Redbull

İbo red bul ve onun benzeri hiç bir şeyi içme ileride çok zararını göreceğine ben eminim.

onun yerine Acılı şalgam - şıra içmen daha mantıklı olur

Heleki grip- nezle - halsizlik gibi durumlar için tek tercihim şahsen acılı şalgamdır

Redbull oldukca zararli bir icecektir.Almanya da 18 yas alti satisi yasak.(Bira alabilirsiniz yas siniri 16) Kimsenin icmesini tavsiye etmem

Hocam siz Almanya'da mi yasiyorsunuz? Bence bircok kurulus yada cahil kisiler redbull u kötülemek icin bunu yapiyor. Ben Almanya'da yasiyorum ve 18 yas alti yasak filan degil. Cok icmem ama hergün 2-3 icen hadi onuda gectim Almanya'da gözlemlerime göre Cola'dan cok icilen bir icecek... ki Almanya saglikla ilgili her satilan ürünleri test eder ve gida sektörüne cok deger verilir. En ferahlatici Redbull görüldügünden lakir lakir iciliyor burda Türkiye'den belki 2-3 kat daha fazla iciliyor.

Son düzenleme:
Hocam siz Almanya'da mi yasiyorsunuz? Bence bircok kurulus yada cahil kisiler redbull u kötülemek icin bunu yapiyor. Ben Almanya'da yasiyorum ve 18 yas alti yasak filan degil. Cok icmem ama hergün 2-3 icen hadi onuda gectim Almanya'da gözlemlerime göre Cola'dan cok icilen bir icecek... ki Almanya saglikla ilgili her satilan ürünleri test eder ve gida sektörüne cok deger verilir. En ferahlatici Redbull görüldügünden lakir lakir iciliyor burda Türkiye'den belki 2-3 kat daha fazla iciliyor.
Hocam burda yan komsum spätkauf isletiyor,18 yasindan kücük cocuga redbull sattigi iin 400 euro ceza ödedi.Eyalet olarak farkli olabilir.

ya ne yapıyosun sen şu paylaştın şeye bak töbe yarabbi piskolojimi bozdun paylaşılır mı bu ???? kaldır şunu ! başkasınun piskolojisinide bozma bari :mad:

Bunların bilinmesi gerekli... Psikoloji bozduğunun farkındayım. Benimde ilk izlediğimde psiolojim bozuldu. Bende çok içerdim. Şükür kalpten yana bir sorun yapmadı ama, inanılmaz şekilde göbek büyüttüğünü anladım.
Kulaktan duyma yanlış bilgilere inananan bir toplum olduk. Hem görsel, hem yazılı bilgilendirme husunda bence çok iyi oldu
Gerçeklerden kaçmayalım buda bilimsel araştırması:

Red Bull'da büyük tehlike! - Milliyet Haber

[MENTION=8575]Raphael[/MENTION]
Almanya için:
2007 deki araştırma:
http://www.amerikaninsesi.com/content/a-17-2007-05-04-voa19-88077212/858161.html

2012 deki araştırma:
http://www.dw.com/tr/almanların-şişmanlık-sorunu/a-16061301

2015 :
http://www.yeniasya.com.tr/dunya/obezite-tehditi-almanya-yi-da-sardi_336619

Sağlıkçılık ve sağlık araştırmaları yönünden iyiler fakat, sağlıklı insan olarak o kadarda iyi değiller, ne dersin.

Son düzenleme:

Bu şirketler insan sağlığını falan düşünmez adamlarda para var yeri gelir doktorlara para verip televizyonlarda ne kadar sağlıklı olduğunu bile anlatırlar herkesin kullanması sağlıklı olduğunu göstermez,50-60 sene önce sigara reklamlarında bile doktorlar çıkıyordu:D Vücudun normalde ihtiyacı olmayan birşeyi sürekli alması net şekilde zararlıdır bunun istisnası yok,ah kaçış var mı bundan yok redbull içmesek bile zaten yediklerimizin çoğu işlenmiş gıda her türlü kimyasalı alıyoruz

https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIgKSFqIbPyAIVJilyCh1mGwJd

Redbull oldukca zararli bir icecektir.Almanya da 18 yas alti satisi yasak.(Bira alabilirsiniz yas siniri 16) Kimsenin icmesini tavsiye etmem

+1

Zihni açmak için bir kahve.Günü dinamik,enerjik geçirmek içinde 3-5 kaşık pekmez,tereyağ ve bal en ideal besinlerdir.

Cevremden birisi 38yasinda alkol ve 5redbul kullanarak o anda beyin kanamasi gecirdi ve öldü.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aşağıdaki haber ne yazikki doğru hocam. 24 şise su içse böyle olurmuydu. Enerji için kahve öneririm. Onuda makul almak gerek tabi

Bu arada o gördüğünüz atan şey adamın kalbi

https://www.youtube.com/watch?v=cnsqh_CWuZU

Bu videodaki durumun redbull ile alakalı olabileceğini zannetmiyorum.Kalbi o kadar kötü etkileyecek bir içecek adamın öyle göğüs kafesini yukarı aşağı yapmaz.Direk kalp iflas eder ve birey ölür.Adamın başına her ney gelmişse göğüs kafesi oynuyor.Kalbi göğüs kafesini veya akciğerini resmen yukarı aşağı getiriyor.Bir kere kalbin büyüklü zaten yumruk kadar adamda 15-20 cm alanında çıkıntı oluşuyor.

Dün kırgınlıgım varken içmiştim. çok büyük bir hata oldu içmek. Enerji gelir sandım hastalandım. kocaman hayatımdan 1 günü silip çıkarmış oldum. Bomboş 24 saat elimden kaydı gitti. Oysaki çok planlarım vardı, herşeyi mafetti. Sağlık çok önemli. gidip bir serum attırıp devam etseydim en azından vakitlerim gitmezdi. Enerji içeçeceği mi, bir daha asla... Bu hayattaki en değerli şey zamandır. Açıkcası ben wc ye günlük ayırdığım zamanın bile planını yapan biri olarak plan çizelgemi mafetti. Siz siz olun kırgınlık durumunda en azından redbull içmeyin. Test edildi, onaylandı..

Dün kırgınlıgım varken içmiştim. çok büyük bir hata oldu içmek. Enerji gelir sandım hastalandım. kocaman hayatımdan 1 günü silip çıkarmış oldum. Bomboş 24 saat elimden kaydı gitti. Oysaki çok planlarım vardı, herşeyi mafetti. Sağlık çok önemli. gidip bir serum attırıp devam etseydim en azından vakitlerim gitmezdi. Enerji içeçeceği mi, bir daha asla... Bu hayattaki en değerli şey zamandır. Açıkcası ben wc ye günlük ayırdığım zamanın bile planını yapan biri olarak plan çizelgemi mafetti. Siz siz olun kırgınlık durumunda en azından redbull içmeyin. Test edildi, onaylandı..

Geçmiş olsun abi, nasıl hayatını öyle bir takvime sokabiliyorsun hayret ediyorum.Büyük disiplin gerektirir.Gerçi başarının sırrı disiplinli olmakta yatıyor ama zor gerçekten.

Geçmiş olsun abi, nasıl hayatını öyle bir takvime sokabiliyorsun hayret ediyorum.Büyük disiplin gerektirir.Gerçi başarının sırrı disiplinli olmakta yatıyor ama zor gerçekten.

Üniversitede okurken birgün hocam ders çıkışında yanıma gel dedi. Tabiki bir çok dersde uyuyordum ama özellikle o dersde hep uyuyordum. Hoca sordu bana efe 3 yıldır neredeyse her dersimde uyuyorsun, bazı derslerimde ise hiç uyumuyorsun. Süleyman hocaya sordum onda hiç uyumuyorsun dedi. Cüzdanımı çıkardım, içinden aylık ders planını çıkardım. Derslerin altında konular, konuların altında uyumaya uygun veya değil yazıyordu. Ama benim okuldan sonra aralıksız yazılım yapmam gerektiği için artık hangi dersde uyumam gerektiğinin planını yapmıştım. Üniversiteyi ben 7 yılda bitirdim. Fakat 1. sınıfta 3 defa kaldım. Sonraki 4 sınıfı ise 3 senede geçip bitirdim. ben işte o 1. sınıfda 3 defa kaldıktan sonra planlama olayı hayatımda devreye girdi. İnsanoğlu herşeyini planlamalı, zamanını en ince ayrıntısına kadar kullanmalı. Hala planlamalarım var, plansız ani birşeyi asla yapmam. Eğer bir insanın planı yoksa, sabrı onu yönetmeye başlar. Hayatınıza bir çizelge yerleştirin, başaramayacağınız herşey ip söküğü gibi peşpeşe başarılmaya başlar. Benim planımda foruma günde 20 dk post atma vaktim var. Bu postu bu forumda atmazdam başka forumlarda atarım. Videoyap yönetici desteğine günde 6 saat bakarım. yazılım geliştirme 4 saattir. Yeni proje planlama 1 saattir. Kanallarımı yönetme 10 dkdır, farklı projelerimi kontrol etme 2 saattir. Bir zaman çizelgesi var onunda. bazı şeyler çizgelde yer değiştirebilir ama süreleri asla değişmez.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ;

Muhteşem bir düzen abi ne diyeceğimi şaşırdım.Ben evden çıkarken ne yapacağım bile karar vermemiş olup yolda karar veriyorum.Benim kararlarım,fikirlerim hep 5-10 dakika öncesindedir.Bu yüzden her şey ters gidiyor sanırsam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ;

Muhteşem bir düzen abi ne diyeceğimi şaşırdım.Ben evden çıkarken ne yapacağım bile karar vermemiş olup yolda karar veriyorum.Benim kararlarım,fikirlerim hep 5-10 dakika öncesindedir.Bu yüzden her şey ters gidiyor sanırsam.

Planlı olmaya çalışmayı denemeni tavsiye ederim. birşeylerin değiştiğini göreceksin. Plansızlık açıkcası başarısızlığına götürür, sadece günü kurtarma çabası oluşturur. Ben başarılıyım demiyorum, sonuçta herkesin bir başarı oranı var bende başarı oranımı arttırmaya çalışıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri