real gs mac özetim :)

reklam çıkıyor mu ki :eek:

:D :D

---------- Mesaj saat 02:37:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:36:18 civarında gönderildi. ----------

yoo kardeş ben haala kullanıyorum adsense mi ?

Kesinleşme zamanına kadar banlanmasa iyi , dua et ki video çok izlenmesin :D yoksa çok şikayet = BAN

bak kardeş yayınlıcaksan böyle yayınla bari :D

Real Madrid 4-1 Galatasaray Geniş Özet ve Tüm Goler HD 27/11/2013 - YouTube

---------- Mesaj saat 02:41:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:40:08 civarında gönderildi. ----------

Kesinleşme zamanına kadar banlanmasa iyi , dua et ki video çok izlenmesin :D yoksa çok şikayet = BAN

valla ben bin izlenim almıştım biraz buna benziyordu heralde şikayetten gitti kanal birde kvp de vardı ondada böyle birşeyler oldu :D

hocam benim kategorim sabit hep, futbolla alakam yok .ama bi deneyek bakalım neolacak fırsattan istifade :)

hocam benim kategorim sabit hep, futbolla alakam yok .ama bi deneyek bakalım neolacak fırsattan istifade :)

Bende senin gibi yaptım milli takım maçları koydum su son hazırlık maçlarını ne telif vardı nede bişey hemen ban :) 3 kanalı birden hemde :D

hay allah nerden attım bu video yu aynı hesapta olan cok güzel bi kanalımı götürdü tecrübesizlik işte :)
adsense ime baglı baska maillerden acılmış kanallarıma sorun yaratırmı bilen biri var mı

video kaldırılmış.
videoyu izleyemedin neydi birisi söyleyebilir mi

siz siz olun böyle bişey yapmayın aldatıcılık falan dedi aynı hesaba baglı bi kanalımı farklı mail den adsense ime baglı 2 kanalımı bugun götürdü bu sahtekarlık :D

siz siz olun böyle bişey yapmayın aldatıcılık falan dedi aynı hesaba baglı bi kanalımı farklı mail den adsense ime baglı 2 kanalımı bugun götürdü bu sahtekarlık :D

Haha gecmis olsun hocam sende kusura bakmada musubeti cekmissin uzerine resmen :-)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri