Recstudio spam alacağını söyledi :)

hemen davetiye yolluyolarmı bilen varmı adsenseden cıkarmak istediğim kanalları yollayabilirim :)

hemen davetiye yolluyolarmı bilen varmı adsenseden cıkarmak istediğim kanalları yollayabilirim :)
Denemek için 1 kanal ile başvurdum anında kabul ettiler gelen davetiyeyi Red ettim bunlara kanal bağlanmaz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denemek için 1 kanal ile başvurdum anında kabul ettiler gelen davetiyeyi Red ettim bunlara kanal bağlanmaz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler tabiki para kazanacağım alacağım ümidiyle bağlanmaz ben kesinlikle adsenseden bağlantısını koparmak istediğim kanallar için kullanırım diye düşündüm gerekince, partnere sokunca silerim kanalı:)

Son düzenleme:
2 yıl önce 50 ye yakın kanal bağlamıştım
48 kanal ödemelere 10-15 gün kala spamdan kapandı durduk yere
başka yere bağladığım kanallarda böyle bi kapanma yaşamadım.
tabi o dönem partnerlere 1000 kanal kotası felan yoktu. kendileri kanalları kapattırıp üzerine yatmış olabilirler.

50 kanaldan 2 tanesi sağ kalmıştı.
2 sağ kanalın ödemelerini 2 yıl boyunca yaptılar. taki paypal türkiyeden çekilene kadar.

Bir kanalım vardı bunlarda geçen ay atmışlar ve ödeme yok tabi.Şimdi baktım yine davetiye yollmış.Bunlar milleti salak yerine koyuyorlar.

denemekten zarar gelmez zaten alamıyoruz ödemeyi, bunlar ne zamanlar yapıo acaba ödemewyi, anasayfaları nerede onuda bulamadım bi türlü :D

Son düzenleme:
ben yolladm simdi 1 saat icinde geldi davetiye
ama kabul etmedim :d

kanalı nerden yolladın sitelerine giriyorum kapalı hocam kanal özellikleri neydi acil cevap yaz hocam ben bağlıyıcam :D adsenseye bağlı kanal kapanmadan partnere geçiricem bunlarda para kazansın hepsi googlea gitmesin :D

kanalı nerden yolladın sitelerine giriyorum kapalı hocam kanal özellikleri neydi acil cevap yaz hocam ben bağlıyıcam :D adsenseye bağlı kanal kapanmadan partnere geçiricem bunlarda para kazansın hepsi googlea gitmesin :D

50 abone 1 haftalık videolar
30k yansıyan istatislik
10 video kücük resimli.

yukarda bir arkadaş paylaşmış hocam ordan aldım bende

adsense nin durumu belli. partner 3-5 ay para oder sonrası bilinmez. 3-5 ay bana yeter diyen ve 3-5 ay sonra adsense duzelir diye dusunen kanallarını baglayabilir. denemek lazım. adsenseye baglayınca kapanıyor zaten

Neden almasın ki akıllı adam alacak toplayacak pastayı çekecek şutu golü yiyen yine biz olacağız

sakın bulaşmayın elin akıllısına

Neden almasın ki akıllı adam alacak toplayacak pastayı çekecek şutu golü yiyen yine biz olacağız

sakın bulaşmayın elin akıllısına

Şahsi fikrimi söylüyüm. Şu amaçla başvuru yaptım ben. Kanal partnere geçtikten sonra kanal partnerde iken bile kapansa adsense ne yapıcak bunu görmek istedim ama red yedik b*klu recden :)

adsensedeki yüksek kesintiler partnerlerde olmuyor mu?

denemeden kimse bilemez, ne millete sorup armut piş ağzıma düş yapın, ne de milletin kötülemesine aldanın. en iyi sonucu siz deneyip öğrenirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri