Banka ödemesi hala yapılmadı. Ayın 7 sinde yazmışlardı. Ticket a cevap da yazmıyorlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu partnerin paypal alt limiti kaç
Banka ödemesi hala yapılmadı. Ayın 7 sinde yazmışlardı. Ticket a cevap da yazmıyorlar.
Bekliyoruz
hadi bakalım meraklı bekleyiş devam ediyor rec ödemeleri ne zaman yapacak bekleyişi![]()
10-20 dolar gibi rakamlarda sıkıntı olmuyoda daha büyüklerde bilemiyorum
Banka ödemeleri yapıldı pazartesi hesapta olur diye tahmin ediyorum.
---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:07 ----------
Hangi konuda hocam
ödeme olarak bazıları sıkıntı oluyo diyodu
Kanal kapanırsa ödenmez bloke olur açıksa 4-5 hane farketmez sorunsuz alırsınız.
dünmü ne biri yazmıştı bloke kapanma olmadığı halde el koydular diye 1200 dolar bişe varmış
dünmü ne biri yazmıştı bloke kapanma olmadığı halde el koydular diye 1200 dolar bişe varmış
kanal benim kapandığı için dedim kapanmayanı ödüyorlarYok hocam 1200 dolar arkadaşın kanalı kapandığı için bloke yemişti
yansıyan varmı bankaya ödemesi
Bende de yansımamış henüz.
varmı gelen giden bankaya. ödemeler ayın 7 sinde görünüyor 22 si oldu bu nedir ya. quiz bunların yanında melek...
Bendede henüz yansıma yok.
Ayın 7 si paypal için hocam banka her ayın 14-15 gibi yapılır 3-4 iş günüde hesaba yansıması sürer.Bu ay yine geç yaptılar, bankaya geçtiğimiz cuma gönderdiler hala geçmemiş para hesaba.
hocam dasboardda dolar hesabı kayıtlı ama genede parayı euro olarak gönderiyolar. bu durum geç gelmesine sebep olabilirmi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.