R10'a saldırı var galiba..

Bende giriyor sorun yok.
Edit: Şimdi girmiyor. Bir giriyor bir girmiyor )

4-5 gündür saldırı alıyor sanırım en son dün akşam düzelmişti saldıranlar tespit edilmiş işlem başlatılcak deniyordu bugün yine gitti site :/

ddos için önlem almak bu kadar zormu koy bi cathe 2 aşalı bak geliomu ddos

Meyve veren ağacın taşlayanı çok olur demişler :)

site geçenlerde satılmıştı. Yeni sahipleri ilk başlarda bukadar sorun yaratmaya başladıysa ilerisi pekde iyi değil.

bir webmaster sitesinin günlerce saldırı alıp buna cözüm üretememesi çok ilginç

ddos saldırılarının malesef bir çözümü yoktur.

sizin sunucularınız 10K anlık bağlantıyı destekliyorsa 20K'lık bir botnet'le çökersiniz.

100k anlık bağlantıyı destekliyorsa 110k'lık bir botnet'le çökersiniz.

1m anlık bağlantıyı destekliyorsa (facebook musun kardeş sen :D ) 1.2m botnet'le çökersiniz.

özetle: facebook'un bile botnet ağıyla çökme ihtimali vardır. ne yaparsanız yapın ddos'un önüne geçemezsiniz...

yeni yatırımcılarıyla bir daha kapanmaz bu site dedim ama. demez olaydım. Sonuç yine aynı..

site geçenlerde satılmıştı. Yeni sahipleri ilk başlarda bukadar sorun yaratmaya başladıysa ilerisi pekde iyi değil.

Kendi sitelerine mi saldırıyor adamlar sanki. Yeni sahipleri bu kadar sorun yaratmaya demişsin.

Saldıranların amacı ne çok merak ediyorum :) Türkiyede en çok saldırıyı alan site r10 dur botnetciler peşlerini bırakmıyor.

geçin r10'u yamyam forumuna dönmüş geçen bir konu açtım youtube kanallarım parakazanma devre dışı diğe bir kaç soru sordum fikir edinmeye çalıştım tecrübeli insanlardan ama gel görki biri beni dizileri yayınlayıp emek hırsızlığı yapmakla, diğeri insanların emeklerine saygı göstermemekle sorunuma abuk subuk hakaret messajları ile karşılaştım ve sinirlenip bana hakaret eden kişiye ulan dedim diğe beni forumdan 3 gün banladılar halbüki adam bana hakaret ediyor hırsız diyor saygısız diyor 1 günde kazandığım 600 tl 'nin nasıl kazandığını açıklamassan sana yardımcı olmayız ozaman sen emek hırsızlığı yapıp o parayı kazandın hak etmedin o nedenle kanalın kapandı diyor:DD halbüki o adamların iddiası boş ve yalan iftira sochi olimpiyat videolarından kendi hazırladığım videolardan kazandım görsel fln konu linkini yazıp saçmalığa bakabilirsiniz derdim ama şuan siteleri iyikide açılmıyor modları bile çocuk ruhlu daha ne diyeyim:)

forumada 2005 yılından beri üyeyim ve o forumda adam akıllı moderatör göremedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri