R10'a saldırı var galiba..

r10 daha genel anlamda,çeşitli kategorilerde daha iyi bence.bi süredir bende neredeyse hiç r10a girmiyorum ama sebebi bi süredir youtube harici bi işim olmaması nette ve sizinde söylediginiz gibi bu forum youtube konusunda r10dan çok daha iyi durumda.
fatihim r10 daviyeten varsa bir adet alabilirmiyim

koskoca r10 nasıl olur da bu kdar kapalı kalabilir aklım almıyor. bu forum daha önce de büyük aplarda saldırılar alıyordu ancak bu kadar kapalı kalması bir ilk. yönetimden atılan eski yöneticilerin işi olabilir mi acaba?bu labidu ekibinin tasviyesinin arkasına gelen yönetimin işi olabilir mi acaba?

koskoca r10 nasıl olur da bu kdar kapalı kalabilir aklım almıyor. bu forum daha önce de büyük aplarda saldırılar alıyordu ancak bu kadar kapalı kalması bir ilk. yönetimden atılan eski yöneticilerin işi olabilir mi acaba?bu labidu ekibinin tasviyesinin arkasına gelen yönetimin işi olabilir mi acaba?

o dava kapanalı çok oldu hocam. İlk zamanlar onlar tarafından saldırı yapılıyor deniliyordu. ama bukadar bir kaç gün süre ile site hiç kapanmamıştı.

şuan saldırı yapanlar +18 ticareti yapan vatandaşlar. Yeni karar alınmış forumda +18 hertürlü içerik yasaklanmış. Durum böyle olunca +18 site sahipleri ve ticareti yapanlar siteye saldırı yapıyorlarmış.

+18 site sahiplerinin zombi bilgisayarlar ile saldırması daha basit çünkü abazan kitle sağlam :)

R10'da saldırılarla başa çıkamasının sebebi bence maddi yetersizlik eğer kurumsallaşır site üzerinden gerçekleşen alışverişlerden komisyon alır güvenlik için daha fazla yatırım yappılırsa sorunlar büyük ölçüde çözülür gibime geliyor.

o dava kapanalı çok oldu hocam. İlk zamanlar onlar tarafından saldırı yapılıyor deniliyordu. ama bukadar bir kaç gün süre ile site hiç kapanmamıştı.

şuan saldırı yapanlar +18 ticareti yapan vatandaşlar. Yeni karar alınmış forumda +18 hertürlü içerik yasaklanmış. Durum böyle olunca +18 site sahipleri ve ticareti yapanlar siteye saldırı yapıyorlarmış.

+18 site sahiplerinin zombi bilgisayarlar ile saldırması daha basit çünkü abazan kitle sağlam :)

hocam demek ki sağlam bir ekiple +18 i de içine alacak şekilde bir webmaster platformu oluşturmanın tam zamanı suan. r10 u r10 yapan temel yapıtaşlarından biri +18 web olayıdır. her ne kadar onaylamasam da o türden içerik r10u bu hale getiren ana unsurlardan biridir.

nie sadece bu site saldırıya ugruyor..cünkü cok saygısız modlar tarafından yönetiliyor...adaletin olmadıgı yerde anarşi olur

hocam demek ki sağlam bir ekiple +18 i de içine alacak şekilde bir webmaster platformu oluşturmanın tam zamanı suan. r10 u r10 yapan temel yapıtaşlarından biri +18 web olayıdır. her ne kadar onaylamasam da o türden içerik r10u bu hale getiren ana unsurlardan biridir.

r10 u r10 yapan temel yapıtaşlarından biri +18 web olayıdır

lafınıza katılıyorum. R10 zamanında seo yarışması adı altında bir çok üye topladı sonra illegal içerikle meşhur oldu doğruya doğru.

aynı şekilde

frmtr.com
Zevkli.com
iyinet.com
vs...

bunlar illegal içerikle bir yere geldiler. sonra çıkan katı kanunlar ve site kapatmaları ve mahkemeler başlarına bela olunca legal içerik yayınlamaya başladılar.

şimdi seni sen yapan bazı içerikleri birden kesip yok etmeye çalışırsan olacağı budur. (bunlar iyi bişey değil tabi hiçte kabullenmiyorum. Birçok insan ekmek yiyor o forumdan) ama sonuç ortada.

Benim Düşüncem Şu Yönde;

Yönetim Değişti Eski Yönetimin Başı Olan Hititajans Banlandı Bir Takım Durumlardan Dolayı,
ve Bu Banlanmayı Hazmedemeyip Saldırdığını Düşünüyorum, :)

Ancak Bu Saldırının Ytpara.com'a Yarayacağı Konusundada Şüphem Yok :)

yine boş boş konuşmaya başlamışlar, yapanlar tespit edildi, yeni güvenlik önlemleri aldık önümüzdeki günlerde son bulacak vs diye.

yıllardır r10'dayım daha birşeyi çözdüklerini görmedim. sürekli boş boş konuşup vaatlerle ortalığı sakinleştirmeye çalışıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri