Reapsonex adlı flagcının banlanmasını istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı taktik olduğunu biliyormuydun ilk başta . başkasından almış olabilirsin. bunu beni ilgilendirmez. benim sana yardım ettiğim gibi sende bana edebilirdin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olayı olduğu gibi anlattım ben burada kesip biçmedim bildiğim bişeyi neden takas edeyim ki başkasıdan daha ayrıntılı bir şekilde aldım ben zaten sizden önce diğer arkadaş ile sorunsuz bilgi alışverişi yaptık sinan adı sorabilirsiniz.Bana bir word dosyası gönderdi anlatım olan

bu sizin flagcı olduğunuz gerçeğini değiştirmez şaka falan da olmaz böyle beni ne zamandır tanıyorsunuz ki şaka yapabiliyosunuz

[MENTION=11620]era[/MENTION]
HER HER KONUDA YAZDIRTIYORSUNUZ ARKADAŞLAR YETER AMA ŞİKAYET KONULARINA MESAJ YAZMAK YASAKTIR BU SEFER CEZA İŞLEMİ UYGULUYORUM

Şikayet Konularına yazmak yasak değil mi [MENTION=11620]era[/MENTION] bunun için banlanmam umarım..

benim konuşma şeklim bu.
[MENTION=11620]era[/MENTION] veya diğer moderatör arkadaşlar konuyla ilgilenirse sevinirim..konu fazla uzadı.

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Şikayet Konularına yazmak yasak değil mi [MENTION=11620]era[/MENTION] bunun için banlanmam umarım..

yasak ama üyelerin yorum yapması daha iyi olur kim suçlu ortaya çıksın.

[MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION] ye bende kefil olabilirim oyle birsey yapmaz kendisi rahat olun siz

haksız isem süresiz banlanma talebinde bulunuyorum.Eğer arkadaş haksız ise aynı şekilde arkadaşa aynı ceza verilmesini talep ediyorum. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] ve diğer moderatör arkadaş lütfen konuyu açıklığa getirelim

Kimseye flag atmyrsan sorun yok hakliykn hksz duruma dusersn snra.konuda kpnsn bnce kimse boyle bsyden kimse bnlnmasn bnce konu tatliya bglnsin hepimiz kardesiz :)

Son düzenleme:
Flag atmanın para hırsından başka bir şey olmadığını benden başka kaç kişi biliyor acaba? Bahsinin bile açılması hoş değil. Kimse kimsenin kazandığı paraya göz dikmesin...

isin aslini bilmeden gelip burda yazmayin lutfen ben kefilim o kisi flag atmazzz!!

aynı taktik olduğunu biliyormuydun ilk başta . başkasından almış olabilirsin. bunu beni ilgilendirmez. benim sana yardım ettiğim gibi sende bana edebilirdin

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:17 ----------

r10 multi üyelik olduğunu nerden biliyorsun ? isimlere baktın mı önce ona bak ?

yaşın skype adresin aynı yaşadığınız yer aynı eskisehir daha ne olabilir ki ?

İsim istediği kadar farklı olsun

Yetkililer bence 2 sinide banlamalı yada uzaklaştırmalı.
[MENTION=18588]barsgultekin3[/MENTION] aldığı hizmeti ben bunu biliyodum diyip karşılığını ödememiş anladığım kadarıyla. Eğer öyleyse yanlış.. Almadan önce içeriğini sorup öyle alman lazım. Ancak aldığın taktik işe yaramıyosa yani uydurma bişeyse parasını ödemezsin + şikayet edersin.

Mesela geçen sene biri kapanan Alt kanalların para kazanmasını açma taktiği olan ebook satıyodu ama tamamen uydurmaydı. Banlandı sonradan Acoustic oldu nicki. Sonra kayboldu ama hala aramızdadır. Bu arada onada hakkımı zerre helal etmiyorum. başka nedenlerde var..
[MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION] ise flag atarım demiş. Normalde atıp atmadığını bilemeyiz. Bunu demeyip konuyu sen açsaydın sen haklı olurdun. Ama haklıyken haksız durumuna düşürmüşsün kendini.

Özetle : 2 tarafta suçlu.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] yönetici konuya müdahil olmuş benim müdahale etmem doğru olmaz. Kendisi online olduğunda konu ile ilgilenecektir. Şimdilik kilitliyorum.

[MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION] Ozellikle bu tarz flag konusunda falan saka mi yapiyorsun, tehdit mi ediyorsun, gercekten yapar misin yapamaz misin bilemeyiz. Yaparim diye dile getirmis olman forumdan uzaklastirilman icin yeterli bi sebep. Kusura bakma.
[MENTION=18588]barsgultekin3[/MENTION] Bide olayi tam tersi olarak dusunelim. Ilk taktigi veren sen olsaydin ve bu arkadas sana ben bu taktigi zaten biliyorum diyip isin icinden cikmaya calissaydi senin tepkin ne olurdu? Eminim yine gelir sikayet konusu acardin boyle boyle oldu taktigi vermedi diye. Yaptigin sey etik degil, bana gore sende diger arkadasla ayni cezayi hak ediyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri