Rambo dayağı az daha yiyordu :)

black5410

Kayıtlı Üye
Bu videoyu paylaşmamın asıl sebebi özgüne başlıyacak,başlamış olan kardeşlerimizin ders alması gerektiğini düşünüyorum,adam dayağı sonuna kadar göze almış,o 300-400k aboneli kanalların yaptığı gibi dümenden adam oynatmıyor :)

https://www.youtube.com/watch?v=nBRYcvzxqs8

- Sen niye gülüyorsun
- Hayırdır güler tabi sana ne ya :D :D :D

nefret ediyorum şu adamdan keşke bana denk gelse bu şekilde sosyal deneylerle

arkadaki adam cok rahat sanki haberi varmış gibi hiç oralı bile olmuyor acayip sakin bir tek benmi fark ettim acaba :D

insanları aşağılayıp sinirleriyle oynayarak din dersi vermeyi çalışıyor aklınca... halbu ki dinde zorlama yoktur.

Birde bunun adına sosyal deney diyor bu sakallı arkadaş. Sosyal deney dediğin şeyin bir amacı olur topluma faydası olur. Toplumun eksik yanlarını gösterir.

Bildiğin başakşehir kahvecisinin reklamını yapmış bu arkadaş. Yapsın ona bişey diyemem kendi kanalı, ancak adına sosyal deney demesi bence yanlış.

helal olsun, harbi sosyal deney olmuş.
bence yıllardır yayında olan matrax da böyle tuhaflıklar sayesinde güncelliğini koruyor
tuhaf bir milletiz :)

Bu adam kimdir ,ismi nedir , hangi gruba ,cemaate v.s. tabiğdir zerre bilgim yok..Arada bir videoları denk geliyor izliyorum...
Bu adam hakkında bildiğim tek şey dindar olduğu,
Şimdi şu video Din veya İslam adına kime ne öğretti,kime ne verdi ?

Şöhret afettir, Dindar insanın şöhret ile işi olmaz ,
Ha videoya çekiyim izlensin diye yapıyorsa ,bir youtuber ise ona sözüm yok .

Son düzenleme:
Adam sopayi yemeden sosyal deney diye bagiriyor... 😊 kurtardi yine ... Birgun feci benzetcekler bunu ozamanda boyle gulecem.😊

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu sozde dini ayinlerde kendine sis saplayan orda burda roportaj diye milleti birbirine dusuren islami lekeleyen serefsiz deilmi bu kopek bana denk gelicekki oracikta girtlagina yapisicam namussuzun

bu adam varya yuva yıkar yuva. Çok tehlikeli bi adamdır. Tam ırkçıdır.

birde çok iyi reklam yaptı çaktırmadan (.

Son düzenleme:
nefret ediyorum şu adamdan keşke bana denk gelse bu şekilde sosyal deneylerle
Aynen bendr nefret ediyorum dini kullanarak kitle çekmeye çalışıyor. Bana bi denk gelse sosyal deneyinde ilk agresifliğinde dalarim :D

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar adamın ahsen TV ve kendi kanalı olmak üzere internette dolaşan 2 gurupta videoları var. Yanı bence sövmeye gerek yok adam gazeteci isini yapiyor cesaret isteyen işler yapıyor. Dayak yediği de olmuştur :). Burda sosyal deney değil diyenlerede yani onca garsonun sabrıyla oynayan video var nette hangisinde böyle bir tepki var. Demek işin aslı amatör oyuncusuz böyle oluyormuş

Son düzenleme:
Akitin sokaga saldıgı köpekleri bunlar keske bi güzel dövseydi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri