Artık işsiz olduguma göre raid 24 saat aktif olacaktır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık işsiz olduguma göre raid 24 saat aktif olacaktır.
ooo baboşvalla şifreyi unutmuşum şimdi kim onla uğraşcak belki bir ara uğrarım
![]()
Bana şu spamı detaylı anlatabilecek var mıVarsa raide gelsin şimdiden teşekkürler ..
Senin spam eğitimi veriyor olman gerek bence..![]()
bişey dicem yanlış anlaşılacak hani kaliteli spam kalitesiz spam olayı varya .. ben kaliteli spamcıyım kalitesiz spamcı olacam babus ondan dolayı yardım lazım
---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:44 ----------
[MENTION=11753]mrtlsatan[/MENTION] raide bekleniyorsunuz![]()
İşimi bıraktın ben şuan yeterince fazla ve sosyal olanaklar 0 şeklinde bir işte çalışmak durumunda kaldığımdan olumsuzluklardan birde 1 aydır uzaktaydım bu işlerdenArtık işsiz olduguma göre raid 24 saat aktif olacaktır.
dertleşecek gelsin![]()
İşimi bıraktın ben şuan yeterince fazla ve sosyal olanaklar 0 şeklinde bir işte çalışmak durumunda kaldığımdan olumsuzluklardan birde 1 aydır uzaktaydım bu işlerden
yeniden ufaktan giriş yapmayı düşünüyorum ama gece görüşürüz raide uğrarım işteyim daha
Ben de geleyimmi usta
Bilgisayara format attığımdan beri şifreyide ezbere bilmediğimden yeniden indir kur şifre sıfırla zor geliyordu zaten evde net yok birde neredeyse 1 aydır ama
işten bağlanıyorum şuan akşam kurayım laptopa uğrarım ben de
Damlıyoruz hemen abi..Odamız Tekrar Hizmete Açılmıştır. Destursuz Girilmez !!
Yaw omer abi bana inatmi yapiyon :das tam.bilgisayardan kalktim abim oturdu sonra aciyon sende bi gunduz yapta gelebileyim bende ..
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.