Rec'lik Hakkında Yardım

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

CNZ

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Ortalama her gün 20 kanalı partnere bağlamam gerekiyor. Boş kanal kabul eden ve davetiyelerin hızlı ve otomatik gelmesini sağlayan bir partner arıyorum. 2 yerde rec kaydım var fakat davetiye için beklemekten kanal sokamıyorum. Bu işi otomatik yapan sistemi olan bir arkadaş bana dönüş yaparsa sevinirim.

Recstudios hublugum var eger istersen sana reclik verrim kanal linklerini atarsin yarim saate gelir davetiyen:rolleyes:

otomatik davet dedigin bitek quiz ve life ın sisteminde var.gerisi için mecburen bekliyorsun hocam davetiyeyi.

Recstudios hublugum var eger istersen sana reclik verrim kanal linklerini atarsin yarim saate gelir davetiyen:rolleyes:

Şimdi bi kanal açmak için ip çerez temizliği yap, partnere başvur. Sonra davetiye gelince hepsi için tekrar temizlik yapıp davetiyeleri onayla. Sonra dashboardlar için tekrar temizlik vs. günde 5 kanal zor sokarım bu şekilde.

otomatik davet dedigin bitek quiz ve life ın sisteminde var.gerisi için mecburen bekliyorsun hocam davetiyeyi.

Anladım hocam sanırım bu iş olmayacak. :D

Hocam maşallah rec inde artık hubluk vermediği kişiyi nerdeyse foruma almayacalar :Dadamlar peynir ekmek dağıtır gibi hub veriyolar bende şaşırmıştım 15 dk da nasıl hub aldım diye sonu hayır olur inşallah. rec de bekletir davetiye işi sen invite edeceksin link request çekeceksin adam yine davete icabet edene kadar arkadaş bekleyecek.

Hocam ben biliyorum var diyosun da söyle bari adama işi görülsün. Sadece fatihbazın cevabına partnerin varlığını ortaya koymak için mi yazdın amaç ne o anlaşılmadı.

yok sadece demek istedigim partnerler sadece quiz ve life ile sınırlı deil baska partnerler arayıp calısmak gerek

o dediğin anca recstudios ilgilenen arkadaş online ise oluyor 6 saattir yazıyorum adam hala davetiyeleri atmadı ama müsait olunca 1 dk attığını gördüm

ilgilenen kişi aynı sana banasımı var skype açık şuanda ama cevap yazmadı dün davetiyeleri 1 dk yollamıştı müsait olunca 1 dk atıyor mesela saat 23:00 sonra full kapalı hadi o saatten sonra 1 davetiye yollattır

ilgilenen kişi aynı sana banasımı var skype açık şuanda ama cevap yazmadı dün davetiyeleri 1 dk yollamıştı müsait olunca 1 dk atıyor mesela saat 23:00 sonra full kapalı hadi o saatten sonra 1 davetiye yollattır

Evet sana banasi var mobilden gorusuyorum skypedan degil

Evet sana banasi var mobilden gorusuyorum skypedan degil
Hocam quizdeki life daki gibi oto davetiye sistemi olmadıktan sonra nerden görüşürsen görüş aynı verimi alamassın anlatılmak istenen bu ama sen neden israrla snki adamlar 24 saat çalışıyormuş izlenimi veriyorsun bizde aynı işin içindeyiz birbirimize tere satmayalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri