F
fth
Guest
evet 1 gün geçmesi gerekiyor..
Bu kanal beni çok uğraştırdı hiç bir network kabul etmedi. Bunlar etti ve beklicez artık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet 1 gün geçmesi gerekiyor..
Fatih dün teknik bir sorun vardı rec kayıdıda yapılamadı bir süre şuan düzeldi eklenebiliyor.dün 2-3 kanal baglayayım dedim,başvuru formunu doldurduktan sonraki ekrana geçemedim bi türlü.defalarca denememe ragmen formu doldurmaktan ileri gidemedim,bi sonraki adımda sürekli olarak boş,beyaz bi sayfa çıktı.bende mecburen mnye bagladım kanalları.anlık bi sorun muydu bilmiyorum ama bildirmek istedim.
Merhaba arkadaşlar ,recstudıos kasım kazancı ocak ödemesi paypal için bugün tamamlandı.Paypalın kendi yaptığı yüzde 2 kesinti dışında bi kesinti olmadı.Boş kanallar ile başvurabilirsiniz kesinti 100 izlenimi geçenler için yüzde 15.Herkese bol kazançlar.
2 ayda bir mi ödüyor P?
2 ayda bir mi ödüyor P?
dizi ve çizgi film sıkıntı yaratıyor mu?
Ocak kazancı 7 mart şubat kazançı 7 nisan şeklinde hocam
Hayır hocam her türlü kategori çalışabilirsiniz ama kesinleşmeden önce kapanırsa bloke riski var
Küçük bir şey gelmiş ama acaba bitti mi ödemeler pc başında olmadığımdan bakamıyorum hesaplara.. Başka ödeme bekleyen var mı arkadaşlar?
hocam dashboard kesinleşme tarihi nedir ?
Evet sizin hocam.. Artık yarın kontrol edeceğim..Bizim hubda ise tüm ödemeler yapılmış olrak gözüküyor hocam
---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------
Değişiyor hocam gecen ay 23 ünde kesinleşti belli bi günü yok genellikle zoomın mn ile aynı tarihlerde kesinleşiyor aralarında 1-2 gün oynuyor
Bizim hubda ise tüm ödemeler yapılmış olrak gözüküyor hocam
---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------
Değişiyor hocam gecen ay 23 ünde kesinleşti belli bi günü yok genellikle zoomın mn ile aynı tarihlerde kesinleşiyor aralarında 1-2 gün oynuyor
Kapanan kanallara ödeme geldi mi hocam? [MENTION=12222]bbs1[/MENTION]
merhaba anca kontrol edebildim.. evet ödenmesi gereken ücret ödenmiş sadece 1 kanala yapılmamış sanırım o da ödeme limitini geçemediği için ödenmemiş..
yani herhangi bi sıkıntı yok teşekkür ederim..
Dün ilk ödemem gelmiş siftah yaptık RecStudios Network tada,kapanan kanaallar da inşallah ödenir bekleyip görecegiz..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.