[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] Neden formu %60 a ceviriyorsun hocam sebebi nedir?
Hocam yüzde 60-70 olarak bağlamam gereken kanallar var idi.ondan değiştirmiştik öyle kalmış en fazla bi kaç saat kalmıştır.o şekilde 3 yada 4 kanal başvurdu onlarıda hemen yüzde 85 olrak değiştirdim.Konumda sürekli belirtğim gibi tüm kanaların ödemlerini yüzde 85 olarak alıcak tabiki herkesin kendi tercihi saygı duyarım.zaten konumda ana networkun kendi linkinide paylaştım isteyen orda başvursun diye ama benim üzerimden başvuranlar ödemelerini yüzde 85 olarak alacak,Bundan kimsenin şüphesi olmasın Formu tekrar eski haline geteirdik.Bu konuda biraz daha dikkat edicem bundan sonra.
---------- Spam Engelliyici 16:39 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------
hocam ytpara disindan da basvuru aliyoruz, ek olarak recruiter olan arkadaslar da kanal bagliyor, o yuzden basvuru formuna genele gore ayarladik, ek olarak bir kanal basvurusunu %60tan %80-85 yapabiliyoruz ama tekrar %60 yapma sansimiz yok, zaten oyle bir niyetimiz de yok, daha once bizimle calisan arkadaslar bizim hakkimizda olumlu-olumsuz yorum yapabilirler, ama dedğim gibi hocam ben zaten hespni sürekli kontrol ediyorum yüzdelerini söz verdiğimiz gibi düzeltiyorum ama bazen böyle hatlar olabiliyor
Form tekrar yüzde 80 olarak ayarlandı.