RecStudios Network

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Banka ödemesi hala yapılmadı. Ayın 7 sinde yazmışlardı. Ticket a cevap da yazmıyorlar.

hadi bakalım meraklı bekleyiş devam ediyor rec ödemeleri ne zaman yapacak bekleyişi :D

10-20 dolar gibi rakamlarda sıkıntı olmuyoda daha büyüklerde bilemiyorum

Banka ödemesi hala yapılmadı. Ayın 7 sinde yazmışlardı. Ticket a cevap da yazmıyorlar.

hadi bakalım meraklı bekleyiş devam ediyor rec ödemeleri ne zaman yapacak bekleyişi :D

Banka ödemeleri yapıldı pazartesi hesapta olur diye tahmin ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:07 ----------

10-20 dolar gibi rakamlarda sıkıntı olmuyoda daha büyüklerde bilemiyorum

Hangi konuda hocam

varmı gelen giden bankaya. ödemeler ayın 7 sinde görünüyor 22 si oldu bu nedir ya. quiz bunların yanında melek...

yansıyan varmı bankaya ödemesi

Bende de yansımamış henüz.

Bendede henüz yansıma yok.
varmı gelen giden bankaya. ödemeler ayın 7 sinde görünüyor 22 si oldu bu nedir ya. quiz bunların yanında melek...

Ayın 7 si paypal için hocam banka her ayın 14-15 gibi yapılır 3-4 iş günüde hesaba yansıması sürer.Bu ay yine geç yaptılar, bankaya geçtiğimiz cuma gönderdiler hala geçmemiş para hesaba.

Bendede henüz yansıma yok.

Ayın 7 si paypal için hocam banka her ayın 14-15 gibi yapılır 3-4 iş günüde hesaba yansıması sürer.Bu ay yine geç yaptılar, bankaya geçtiğimiz cuma gönderdiler hala geçmemiş para hesaba.

hocam dasboardda dolar hesabı kayıtlı ama genede parayı euro olarak gönderiyolar. bu durum geç gelmesine sebep olabilirmi ?

hocam dasboardda dolar hesabı kayıtlı ama genede parayı euro olarak gönderiyolar. bu durum geç gelmesine sebep olabilirmi ?

Hocam benimde 4 aydır dolar hesabı kayıtlı hep euro olarak geliyor ödemeler enpara kulanıyorum sorun olmuyor otamatik geçiyor euro hesabına,geç yansımasının onunla bi alakası olacağını sanmıyorum.

MusicNations da aynı sıkıntı var bu ay. Banka ödemeleri yapıldı görünüyor panellerde ancak henüz yansımadı. Bu aya kadar sorunsuz aldık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri