R10 Davetiyesi

abi anlamıyorum elinizde davetiye var ama paylaşmıyorsunuz davetiyeyle üye olan birinin ban getircek bir durumda buluncanı zannetmiyorum

Elbette olur,daha onceden verenler oldu zaten.Fakat bi kisi sayfa karsiliginda vermisti davetiyeyi.R10'dan uyarmama ragmen iplemedi devam etti.Moderatore bildirince davet eden hesapta edilen hesapta uzaklastirildi.Yani bi iyilik yapmak istiyosan en azindan karsiliksiz yap.

---------- Mesaj saat 04:39:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:38:29 civarında gönderildi. ----------

abi anlamıyorum elinizde davetiye var ama paylaşmıyorsunuz davetiyeyle üye olan birinin ban getircek bir durumda buluncanı zannetmiyorum

En basitinden bi ornek veriyorum,twitter takipci falan satan ManoweR nicki bi eleman suan R10da davetiye ariyor yana yana.Skype uzerinden,forumlardan.Bu kisi rahat 3-5 kisiyi dolandirdi forumda.Davetiye satin aldi yine banlandi.Afedersinde,kimseye guven olmaz bu devirde,ozellikle sanalda.

biri bana sağolsun karşılıksız verdi şuan 10 günlük üyeyüm forumun kurarlarnı en baştan sona kadar okudum detaylı bi şekilde herşeye çok dikkat ediyom :)

biri bana sağolsun karşılıksız verdi şuan 10 günlük üyeyüm forumun kurarlarnı en baştan sona kadar okudum detaylı bi şekilde herşeye çok dikkat ediyom :)

Herkez senin gibi olsa bütün davetiyelerimi tüketeyim.Ama insan güvenemiyor işte

Elbette olur,daha onceden verenler oldu zaten.Fakat bi kisi sayfa karsiliginda vermisti davetiyeyi.R10'dan uyarmama ragmen iplemedi devam etti.Moderatore bildirince davet eden hesapta edilen hesapta uzaklastirildi.Yani bi iyilik yapmak istiyosan en azindan karsiliksiz yap.

---------- Mesaj saat 04:39:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:38:29 civarında gönderildi. ----------

En basitinden bi ornek veriyorum,twitter takipci falan satan ManoweR nicki bi eleman suan R10da davetiye ariyor yana yana.Skype uzerinden,forumlardan.Bu kisi rahat 3-5 kisiyi dolandirdi forumda.Davetiye satin aldi yine banlandi.Afedersinde,kimseye guven olmaz bu devirde,ozellikle sanalda.

o yönde haklısında 1-2 kişiyi herkese mal etmemek gerekiyor diye düşünüyorum...

arkadaslar benimde r10 davetiyesine ihtiyacım var güven konusunda sıkıntısı olanlar istanbuldayım yolu düsen herkes gelip çayımı içebilir. tanımak isteyen özelden msj atsın yasım 20 hayırlı geceler..

o yönde haklısında 1-2 kişiyi herkese mal etmemek gerekiyor diye düşünüyorum...

Tabii ki bu herkese mal edilemez ama kimsede tanimadigi biri yuzunden kendini riske atmak istemez.Yurtdisinda yasiyorum ben,turkiyeden sabit gelirim olmadigindan butun gelirim internet uzerinden,buyuk bi kismida r10dan.Olurda biri yuzunden banlanirsam ne kadar sikintiya girerim sen dusun artik.

Hatta tanidigina bile guvenemiyor ki insan.Suan yasadigim yerde olan tek turk donercisine kiz arkadasimla gittigimde adam fiyatlari bilmedigimi dusunerek normalin 3 kati fiyat verdi.Nasil bi millet oldugumuzu sen dusun.Herkes ayni demiyorum bak,ama genel boyle yani.

Tabii ki bu herkese mal edilemez ama kimsede tanimadigi biri yuzunden kendini riske atmak istemez.Yurtdisinda yasiyorum ben,turkiyeden sabit gelirim olmadigindan butun gelirim internet uzerinden,buyuk bi kismida r10dan.Olurda biri yuzunden banlanirsam ne kadar sikintiya girerim sen dusun artik.

Hatta tanidigina bile guvenemiyor ki insan.Suan yasadigim yerde olan tek turk donercisine kiz arkadasimla gittigimde adam fiyatlari bilmedigimi dusunerek normalin 3 kati fiyat verdi.Nasil bi millet oldugumuzu sen dusun.Herkes ayni demiyorum bak,ama genel boyle yani.

sen epey darbe yemişsin anlaşılan ama yinede boşta davetiye bekletmeyi pek doğru bulmuyorum^^

Ben r10 ilk açıldığında üye olmuştum ama sonra baktım olaylar farklı noktalara gidiyor ve bu sene üyeliğimi iptal ettim. Ne kadar önemliymiş oraya üye olmak alternatifleri kullanın.Orada artık ne dostluk ne arkadaşlık var herşey farklı noktalara çekiliyor.Mesela bu foruma bakın insanlar birbirlerine gerçekten yardım etmek için ediyor.Bana 5 tl gönder öyle anlatayım diyen yok :D

Ben r10 ilk açıldığında üye olmuştum ama sonra baktım olaylar farklı noktalara gidiyor ve bu sene üyeliğimi iptal ettim. Ne kadar önemliymiş oraya üye olmak alternatifleri kullanın.Orada artık ne dostluk ne arkadaşlık var herşey farklı noktalara çekiliyor.Mesela bu foruma bakın insanlar birbirlerine gerçekten yardım etmek için ediyor.Bana 5 tl gönder öyle anlatayım diyen yok :D

burayıda nazar etme 1 haftadır davetiye almaya calısıyodum buraya nedense mail gelmiyodu üyelikler açıldı aldık hayırlısıyla böyle devam eder inş bilgi paylaşımı sadece satış için istiyordum r10 davetiye^^

Var reyiz var. Özel mesaj atıp para karşılığı anlatayım diyenler var, skype ekleyip anlatayım diyenler var. Bazılarının din, iman, soy, sop para olmuş.

YtPara'nın da R10'un da kendi içinde güzel ve yararlı şeyleri var. 6 yıllık r10 üyesiyim. Ytpara'nın ortamını r10'a tercih ederim şuan için. Ama r10'da da ticaret hacminin işe yaradığı çok oluyor.

Ayrıca yöneticilerden tanıdık isteyen varsa davetiye atabilirim r10 (diğer arkadaşlar pm atmasın lütfen yok davetiyem :D :D)

Bizim nazarımız değmez ;) merak etme. r10 çok farklı bir yer para ile bile insan banlatabiliyorsun. Ben ilk 100 üye olanlar içindeydim kapattım kurtardım :D

Tamam R10 eskisi gibi degil artik ortam farklilasti,ticaret hacmi buyudukce insanlar birbirine yardim etmez oldu ama o kadarda camur atmaya gerek yok.Kim kimi parayla banlatabilir? Hersey zaten goz onunde.

Ayrım değil ya tanıdık olması mesele, çok paylaşım yapmış tanıdık biri varsa o da olur, tanıdık olsun da banlanınca gidip dövebileyim :D (Harbici atmayın pm ya :D olsa şirket sizin :D )

Beyler adam zengin dükkan da sizin demiyor şirket sizin diyor inanmayın isteyin. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri