RecStudios Network

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
yaklasık 1 ay önce recstidiosa attığım mail:
my question: 1) Movie channels Do you agree? Yes - No
2) Do you accept Cartoons channels? Yes - No
3) Do you pay channels closed? Yes - No
4) If you are making payment of liquidated channels What is the lower limit? Yes - No
5) 1 or 2 or copyright in the community when it comes to dating Are you throwing? Yes - No

verdikleri cevap
1- Yes
2- Yes
3- Yes
4- 1$ minimum payout is for PayPal users. For western union and bank transfer we need to accumulate 150$ as a net revenue to send the money and cover the expenses charged by bank

5. soruya cevap vermediler :D

senin imajın bende ayrı baya .d

ben yine mnation falan bayisidir dedim ama bunu görünce http://ucms.recstudios.tv/dashboard/ :D en azından farklı bir adı var diye ısındım şahsen :/ panel aynı olsa da

mn bayilik değildir insallah hocam yoksa fos yani :D valla ona göre baglıcam kanalları :D

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 23:18 ----------

yaklasık 1 ay önce recstidiosa attığım mail:
my question: 1) Movie channels Do you agree? Yes - No
2) Do you accept Cartoons channels? Yes - No
3) Do you pay channels closed? Yes - No
4) If you are making payment of liquidated channels What is the lower limit? Yes - No
5) 1 or 2 or copyright in the community when it comes to dating Are you throwing? Yes - No

verdikleri cevap
1- Yes
2- Yes
3- Yes
4- 1$ minimum payout is for PayPal users. For western union and bank transfer we need to accumulate 150$ as a net revenue to send the money and cover the expenses charged by bank

5. soruya cevap vermediler :D

alıstıra alıstıra sormussun hocam sende :D 5 cvp verirsek gelmez bu demıslerdır :D

Kapananları ödüyor dediniz diye 5 kanal bağladım inş iyi bir partner çıkar.

[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] 5. soru super olmus cevap vermemelerini anlayabiliyorum. Yanlis anlama when it comes to dating are you throwing demissin. Duz ceviri, tanismaya geldiginde firlatiyomusunuz gibi bisey demek oluyor :D Heralde sende bu soruya cevap vermeden gecerdin.

M.nationsun ikizi hocam, kapanan kanalın parasını ödemezse ki ödemeyecek %100 forumda sonra kavga çıkar harberin olsun

Bende de güven olustu simdi. En önemli kanallarimi baglamamak icin kendimi zor tutuyorum suan.

Kapananları ödüyor dediniz diye 5 kanal bağladım inş iyi bir partner çıkar.

İnş. hocam hayırlı olsun bi sorun cıkacağını sanmıyorum

Oradaki liste firmadan kapan kanalların ödemesini yaptığınza dair bi resim istedik ve bu resmi verdiler ve izin alarak paylaştık gözüken kanal isimlerinin sorun olmadığını belirtiler.ayrıca kendime ait olan telifden kapanan kanalın parasını 7 aralıkda paypalıma alacağım onuda gelince konuya ekleyeceğim.Ayrıca 3-4 haneli ödemleride ekleyeceğim.Sizin listede gördüğünüz ödemler firmanın ilk ödemeleri o yüzden cok yüksek kazançlar değil.

İnş. hocam hayırlı olsun bi sorun cıkacağını sanmıyorum

Oradaki liste firmadan kapan kanalların ödemesini yaptığınza dair bi resim istedik ve bu resmi verdiler ve izin alarak paylaştık gözüken kanal isimlerinin sorun olmadığını belirtiler.ayrıca kendime ait olan telifden kapanan kanalın parasını 7 aralıkda paypalıma alacağım onuda gelince konuya ekleyeceğim.Ayrıca 3-4 haneli ödemleride ekleyeceğim.Sizin listede gördüğünüz ödemler firmanın ilk ödemeleri o yüzden cok yüksek kazançlar değil.

Kanalları inceledim de hakkınızda yanlış düşündüm günahınızı aldım özür dilerim :) hayırlı işler bol kazançlar :)

hayırlı olsun hocam çok güzel duruyo ama işte quiz ve life da adsense ödeme sistemi olmasından dolayı vazgeçmesi zor oluyo :) ama alternatif olarak da değerlendirilebilir

M.nationsun ikizi hocam, kapanan kanalın parasını ödemezse ki ödemeyecek %100 forumda sonra kavga çıkar harberin olsun

Mn hiç bi kapanan kanalın parasını ödemedi, bunlar ödedi ve ödemeye devam ediceklerini söylediler.ama zaten bi söze ne kadar güven olur orası tartışılır, ben zaten ilk mesajda belirtim 1 ay deneme yapin diye bakın görün ondan sonra gelin diye.recstudios ise teliften kapanan kanalin odemesini yapti.burada odeme yapip yapmama tamamen mcn firmasinin denetiminde.youtube odemedi biz odemiyoruz sozu kesinlikle gercekdisidir.en basitinden life networku ornek gosterebiliriz.cn mn gibi networklerde bloke ve 1 seneye kadar parayi odememe durumu icin hicbir gerekceli aciklama yok.youtube parayi oder.hak sahibi bir sene sonra geri ister mi diye birsey olmaz.bunu ozellikle recstudios ile de gorustum ve boyle bir durumun olma olasiligi bile yok,dediler.ama siz yinede temkinli olan deneme yapmadan girmeyin ben her ne kadar bu adamlar öder desemde ki ödeyeceklerdir :).Ödemezlerse benden kötüsü olmaz o yüzden ilk ay deneyin.
Life network forumda yuzlerce kisiye cok ciddi odemeler yapti
ben dahil buyuk odemeler aldim ona ragmen en ufak bir olayda hemen odemeyecek mi diye icimizde suphe oluyor o kadar guvendigimiz halde oyüzden hiç kimse %100 garanti vermez firma sahibi ben olsam yine derdim bişeyler ama ben buraya onlardan aldğım güven ile geldim.Güvenip güvenmiyeceğine siz karar vericeksiniz
Ben bunu size alternatif olarak sunuyorum, koru korune deneyin degil, kendim denedim, inaniyorum da odeme yapacaklarina, ve kendi kanallarimi da bagliyorum.bunun yaninda gene life quiz ile de calismaya devam ediyorum, forumdan arkadaslar bilir.duzenli olarak life quiz kanal alimini da yapiyorum.sadece en az risk almak ve riski paylasmak icin bu networku size oneriyorum.kesinlikle bir freedom yada mn degil yada crative değil.peki olur mu orasini kendileri bilir ama olmus ile olabilir arasindaki fark cok fazla.

Son düzenleme:
bi kanalı geçirdim partnere umarım uzun süre çalışırız

Dün akşam başvuran tüm kanallara davet gönderildi arkadaşlar.

---------- Spam Engelliyici 15:46 ---------- Önceki Mesaj 15:46 ----------

24 saat içinde onaylanır hocam

Hocam davetiyeyi kabul ettim.Dashboard oluştururken bilinmeyen kanal diyor neden olabilir?

Son düzenleme:
Bu linkden http://ucms.recstudios.tv/signup/index.cfm dashbordu oluşturduysan. 24 saat içinde bu linkden girebilirsin http://ucms.recstudios.tv/dashboard/ Kanal adını kopyalayıp yapıştırırken sağında sonunda boşluk olmamasını dikkat edin hocam en cok yapılan hata bu çünkü,ama dashborda yarın sorunsuz şekilde girebilirsiniz.

Dashboard oluşmuyor ki hocam channel owner seçip url yapıştırıyorum.Unknown channel hatasını alıyorum.Yeni girdiğimden olabilir mi?

Dashboard oluşmuyor ki hocam channel owner seçip url yapıştırıyorum.Unknown channel hatasını alıyorun.Yeni girdiğimden olabilir mi?

Evet hocam yeni girdiğiniz için suan veri tabanında bulanamadı hatası verir.24 saat içinde oluşturabilirsiniz dashbordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri