RecStudios Network

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Zoomin RecStudios adı altında bir keriz silkeleme operasyonu daha yapacak anlaşılan. RecStudios en az üç ay kapanan, telifli, topluluklu her şeyi ödeyecek. Ondan sonra da vurgunu yapacak.

Zoomin bunu CN ile sonrasında MN ile yaptı. Sahipleri aç kaldılar ki yeni MCN açmışlar. Bir iki ay öderler. Sonra atılmak için yalvarırsınız.

Kabahat bu düzenbazlarda değil bunları seksen ayrı MCN yapan Youtube'dadır.

Zoomin RecStudios adı altında bir keriz silkeleme operasyonu daha yapacak anlaşılan. RecStudios en az üç ay kapanan, telifli, topluluklu her şeyi ödeyecek. Ondan sonra da vurgunu yapacak.

Zoomin bunu CN ile sonrasında MN ile yaptı. Sahipleri aç kaldılar ki yeni MCN açmışlar. Bir iki ay öderler. Sonra atılmak için yalvarırsınız.

Kabahat bu düzenbazlarda değil bunları seksen ayrı MCN yapan Youtube'dadır.

[MENTION=12623]zack[/MENTION] hocam bu arkadaşla ilgilenirmisin.recstudios hakkındaki düşüncelerini başka konu altında paylaş.Benim konuma yorum yapma [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION]
Başlığı Anatolian bilmem ne diye atmamışsın. Rec Studios diye atmışsın. Her türlü yorumu yapacağız. Sana karşı bir yorumumuz mu var?

Babanın oğluna mı emir veriyorsun? Hiçbir moderatör o yoruma dokunamaz. Çünkü bilgilendirici. Daha önemlisi önlem aldırıcı.

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION]
Başlığı Anatolian bilmem ne diye atmamışsın. Rec Studios diye atmışsın. Her türlü yorumu yapacağız. Sana karşı bir yorumumuz mu var?

Babanın oğluna mı emir veriyorsun? Hiçbir moderatör o yoruma dokunamaz. Çünkü bilgilendirici. Daha önemlisi önlem aldırıcı.

Arkadaş senle tartışmak istemiyorum sen neye önlem aldırıyon:) sen benim konumu okudun mu orada deneme yapmadan gelmeyin demişim zaten.Git başka konu baltala gözünü sevim.

Arkadaş senle tartışmak istemiyorum sen neye önlem aldırıyon:) sen benim konumu okudun mu orada deneme yapmadan gelmeyin demişim zaten.Git başka konu baltala gözünü sevim.

Tamam da sende anlama sikintisi var. Benim sana karsi yorumum yok. Her negatif yorum baltalama degildir. Benim negatif yorum yapma hakkim vardir. Konulari acanlar konularin sahipleri olmadigi gibi o konuda ne yazilacagina da karar veremez.

Dün başvuran tüm kanalların davetleri gönderildi arkadaşlar.

dün başvurduğum kanalların hiçbirine davet gelmedi benimde

acaba ben mi yanlış yaptım sağ tarafta kazançları %80 olandan başvurdum boş kanallara ondan mı?

dün başvurduğum kanalların hiçbirine davet gelmedi benimde

acaba ben mi yanlış yaptım sağ tarafta kazançları %80 olandan başvurdum boş kanallara ondan mı?

Hocam başvuru formunu doldurdukdan sonra izin verme sayfası açılıyor gerekli izinleri verdiniz mi genelikle bu kısım unutuluyor ondan diyorum.Çünkü suan listemde olan tüm kanallara davet gönderilmiş gözüküyor.İsterseniz ekleyin skype bakalım bi: anatoliatv

Hocam başvuru formunu doldurdukdan sonra izin verme sayfası açılıyor gerekli izinleri verdiniz mi genelikle bu kısım unutuluyor ondan diyorum.Çünkü suan listemde olan tüm kanallara davet gönderilmiş gözüküyor.İsterseniz ekleyin skype bakalım bi: anatoliatv

izin verdim iki bölüm vardı ben sağ taraftan kaydoldum %80 olan

Arkadaşlar Dashbordu oluşturup izlenimi 100 den fazla olan kanalların kazançlarını %80 den %85 e çektim gözden kaçırdığım varsa pm atabilirsiniz yada skypedan yazabilirsiniz.

Hub olduğum için kanalların kazançlarını yüzde 60-85 arasında isteğim değere ayarlıyabiliyorum cebimden vermicem yani :)

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

Sağolun hocam uyarınız için düzeltim başvuru formunu.

hocam tekrar %60 yapmıssınız basvuru formunda
birkaç gün önce ben uyarmıstım %80 yapın diye ve %80 yaptınız
ama bugün baktığımda tekrar %60 yapmıssınız

ne dolaplar dönüyor merak ediyorum ?

hocam tekrar %60 yapmıssınız basvuru formunda
birkaç gün önce ben uyarmıstım %80 yapın diye ve %80 yaptınız
ama bugün baktığımda tekrar %60 yapmıssınız

ne dolaplar dönüyor merak ediyorum ?

Hocam herhangi bi dolap döndüğü yok bazı kanalları yüzde 70 olarak ayarlamam gerekiyordu ve reclikle ilgili bi kaç durum vardı ondan değiştirdim.Ama konudada ve sitedeki başvuru formunun hemen üzerinde belrtiğim gibi orda yazan yüzde 60 aldanmayın başvuru esansında direk yüzde 80 ve yüzde 85 olarak ayarlıyoruz.Siz zaten kanalı bağladğınızda kendinizde göreceksiniz hocam dashhbordan hiç bi kanal yüzde 60 olarak bağlanmıyor ondan süpheniz olmasın.

Hocam akşam üzeri 20 kanal daha yolladim da ne zamana davet gelir acaba?

Bu arada form tekrar yüzde 80 olarak güncellendi.

başvuracağım şimdi..başvurup kabuledildikten sonra 100 izlenimi geçince de 85eçevriliyor mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri