Recstudios Aralık ödemeleri Kesinleşti

az önce konuştum net bi tarih vermiyor yakında alacaksınız diyor adam
edit:
maybe tomorrow
please check your dashboard notification

belki yarın ödenir kontrol panelinizdeki bildirimi kontrol edin diyor

Son düzenleme:
[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] [MENTION=12222]bbs1[/MENTION]

Arkadaşlar ben bu upinder diye biriyle skypeden görüşüyordum ama artık cevap vermiyor, bu partner halen ödeme yapmadı ulaşabilen varmı ? yarın 6.gün olacak ödeme yapmadıkları *

---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

yokmu cevap ?

Ödemeler bir sonraki aya sarkabailir malesef. Bu yuzden bir sonraki ayı beklemek gerekli. Kendi ödeme yöntemlerine geçtikleri için malesef bu sorun. Belgeleri sunmamışlar yeniler malüm. Ancak banka vs ödemeleri yapıldı. Cevap vermemesi normal. Skypede 10 yada 20 kişi ekli değil herkese cevap veremez sürekli çevrim dışı.

Ödemeler bir sonraki aya sarkabailir malesef. Bu yuzden bir sonraki ayı beklemek gerekli. Kendi ödeme yöntemlerine geçtikleri için malesef bu sorun. Belgeleri sunmamışlar yeniler malüm. Ancak banka vs ödemeleri yapıldı. Cevap vermemesi normal. Skypede 10 yada 20 kişi ekli değil herkese cevap veremez sürekli çevrim dışı.

Peki kanal bu ay kapanirsa nolacak hocam?

Güvercinle gönderildi

peki bu partnerden kanalımı nasıl çıkarabilirim hocam?

bağlantı kaldırma isteğimi reddediyorlar, başka bir yolu var mı?

peki bu partnerden kanalımı nasıl çıkarabilirim hocam?

bağlantı kaldırma isteğimi reddediyorlar, başka bir yolu var mı?

Malesef hocam. Sözleşme var partnerde 8 ay. Sizlerden biraz daha sabır istiyorum bir çok kişinin parası kaldı. Ödemeleri yapmak zorundalar kesinleşti. Sorun sadece biz türkiyede değil yabancı kanal dahiplerindede durumlar aynı

Malesef hocam. Sözleşme var partnerde 8 ay. Sizlerden biraz daha sabır istiyorum bir çok kişinin parası kaldı. Ödemeleri yapmak zorundalar kesinleşti. Sorun sadece biz türkiyede değil yabancı kanal dahiplerindede durumlar aynı

nerden bulaştınız be azad hocam. ahh ahh

Ödeme tarihinin uzaması ister istemez kişide şüphe uyandırıyor bunun için önümüzdeki ödeme tarihine kadar kanal bağlamamak, bekleyip görmek en mantıklısı sanırım. Yüksek kazanç sağlayan arkadaşlar stres altında onlar için sıkıntılı bir süreç olacak fakat bekleyip görmekten başka yapılacak bir şey seçenek yok gibi.

Umarım herkes hakettiği kazançları alır. İyi çalışmalar.

bi kanalım vardı bu partnerde iyide kazandırıyo ama dashbord olusturmamısım bana hala dashbord yollamadılar :)

arkadaşlar dasboarda yansıyan aynen yollandımı. mn gibi abuk subuk kesintiler yapıyormu merak ettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri