hemen davetiye yolluyolarmı bilen varmı adsenseden cıkarmak istediğim kanalları yollayabilirim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Denemek için 1 kanal ile başvurdum anında kabul ettiler gelen davetiyeyi Red ettim bunlara kanal bağlanmazhemen davetiye yolluyolarmı bilen varmı adsenseden cıkarmak istediğim kanalları yollayabilirim![]()
Denemek için 1 kanal ile başvurdum anında kabul ettiler gelen davetiyeyi Red ettim bunlara kanal bağlanmaz
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben yolladm simdi 1 saat icinde geldi davetiye
ama kabul etmedim :d
kanalı nerden yolladın sitelerine giriyorum kapalı hocam kanal özellikleri neydi acil cevap yaz hocam ben bağlıyıcamadsenseye bağlı kanal kapanmadan partnere geçiricem bunlarda para kazansın hepsi googlea gitmesin
![]()
50 abone 1 haftalık videolar
30k yansıyan istatislik
10 video kücük resimli.
yukarda bir arkadaş paylaşmış hocam ordan aldım bende
Neden almasın ki akıllı adam alacak toplayacak pastayı çekecek şutu golü yiyen yine biz olacağız
sakın bulaşmayın elin akıllısına
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.