R10

r10 dediğiniz yer bildiğiniz dolandırıcı pazarı, başka bir şey değil.

:D bunu neye dayanarak yazabiliyorsunuz 13 mesajınız var bu forumda bile yeniyken, o forumda var mısınız bile bilemiyoruz.
Şuan ben 1,5 yıldır r10dayım 12 ticaret gerçekleştirdim hepsindede ne dolandırıldım ne dolandırdım.

Hani meşhur bir tabir vardır "nerde çokluk ..." diye. R10 da bu tabire uyuyor. Forumda çok kişi olduğu için haliyle dolandırıcılarda forumda aktif av kovalıyor. Konu içerisinde bi arkadaş adminin yorumunun linkini atmış, o konuyu bende okudum. Admin bilinçli olarak hak yiyen 2 modun hesabını sildiğini bu konularda tavizi olmadığını belirtti. Takdir ettim, geçmişte bu işlemi yapan, ve de dile getiren bir admin aynı işlemleri yapabilir..

zaten eskisi kadar takılmıyorum ama en son bikaç ay önce moderatörün yaptıgı şeyden sonra iyice sogudum.3 ay filan oldu sanırım girmiyordum,dün girdim uzun süre sonra.bunun sebebide şuydu ; moderatörün satış konusuna olumlu yorum yazmadım diye önce yorumumu sildi sonrada benim o konuya girişimi engelledi.

adamdan backlink aldım,aradan 7 ay geçti ama 50 link aldıysam 3 tanesi indexlenmiş bu kadar sürede.bagzıları silinmiş,hiçbirisi benim verdigim kelime ile açılmamış.hatta bagzı hesaplarda link yok.hesap açılmış ama benim siteme gidecek link yok sayfada :) inşallah bu hesapları botla açıyordur,bu kadar becereksiz birisi oldugunu düşünmek istemiyorum diyip bıraktım...konusuna yorum yaptıgımdada bunları araştırmamıştım henüz.saf saf gelip dedim ki,"heralde ben kelime seçiminde filan hata yaptım ve bu yüzden hiç bi faydasını görmedim.daha dikkatli bi kelime seçimi yapıp tekrar geleyim farklı bi sitemle." yani adamı degil kendimi hatalı gördügüm halde adam beni konudan banladı,sonra baktım yorumuda silmiş.

sözün özü,bu adamın yaptıgı resmen dolandırıcılıktır.satış yapıyorsan konuda olumlu yorumlar gibi,olumsuz yorumlarda olucak.kimse mükemmel degil sonuçda.her zaman,her işi sorunsuz şekilde kimse yapamaz,hepimiz insanız yani...ama başarısız oldugu işlerle alakalı yorumları siler,başarılı olduklarını bırakırsan olmaz.yeni müşteri adayları sonuçda eski yorumlara bakarak iş verecek sana.e onlarda hep olumlu diye alacaksın parayı oh ne güzel.iş olumsuz mu sonuçlandı,yetkin var nasılsa silersin anasını satayım.ayrıca,bu adam kendi işinde bunu yapıyorsa şimdi,yarın başkası gelipde buna;al sana para vereyim,konumdaki olumsuz yorumları sil derse yada benim konuma olumsuz yorum yazanı banla derse para için onu yapmaz diyebilirmisiniz?

o zaman bunu söyledigimde bagzı arkadaşlar şikayet et filan dedi de,bu adam böyle alenen bunu yapabiliyorsa belliki çekindigide yok dedim.kimi kime şikayet edeceksin,etsen ne degişecek...

edit : tabi bu olanlar r10un webmaster alemi için olmazsa olmaz bi site oldugunu degiştirmez.içinde iyi-kötü ne olursa olsun r10 gerçektende biçok farklı alanda en büyük site konumunda bizler için.

Benzer bir durumu dün yaşadım şaka gibi şerefisizn birinden abone aldım 1 gün geçmeden tüm boneler silindi konusuna yazdım 1 saat sonra yorumum da silinmiş :)
Daha sonra tekrar yorum attım kategori modu atarlı giderli özel mesaj atıyor :D

Aynı konuda düpedüz dolandırıcılık yapıldığına dair bir kaç post daha var ama korunup kollanıyor ki konusu ve üyeliği aktif. Hatta bu kişinin bu forumda da konusu var neyse ki buradaki yorumumu sildirememiş.

Benzer bir durumu dün yaşadım şaka gibi şerefisizn birinden abone aldım 1 gün geçmeden tüm boneler silindi konusuna yazdım 1 saat sonra yorumum da silinmiş :)
Daha sonra tekrar yorum attım kategori modu atarlı giderli özel mesaj atıyor :D

Aynı konuda düpedüz dolandırıcılık yapıldığına dair bir kaç post daha var ama korunup kollanıyor ki konusu ve üyeliği aktif. Hatta bu kişinin bu forumda da konusu var neyse ki buradaki yorumumu sildirememiş.

olumlu yorumlara sıkıntı yok,o tamam.ama olumsuz yorum yaparsan konuyu baltalamış oluyorsun :D burdada satıcılardan bikaç defa aynı istegi yapanlara denk geldim zamanında burada ama çok şükür mesajları filan silinmedi.satış yapıyorsan konuda olumlu yorum da olacak olumsuz yorumda olacak arkadaş.daha öncede dedigim gibi,ne güzel valla adamlar işin kolayını bulmuş.olumsuzları sildir,olumlular dursun.yeni alıcılarda baksın herkes memnun,onlarda alsın sonra magdur olsun.ama magdur oldugunu konuya yazamasın :)

olumlu yorumlara sıkıntı yok,o tamam.ama olumsuz yorum yaparsan konuyu baltalamış oluyorsun :D burdada satıcılardan bikaç defa aynı istegi yapanlara denk geldim zamanında burada ama çok şükür mesajları filan silinmedi.satış yapıyorsan konuda olumlu yorum da olacak olumsuz yorumda olacak arkadaş.daha öncede dedigim gibi,ne güzel valla adamlar işin kolayını bulmuş.olumsuzları sildir,olumlular dursun.yeni alıcılarda baksın herkes memnun,onlarda alsın sonra magdur olsun.ama magdur oldugunu konuya yazamasın :)

Aynen öyle hocam tam bir şeytani durum nitelikli dolandırıcılık bu kadar apaçık olacağını sanmıyordum ama oluyormuş demekki birde ilk sayfaya tüm olumlu yorumları dolduruyorlar kimden ne koparırsak hesabı...

R10 ciddi anlamda ekmek kapısı ve webmasterler bir iş için ismini duyurmak isterse tam da yeri diyebiliriz.

bu anlamda yönetimin eksikleri ile forum sahibi Coşkun direkt ilgileniyor bunun haricine sorun yaşayanlar neye göre yaşıyor bilmiyorum ancak bir sorun olduğunda online olan hangi moderatöre yazarsam yazayım canla başla ilgileniyorlar.

Sorununuzu kesinlikle Coşkuna yazmanızı öneririm ya da caliente isimli mod'a.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri