Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dün 2 adet ödeme geldi birisi 1$ diğeri ise ***$
1 dolar olanda bloke yok ama 3 haneli olanda bloke var paypalı aradıgımda bunun rec studiops tarafından konulan bir boke oldugunu söyledi bununla ilgili olarka ne yapmamı önerirsiniz?
hocam kesinleşme ayın kaçında?Tüm ödemeler yapıldı arkadaşlar hayırlısı olsun herkes için.yüzde 5 civarında paypal kesintisi olmuş sanırım
Sent from my iPhone using Tapatalk
hocam kesinleşme ayın kaçında?
Merhaba arkadaşlar ,
Yeni sitemiz ANATOLIAGROUPS üzerinden gelen başvuruları yüzde 85 olarak güncelleyeceğiz,.İsteyenlerde http://ucms.recstudios.tv/forms/index.cfm?cid=6 linki üzerinden direk yüzde 80 olarak başvurabilirler.(yüzdede herhangi bir değişim olmayacak yüzde 80 sabit).Konuyada ekledim,herkese bol kazançlar.
Sitede basvuru % 70 olarak goruluyor, bir de site uzerinden basvurmak ile direk basvurmak arasinda neden fark olacak?
davetiyelerin 1-2 günde gelmesi gerekmiyor mu?21 şubatta 6,22 şubattada 1 kanalla başvurdum ama henüz bi cevap yok.reclik hesabım var,ordan başvuruyorum.oradada bu kanallar için hala "Link request sent to RecStudios" yazıyor.haftasonuna filan denk gelsem anlarımda,hafta içi bu kadar geç kaldıgı olmamıştı davetlerin.
not : ayrıca 2 ay önce partnere bagladıgım bi kanalın panel bilgileri gelmedi,kendimde hesap oluşturamıyorum panelde.bunla ilgili pm atmıştım,gerekirse rece bildiririm demiştiniz daha önce.size zahmet onuda rece bildirirseniz sevinirim.kanal 2 aydır baglı,tamam pek bi kazancıda yok henüz ama paypalımı dahi ekleyemedim![]()
odeme alan oldumu panelde kesinlesmiş 7 mart falan diyor.
Kasım ve aralık ödemeleri yapıldı.7 martta ocak ödemeleri yapılacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.