iamroquentin
Yasaklanmış
Hocam dashbord yoksa ödeme yöntemide olmaz o yüzden alamamışınızdır.
Dashbord olustursam diger aya mı alırım tüm ödemeyi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam dashbord yoksa ödeme yöntemide olmaz o yüzden alamamışınızdır.
Dashbord olustursam diger aya mı alırım tüm ödemeyi
kazançlar bu ay düşük ama bu kadarda degil hocamiçerisindeki videolar 20dk civarında olan bi dizi/tv show vb içerikdeki kanaldan günde 6k izlenmeye şuan 20$ civarında para alıyorum,network farklı ama hepsinde genel düşüş var tabi.fakat sizin videoların bu kadar vermesi için vine gibi 5-6 saniyelik filan olması gerek heralde.bide türkce ise zaten çok bile gelmiş denebilir
![]()
4,5 gündür ecpm hep 0 son 3 gündür monetized playbackde 0 olmaya başlandı neler oluyor bu bir sorunmu yoksa meşhur ocak sendromumu?
4,5 gündür ecpm hep 0 son 3 gündür monetized playbackde 0 olmaya başlandı neler oluyor bu bir sorunmu yoksa meşhur ocak sendromumu?
arkadaşlar ayın kaçında kesinleşiyo rec ödemeleri ?
Ödemeler kesinleşti arkadaşlar açık olan kanallarda sorunsuz bi şekilde ödemeler kesinleşmiş gözüküyor ama tüm kapanan kanallarda blokeler var herkes için hayırlısı olsun.
2 kapanan kanalıma da bloke diyor? kapananlar ödeniyor demiştiniz:S
Öyleydi hocam ödeniyordu.Daha doğrusu recin sahibi ödenecek diyordu,1-2 ayda ödediler ama son 2 aydır kapanan kanallarda blokeler var.İlk başlarda güven kazanmak için ödediler son 2 aydır bloke var.Ödeme almak için kanalın açık olması şart malesef.
o zaman ilk mesajı editleyelim insanlar aldanmasın. Screenshot by Lightshot
o zaman ilk mesajı editleyelim insanlar aldanmasın. Screenshot by Lightshot
Ben de ona güvenerek 1-2 kanalımı partnere soktum. Neyseki çok kanal bağlamadım. 2 gün önce kanalım kapandı ve Bloke yazıyor.
1 ay önce konuya ekledim hocam zaten okuyan bloke oldğunu görüyodur skypdan her seferde dile getiriyorum blokeler oldğunu,ayrıca blokeler oldğunu gösteren konu linklieride ekledim kimseyi aldatmak gibi bi niyetim yok benimde 3 tane kanalı bloke geldi.ama o kısmıda sileriz sorun değil
Bugün ayın sekizi oldu rec hala paraları göndermedi, arkadaşlar ödeme alan var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.