Radyo Seymen Dolandırıcılıgı.. lütfen yardım

Adamlar nasıl bir dolandırıcıymış ya tüketici haklarına gidicem yol gözüktü umarım çözebilirim :S ne salakmışım ya yakıştıramadım kendime böyle bir sazanlıgı duydugumda boş bi anıma denk gelmiş düşünemedim kötü bir şey.

senin yapabileceğin tek şey..
kanunlara uygun bir şekilde ürünü iade edip paranı almak..
tüketici haklarına gidip bunu konuş..
beğenmedim falan ürünü iade etmek istiyorum.. ne yapmalıyım diye danış..

millet nasıl dolandırıcılık yapacağını şaşırmış gerçekden. bu tarz dolandırıcılar çok ağır şekilde cezalandırılmalı.

İletişime geçip iade etmek istediğini belirt. Eğer sorun çıkarırsalar ki büyük ihtimal çıkaracaklar tüketici haklarına başvur. Aynı şekilde çok kişi dolandırıldı ve halen her gün radyoda tvde reklamlarda dolandırıcıların reklamları yayınlanmakta bunlara da ısrarla hiçbir müdahale yapılmamakta.

neyse siz öyle söylüyorsanız öyledir ama iletişime geçin yakın zamanda admaın birine hıyar çıkmıştı tvlerde baya gösterilmişti dolandırıcı bol:)

Burda adamların yaptığı kanunen dolandırıcılık değil heralde yoksa bu kadar rahat her kanalda satamazlar. Tamamen kelime oyunu. Samsung Galaxy S4 demiyor Galaxy S4 diyolar. Ben Samsung Galaxy S4 bekliyordum diye itiraz etmeniz vb durumlarda Biz Samsung demedik ki diyebilirler.

Aklıma Şu Fıkra Geldi

Nasrettin hoca caminin yanında çarık satarken altı kağıt altı kağıt diye bağırıyormuş. Adamın biri almış abdest alırken çarığın altında su aldığını fark etmiş sonra hocaya gelmiş sattığın çarığın altı kâğıtmış yırtıldı. Nasrettin hocanın kılıfı hazır;

- Ben altı kağıt altı kağıt diye bağırmıyor muyum neden aldın o zaman?

bende shopping tv den almistim hoporler bozuk cikmisti geri gonderdim kargo parasina kadar geri aldim ara radyo seymen i durumu anlat sorun olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri