Reddedildi (uygunsuz içerik) Çözdüm Sanırım!

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Evet Arkadaşlar Başlıktada Okuduğunuz Gibi Sorunu Çözdüğümü Sanıyorum. Buna Tam Emin Olmak için Bu Sorunu Yaşayan 2 Arkadaşa İhtiyacım Var. Bu Arkadaşlara Teamwiver Aracılığı ile Uzaktan Bağlanıp VDS'e Gerekli Programı Kurup Uygulamayı Gerçekleştireceğim. Bunun için Bir Deneme Kanalı ve İçerik Hazırda Olmalı...

Benim Çalışmış Olduğum içeriği Yayına Aldıktan 5 dk Sürmeden Uyarı Geliyor ve Kanal Topluluktan Kapanıyordu. 2 Saat Oldu Hala Sorun Gözükmüyor.

Evet Arkadaşlar Başlıktada Okuduğunuz Gibi Sorunu Çözdüğümü Sanıyorum. Buna Tam Emin Olmak için Bu Sorunu Yaşayan 2 Arkadaşa İhtiyacım Var. Bu Arkadaşlara Teamwiver Aracılığı ile Uzaktan Bağlanıp VDS'e Gerekli Programı Kurup Uygulamayı Gerçekleştireceğim. Bunun için Bir Deneme Kanalı ve İçerik Hazırda Olmalı...

Benim Çalışmış Olduğum içeriği Yayına Aldıktan 5 dk Sürmeden Uyarı Geliyor ve Kanal Topluluktan Kapanıyordu. 2 Saat Oldu Hala Sorun Gözükmüyor.
Pm at hocam

hocam 5 dk içinde reddedildi geliyordu bu yöntemle 2 saattir reddedildi uyarısı almadım diyorsunuz ama yinede 2 saat çok erken bence. Ama umarım gerçekten işe yarar bir yöntemdir, beklemedeyiz :)

hocam 5 dk içinde reddedildi geliyordu bu yöntemle 2 saattir reddedildi uyarısı almadım diyorsunuz ama yinede 2 saat çok erken bence. Ama umarım gerçekten işe yarar bir yöntemdir, beklemedeyiz :)

İşte Buna Emin Olmak için 2 Arkadaş Lazım Dedim Yaa :) ama içimden Bir His Sanki Çözüldüğü Yönünde..

Haklısın kardeşim. İmkan olsa şimdi bir vds alır, yardımcı olurdum :(

Bazen Bu Forumda ki Arkadaşlara Anlam Veremiyorum. Adamlar http://www.ytpara.com/youtube-sorun...i-uygunsuz-icerik-tek-konu-cozum-merkezi.html Bu Sorun için Sayfalar Dolusu Dert Yanıyorlar. Çözüm Bulduğumu Söylüyorum ama Yardımınıza İhtiyacım Var Diyorum Kimse Oralı Olmuyor. Sonra Atı Alan Üsküdar'ı Geçtiğinde Arkalarından Baka Kalıyorlar. Benim için No Problem...

dert yanan kişinin elinde sağlam kategori vardır ondan dert yanıyordur hocam siz demişsinizki sunucuda kanalınız açık şekilde hazır bulunsun eyvallah amacınız kötü olmayabilir ama yinede ne olursa olsun yt'nin binbir zorlukla para kazandırdığı bu dönemde kimse kategorisini açık etmek istemez

dert yanan kişinin elinde sağlam kategori vardır ondan dert yanıyordur hocam siz demişsinizki sunucuda kanalınız açık şekilde hazır bulunsun eyvallah amacınız kötü olmayabilir ama yinede ne olursa olsun yt'nin binbir zorlukla para kazandırdığı bu dönemde kimse kategorisini açık etmek istemez

Ben Deneme Kanalı Açık Olması Gerektiğini Belirttim. Bu Kadar Dar Bir Zihniyetle Nereye Kadar? Sence Bu Sorunu Çözen Adamın Kategoriye İhtiyacı Var mıdır? Hangimiz Daha Kazançlı Oluruz O mu Ben mi? :) Neyse Konuyu Kilitleyebilirler.

Ben Deneme Kanalı Açık Olması Gerektiğini Belirttim. Bu Kadar Dar Bir Zihniyetle Nereye Kadar? Sence Bu Sorunu Çözen Adamın Kategoriye İhtiyacı Var mıdır? Hangimiz Daha Kazançlı Oluruz O mu Ben mi? :) Neyse Konuyu Kilitleyebilirler.

Deneme kanalına ne atıcak o kişi? Kendi kategorisinden video atıcak doğrumudur? Böyle saklı gizli iş yapmaya gerek yok hocam yöntemi açıklarsınız hep birlikte deneme yanılma yaparız bir çözüme ulaşırız

VDS VAR HOCAM deneyelim içerik yok yalnız

Üstad VDS Bendede Var Amacım Bu Taktiğin Bu Sorunu Yaşayan Her içerikte Yarayıp Yaramadığı Anlamak. O Manada Reddelilen Bir İçeriğiniz Olmalı...

---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:23 ----------

Deneme kanalına ne atıcak o kişi? Kendi kategorisinden video atıcak doğrumudur? Böyle saklı gizli iş yapmaya gerek yok hocam yöntemi açıklarsınız hep birlikte deneme yanılma yaparız bir çözüme ulaşırız

Tamam Kardeşim Kategoriniz Sizde Çözümüm de Bende Kalsın. Fixlenmemesi Adına Genele Açmayacağım... Güvenilir Belirli Kişilerle Paylaşacağım...

Tamam Kardeşim Kategoriniz Sizde Çözümüm de Bende Kalsın. Fixlenmemesi Adına Genele Açmayacağım... Güvenilir Belirli Kişilerle Paylaşacağım...

Hayırlı olsun hocam dediğiniz gibi çözümünüz sizde kalsın ne diyelim. Anlatmak istediğimle anlaşılan çok çok farklı şeyler anlaşılan.

Üstad VDS Bendede Var Amacım Bu Taktiğin Bu Sorunu Yaşayan Her içerikte Yarayıp Yaramadığı Anlamak. O Manada Reddelilen Bir İçeriğiniz Olmalı...

---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:23 ----------

At hocam pm yöntemi bende kendi bilgisayarımda denerim, sonuçları kıyaslarız

hocam nasıl yapılacagını pm atarmısınız deniyim burda paylaşsanız daha iyi olurdu herkez dener

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri