RecStudios Network

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
kazançlar bu ay düşük ama bu kadarda degil hocam :) içerisindeki videolar 20dk civarında olan bi dizi/tv show vb içerikdeki kanaldan günde 6k izlenmeye şuan 20$ civarında para alıyorum,network farklı ama hepsinde genel düşüş var tabi.fakat sizin videoların bu kadar vermesi için vine gibi 5-6 saniyelik filan olması gerek heralde.bide türkce ise zaten çok bile gelmiş denebilir :)

Türkçe değil hocam içerik, ve en kısa video 1 buçuk dakika yüzde ellisi ise 4 dakika civarı iken 1 saati aşan videolar da var.

4,5 gündür ecpm hep 0 son 3 gündür monetized playbackde 0 olmaya başlandı neler oluyor bu bir sorunmu yoksa meşhur ocak sendromumu?

4,5 gündür ecpm hep 0 son 3 gündür monetized playbackde 0 olmaya başlandı neler oluyor bu bir sorunmu yoksa meşhur ocak sendromumu?

983ff5143a01126121286b0ef40cd7cd.png

Zoomin'de aynı. Sorun analytics'den kaynaklı.

arkadaşlar ayın kaçında kesinleşiyo rec ödemeleri ?

Ödemeler kesinleşti arkadaşlar açık olan kanallarda sorunsuz bi şekilde ödemeler kesinleşmiş gözüküyor ama tüm kapanan kanallarda blokeler var herkes için hayırlısı olsun.

Ödemeler kesinleşti arkadaşlar açık olan kanallarda sorunsuz bi şekilde ödemeler kesinleşmiş gözüküyor ama tüm kapanan kanallarda blokeler var herkes için hayırlısı olsun.

2 kapanan kanalıma da bloke diyor? kapananlar ödeniyor demiştiniz:S

2 kapanan kanalıma da bloke diyor? kapananlar ödeniyor demiştiniz:S

Öyleydi hocam ödeniyordu.Daha doğrusu recin sahibi ödenecek diyordu,1-2 ayda ödediler ama son 2 aydır kapanan kanallarda blokeler var.İlk başlarda güven kazanmak için ödediler son 2 aydır bloke var.Ödeme almak için kanalın açık olması şart malesef.

Öyleydi hocam ödeniyordu.Daha doğrusu recin sahibi ödenecek diyordu,1-2 ayda ödediler ama son 2 aydır kapanan kanallarda blokeler var.İlk başlarda güven kazanmak için ödediler son 2 aydır bloke var.Ödeme almak için kanalın açık olması şart malesef.

o zaman ilk mesajı editleyelim insanlar aldanmasın. Screenshot by Lightshot

o zaman ilk mesajı editleyelim insanlar aldanmasın. Screenshot by Lightshot

1 ay önce konuya ekledim hocam zaten okuyan bloke oldğunu görüyodur skypdan her seferde dile getiriyorum blokeler oldğunu,ayrıca blokeler oldğunu gösteren konu linklieride ekledim kimseyi aldatmak gibi bi niyetim yok benimde 3 tane kanalı bloke geldi.ama o kısmıda sileriz sorun değil

1 ay önce konuya ekledim hocam zaten okuyan bloke oldğunu görüyodur skypdan her seferde dile getiriyorum blokeler oldğunu,ayrıca blokeler oldğunu gösteren konu linklieride ekledim kimseyi aldatmak gibi bi niyetim yok benimde 3 tane kanalı bloke geldi.ama o kısmıda sileriz sorun değil

Size bir şey demiyorum ki hocam adamlar size ödeyecez demişler ama sözlerinde durmamışlar sizlik bir durum değil.

Benimde açık kanallar kesinleşmiş sorunsuz

kesinleştikten sonra kanalı kapanıpda bloke yiyen oldumu ?

Bugün ayın sekizi oldu rec hala paraları göndermedi, arkadaşlar ödeme alan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri