RC Helikopterden anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, şu an AliExpress'ten kendime RC helikopter bakıyorum. Benim için önemli olan biraz yüksek uçabilen, videoya kaydedebilen bir RC helikopter. Fiyatı en fazla 60-70 dolar olursa iyi olur. Özelliklerinden pek anlamadığım için pek yorum yapamıyorum.

4CH 2.4g quadcopter syma X5c & X5 RC Helicopter with camera with 6Axis ufo Quadcopter Similar shape design DJI Free shipping-in RC Helicopters from Toys & Hobbies on Aliexpress.com

bu iyi mi sizce ? veya daha iyisini önerebilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi bana ?

Merhaba arkadaşlar, şu an AliExpress'ten kendime RC helikopter bakıyorum. Benim için önemli olan biraz yüksek uçabilen, videoya kaydedebilen bir RC helikopter. Fiyatı en fazla 60-70 dolar olursa iyi olur. Özelliklerinden pek anlamadığım için pek yorum yapamıyorum.

4CH 2.4g quadcopter syma X5c & X5 RC Helicopter with camera with 6Axis ufo Quadcopter Similar shape design DJI Free shipping-in RC Helicopters from Toys & Hobbies on Aliexpress.com

bu iyi mi sizce ? veya daha iyisini önerebilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi bana ?

bende araştırmıştım havadan çekim olaylarınıda 60-70 dolarla olmaz hocam kamerada takamassın kendı kamerası cok dandık rüzgarda savruluyor

kargo ücretsizmi bu sitede tr ye?
Çoğu ürün ücretsiz hocam çok hesaplı şeyler var hele giyim için falan.

ne çekimi yapıcaksınız hocam ? go pro turu aksıyon kamerası takılanlardan almak şart bence para çoksa eğer bunlarada bakabilirsiniz yurtdısından alan ama

Helikopter / Havadan Çekim | Fotografium.com :D

Hocam çok param yok :D Var aslında ama böyle şeylere verecek çok param yok yani normal hayatıma da bakmam lazım bunu hobi olarak yapacaktım :)

Çoğu ürün ücretsiz hocam çok hesaplı şeyler var hele giyim için falan.

Hocam çok param yok :D Var aslında ama böyle şeylere verecek çok param yok yani normal hayatıma da bakmam lazım bunu hobi olarak yapacaktım :)

hobi olaraksa farketmez alın hocam :D ama attıgınız lınktekı tarzlardan alın normal helıkopter tıplerınden satıyorlar onlardan almayın

ucuzları ağaca carptıgı anda işi bitiyor

hocam yabancı sitelerden alışveriş yaptığınızda ucuzluk ve kargo olayları nasıl işliyor.

hobi olaraksa farketmez alın hocam :D ama attıgınız lınktekı tarzlardan alın normal helıkopter tıplerınden satıyorlar onlardan almayın

ucuzları ağaca carptıgı anda işi bitiyor

Yok hocam o helikopter olanları almam zaten :D

Hocam bunlar bu işle uğraşanlar için ben kameraman falanda değilim hobi olarak zaten :D

Rc önceden merakım oldu heli kullandım 4 kanallı, :D Rc'leri kullanmak için 6 Kanallı RC Simulator almalısın sanal pc ortamda birebir gerçek hayatda kullanmayı öğrenmek gerek diğer türlü almış olduğun ürünleri parçalarsın :D , bu hobi çok masraflı bir iş :D

hobbyking vb sitelerde mevcut,

Önce
rc simülatör ile kullanmayı öğren (satın al)

RealFlight 7 R/C Flight Simulator - YouTube

Simulators Directory of Remote Control Toys, Toys & Hobbies and more on Aliexpress.com

..................................................................................
v911 kullandığım model :D

WLToys V911 4 Kanallı RC Helikopter (Kırmızı Beyaz) Test Uçuşu - YouTube

almak istediğin ürün 6 kanallı ha demeyle hemen uçuramazsın :D

Evet hocam hepsine baktım da önemli olan benim için ucuzun iyisi :D Yani biliyorum ucuz maldan ne kaltie olucak ama biraz kalite şart yine :)

Rc önceden merakım oldu heli kullandım 4 kanallı, :D Rc'leri kullanmak için 6 Kanallı RC Simulator almalısın sanal pc ortamda birebir gerçek hayatda kullanmayı öğrenmek gerek diğer türlü almış olduğun ürünleri parçalarsın :D , bu hobi çok masraflı bir iş :D

hobbyking vb sitelerde mevcut,

Önce
rc simülatör ile kullanmayı öğren (satın al)

RealFlight 7 R/C Flight Simulator - YouTube

Simulators Directory of Remote Control Toys, Toys & Hobbies and more on Aliexpress.com

..................................................................................
v911 kullandığım model :D

WLToys V911 4 Kanallı RC Helikopter (Kırmızı Beyaz) Test Uçuşu - YouTube

almak istediğin ürün 6 kanallı ha demeyle hemen uçuramazsın :D

Hocam benimki böyle helikopter şeklinde olmucak :D Verdiğim liknteki gibi olucak :D

çekim için acaba kaçbin liraya patlar ki bana ? 3 k yeter mi kamerası + helikopter için ? güzel şeyler düşünüyorum gelecek yaz için :D

çekim için acaba kaçbin liraya patlar ki bana ? 3 k yeter mi kamerası + helikopter için ? güzel şeyler düşünüyorum gelecek yaz için :D

3-4k arası çok iyi şeyler var :D Valla bunları alacaksın çok güzel özgün şeyler çıkar ortaya :D

Zaten filmlerde falan böyle uzaktan çekilen havadan çekilen aksiyonlu sahneleri falan genelde böyle quadcopterlar ile çekiyorlar :D

3-4k arası çok iyi şeyler var :D Valla bunları alacaksın çok güzel özgün şeyler çıkar ortaya :D

Zaten filmlerde falan böyle uzaktan çekilen havadan çekilen aksiyonlu sahneleri falan genelde böyle quadcopterlar ile çekiyorlar :D

ne yapacağımı söylemiyimde 3-4 ay sonra 4 k kenara sadece bu iş için ayırmayı düşünüyorum :D 2 yada 3x kamera + helikoper iiçin idealdir 4 k inşallah ? :D

Evet hocam hepsine baktım da önemli olan benim için ucuzun iyisi :D Yani biliyorum ucuz maldan ne kaltie olucak ama biraz kalite şart yine :)

Hocam benimki böyle helikopter şeklinde olmucak :D Verdiğim liknteki gibi olucak :D

hocam beni almadım :D ürün al veya alma ucuz veya ucuz değil , o tamamen sana kalmış bişey egerki hobi işine başlıyosan olmazsa olmaz rc simülatör alıp pc 'de uçurmayı öğrenmek diğer türkü bu hobi merakın yarıda kalır :D uçuramaz parçalarsın :D benden söylemesi, önce sanal ortamda uçurmayı öğrenmelisin, yoksa çok parçalarsın benden söylemesi,

HeliTeknik RC Helikopter Forumu - vBulletin

hocam beni almadım :D ürün al veya alma ucuz veya ucuz değil , o tamamen sana kalmış bişey egerki hobi işine başlıyosan olmazsa olmaz rc simülatör alıp pc 'de uçurmayı öğrenmek diğer türkü bu hobi merakın yarıda kalır :D uçuramaz parçalarsın :D benden söylemesi, önce sanal ortamda uçurmayı öğrenmelisin, yoksa çok parçalarsın benden söylemesi,

HeliTeknik RC Helikopter Forumu - vBulletin

Hocam merak etmeyin ben küçüklüğümden beri sürekli helikopter, uçak tarzı oyunlarla meşgul oldum :D Simulator de çok kullanmıştım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri