Readcoin 45$ degerinde ücretsiz coin

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
www.readcoin.org adresine girerek sayfanin altina ilerleyin, JUST ASK 600.000Readcoins yazan yerde For Free tiklayin, sadece ethereum adresini girmeniz yeterli, 0.15ETH degerinde 150readcoin ethereum cuzdaniniza gelecektir, cumadan itibaren sira ile gonderiyorlar benim basvurduktan 2 gun sonra geldi, referans sistemi yok, whatcoin yazan yere readcoin yazin, cuzdaniniza gelmesini bekleyin, cok umut vadeden bir coine benzemiyor ama ya tutarsa diye cuzdanda bekletmenin hicbir zarari olmaz.

ETHEREUM CUZDAN icin : https://www.myetherwallet.com/ girin, sifre girin en az 9 karakterli, create new wallet tiklayin. keystore dosyasini indirin ve saklayin, cok onemli bu sizin giris anahtariniz. continue ve bu seferde size private key verecek, onu da kaydedin mutlaka ve cuzdaniniz tamamdir, bundan sonraki girislerde private key ile direk girebilir yada sifre+indirdiginiz dosya ile girebilirsiniz.

BOL KAZANCLAR

Baslik readcoin olacak, dikkatimden kacmis. moderator arkadaslar degistirirse sevinirim.

Cuzdan goruntusu https://etherscan.io/token/0x189c05...?a=0x8d32f1e1f8a2350634f72b7f6d6141bf06967464 seklindedir.

NOT: Konu referans konusu degildir, sadece paylasim amaclidir, umarim ise yaramaz bir coin olmaz, deger kazanir.

Son düzenleme:
myetherwalletda cüzdan adresimiz hangi kısımda

Teşekkürler Cansu hanım ilk defa coin im olcak sayenizde :)

[MENTION=7847]cansuyildiz[/MENTION] hocam bu coinleri wallet a gelince borsaya girmesini bekleyip mi alım satım yapabileceğiz ?

Just ask_ For Free olan olan kismin yaninda FUND THE VISION kismi var, isteyenler burdan yatirim yapabiliyor, ornegin 150RCN yetersiz gelirse ve projeye yatirim yapmak isterseniz burdan yapiyorsunuz, daha icosu devam ediyor ve ordaki linke tikladiginizda bagis seklinde yatirim yapiyorsunuz ve burdan ETH gondererek 1ETH=1000RCN olarak alim yapabiliyorsunuz, o yuzden 150RCN degeri 0.15ETH oluyor, bu tabi ki borsa fiyati degil, borsaya girdiginde artar azalir belli olmaz, su anki satis fiyatina degeri 45$ sadece. ek olarak ikinci bir link https://steemit.com/ethereum/@imagu...or-free-current-ico-price-is-0-15-eth-150-rcn

paylaşım için teşekkürler ancak 45 dolar olduğu ne malum 150 readcoinin

Coinler cuzdanda belirdikten sonra bir sure tutup borsalarda olmasini bekleyebilirsiniz, borsaya giris yapanlar genelde yukselir, cok fazla odul dagittiklari icin bedava coini para olsun da ne kadar olursa olsun diye fiyatini umursamadan ucuza satanlar da cok olacagi icin fiyati dusebilir buyuk ihtimalle de olacak bu. Ben tutacagim, hemen satmak zaten ucuzdan vermek demek.
Ethereum cuzdan numarasi myetherwallet adresine girin send ether kismina ornegin, ekranda goreceksiniz.

Yani bunlar readcoin diye bir coin yaptık diyorlar ve bedavadan 150 adet yollayacağız sana diyorlar. Buraya kadar sorun yok.

Peki bunları satmak ve dolara çevirmek istersek borsaya girmesini mi beklememiz gerekiyor ? Aksi halde şuan için satın almayı isteyen oluyor mu ? Borsaya giriş tarihi ya da süreci ne uzunlukta oluyor ?

Paylaşım için teşekkür ederim.

Just ask_ For Free olan olan kismin yaninda FUND THE VISION kismi var, isteyenler burdan yatirim yapabiliyor, ornegin 150RCN yetersiz gelirse ve projeye yatirim yapmak isterseniz burdan yapiyorsunuz, daha icosu devam ediyor ve ordaki linke tikladiginizda bagis seklinde yatirim yapiyorsunuz ve burdan ETH gondererek 1ETH=1000RCN olarak alim yapabiliyorsunuz, o yuzden 150RCN degeri 0.15ETH oluyor, bu tabi ki borsa fiyati degil, borsaya girdiginde artar azalir belli olmaz, su anki satis fiyatina degeri 45$ sadece. ek olarak ikinci bir link https://steemit.com/ethereum/@imagu...or-free-current-ico-price-is-0-15-eth-150-rcn

Coinler cuzdanda belirdikten sonra bir sure tutup borsalarda olmasini bekleyebilirsiniz, borsaya giris yapanlar genelde yukselir, cok fazla odul dagittiklari icin bedava coini para olsun da ne kadar olursa olsun diye fiyatini umursamadan ucuza satanlar da cok olacagi icin fiyati dusebilir buyuk ihtimalle de olacak bu. Ben tutacagim, hemen satmak zaten ucuzdan vermek demek.
Ethereum cuzdan numarasi myetherwallet adresine girin send ether kismina ornegin, ekranda goreceksiniz.

Bu sekilde yapan bircok coin var, burdaki amac coinin cok fazla kiside olmasini saglamak, ne kadar fazla dagilirsa o kadar degeri de artar, hem de bir cesit reklam oluyor coinler icin. Sonucta ceplerinden cikan bir nakit degil, havadan olusturulan coin, kullanicisi olursa,degeri olusuyor, bu sekilde kendilerindeki coinler de bir edere kavusuyor.
Burada paylastigim coinleri ozellikte erc20 token seciyorum ki bu sayede hepsini tek ethereum cuzdaninda biriktirebilirsiniz, her coin icin ayri cuzdanla ugrasmayin diye, bir diger avantaji da ethereum tabanli tokenler etherdelta borsasinda cok kisa surede islem gorup ethereuma donusturulebiliyor, zaten bu asamadan sonra dolara cevirmek cok rahat hatta tlye, her zaman ethereumun alicisi olur, ben bile alirim yani :) altcoin biriktiren herkesin cuzdaninda tutabilecegi bir altcoin cunku. Etherdeltada yeni cikan tum coinler oluyor ama ilk anda satisa koyup satmak sadece fiyat dusurur cunku ucretsiz alanlar icin coinin dusmesi cikmasi pek onemsenmez, satip parami alayim seklinde dusunulur, ether karsiligi alan kisi ise odediginin uzerine cikmasini bekler, genelde bekleyen kazanir, ama bu projede cok fazla ucretsiz dagitim var, %50si ucretsiz %50si ucretli, genelde bu rakam %1 civari oluyor, ornegin authorshipte 1milyon ucretsiz 100milyon ucretli token gibi. Bu coinde ilk mesajda da belirttigim gibi beklentim dusuk ama ne gelirse kar, borsada alicisi ciktigi anda satilabilir,uzun vade tutmak pek mantikli degil, authordan alan arkadaslara biraz tutmalarini tavsiye ettim, bunda borsaya girdiginde satmak daha mantikli gibi ama coin sizin :)
Icosu bittiginde buyuk ihtimalle etherdeltada islemi olur.

Yani bunlar readcoin diye bir coin yaptık diyorlar ve bedavadan 150 adet yollayacağız sana diyorlar. Buraya kadar sorun yok.

Peki bunları satmak ve dolara çevirmek istersek borsaya girmesini mi beklememiz gerekiyor ? Aksi halde şuan için satın almayı isteyen oluyor mu ? Borsaya giriş tarihi ya da süreci ne uzunlukta oluyor ?

Paylaşım için teşekkür ederim.

Bir solukta herşeyi anlatmışsın hocam teşekkür ederim :)
Bu sekilde yapan bircok coin var, burdaki amac coinin cok fazla kiside olmasini saglamak, ne kadar fazla dagilirsa o kadar degeri de artar, hem de bir cesit reklam oluyor coinler icin. Sonucta ceplerinden cikan bir nakit degil, havadan olusturulan coin, kullanicisi olursa,degeri olusuyor, bu sekilde kendilerindeki coinler de bir edere kavusuyor.
Burada paylastigim coinleri ozellikte erc20 token seciyorum ki bu sayede hepsini tek ethereum cuzdaninda biriktirebilirsiniz, her coin icin ayri cuzdanla ugrasmayin diye, bir diger avantaji da ethereum tabanli tokenler etherdelta borsasinda cok kisa surede islem gorup ethereuma donusturulebiliyor, zaten bu asamadan sonra dolara cevirmek cok rahat hatta tlye, her zaman ethereumun alicisi olur, ben bile alirim yani :) altcoin biriktiren herkesin cuzdaninda tutabilecegi bir altcoin cunku. Etherdeltada yeni cikan tum coinler oluyor ama ilk anda satisa koyup satmak sadece fiyat dusurur cunku ucretsiz alanlar icin coinin dusmesi cikmasi pek onemsenmez, satip parami alayim seklinde dusunulur, ether karsiligi alan kisi ise odediginin uzerine cikmasini bekler, genelde bekleyen kazanir, ama bu projede cok fazla ucretsiz dagitim var, %50si ucretsiz %50si ucretli, genelde bu rakam %1 civari oluyor, ornegin authorshipte 1milyon ucretsiz 100milyon ucretli token gibi. Bu coinde ilk mesajda da belirttigim gibi beklentim dusuk ama ne gelirse kar, borsada alicisi ciktigi anda satilabilir,uzun vade tutmak pek mantikli degil, authordan alan arkadaslara biraz tutmalarini tavsiye ettim, bunda borsaya girdiginde satmak daha mantikli gibi ama coin sizin :)
Icosu bittiginde buyuk ihtimalle etherdeltada islemi olur.

yt icin kullandigim vds ler ise yaradi en sonunda , :) 30 cuzdan acip bedeva readcoin icin ekledim , bakalim gonderecekler mi hepsine )))

cok fazla bot ve sahte islem nedeni ile adresleri kontrol edip gonderi yapacaklar, form icin tekrar aktif ettiler, ama daha once basvuranlar 150rcn alacakken yenilerde 3rcn olacak devam edecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri