidip dövebileyim(Harbici atmayın pm ya
olsa şirket sizin
)
Beyler adam zengin dükkan da sizin demiyor şirket sizin diyor inanmayın isteyin.![]()
Bizim nazarımız değmezmerak etme. r10 çok farklı bir yer para ile bile insan banlatabiliyorsun. Ben ilk 100 üye olanlar içindeydim kapattım kurtardım
![]()
Onlar eskidendi artık tek mod var oda zaten ofiste bir çalışan.
Davetiye konusuna gelince benimde davetiyem var burdaduruyor ama tanıdığıma bile yollamaya korkuyorum.Çünkü iyi kötü bir şeyler kazanıyorum onuda riske etmek istemiyor insan keşke yollayabilsem ama ne fayda.![]()
bari gösterip benim gibileri iştahlandırma kardeşim ya^^
Benimkiler bitti sonuncuyu da [MENTION=823]nicomedya[/MENTION]ya gönderdim (göndermek üzereyim)istemeyin artık pm ya da mail ile deli oldum
![]()
saolasaın kardeşim şimdi gönderiyorum mailiBenimkiler bitti sonuncuyu da [MENTION=823]nicomedya[/MENTION]ya gönderdim (göndermek üzereyim)istemeyin artık pm ya da mail ile deli oldum
![]()
Benimkiler bitti sonuncuyu da [MENTION=823]nicomedya[/MENTION]ya gönderdim (göndermek üzereyim)istemeyin artık pm ya da mail ile deli oldum
![]()
Tamam R10 eskisi gibi degil artik ortam farklilasti,ticaret hacmi buyudukce insanlar birbirine yardim etmez oldu ama o kadarda camur atmaya gerek yok.Kim kimi parayla banlatabilir? Hersey zaten goz onunde.
Benim kimseye çamur attığım yok hocam.Sanki benim forumum var onun için çamur atıyorum.Bilip bilmeden yorum yapmayın.Kaç yıllık üyesiniz o site kaç kere yönetim değişti sorunlar yaşadı biliyor musunuz...
Tartışma devam ederse konu kitlenecektir beyler
Benden 1 sene önce üye olma imkanın yok o zaman daha site kurulmamıştıNeyse sen haklısın
![]()
1 yil daha genc uyeyim dedim,1 yil daha yasli uyeyim demedim zaten -.- sen 2007 uyesisin ben 2008![]()
hoşbulduk şimdiden teşekkürlerNicomedya yı arkadaş olarak ekliyim r10 da hoşgeldin
not : ilerde davaetiye kazanırsam çok lazım olanlara vercem inş olur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.