Reddedildi (uygunsuz içerik) Çözdüm Sanırım!

şimdi a içeriğim 30 adet video render alıp atıyorum sorun yok. b içeriğimi aynı şekil render alıp atıyorum uygunsuz içerik... ne yapmaya calısıyor bu yt

Hocam 2 saat az bir süre. En az 1 hafta test edin yada ödeme alana kadar.

Tebrik ederim.
Youtube çalışanlarından biri şu cevabı vermişti uygunsuz içerikle ilgili olarak:

Sonra şu sayfayı vermişti :
https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=en

Bu sebeple yukarda video benzersiz olmalı dedim.Şunlara uyduğum sürece hiç yakalanmadım.

Video metadatası kimseye ait olmamalı,özelleştirilmeli
Video gizli metadasındaki telif ismi silinmeli ffmpeg çözüyor.
Video görüntü ve sesi orjinal videodan farklı olmalı bunu da render'la çözüyoruz genelde.

hocam biraz daha detaylı anlatabilirmisin pm yolu ile

Bu yöntem paylaşma değil.Eğer fikirlerinizi sadece kendinize saklarsanız , belki sadece siz para kazanabilirsiniz.Ya da kimileri çıkar diğerleriyle paylaşır.Burda herkesin farklı bir tercihi olabilir ve saygı duyulmalıdır.Sonuçta youtube hiçbirimizin tekelinde değil.Kimse bir şey paylaşmayacaksa , o zaman bu forumun da bir anlamı kalmaz.

Şöyle bir yöntemde var . 1 kanalınız da 30 video var , bu videolar temiz gözüküyor. Aslında o videoların 3 tanesine spam atıldı fakat bize daha uyarı gelmedi. Sonuçta bu videolar botlar tarafından değerlendirilip uyarı atılacak. Biz bu videoların ( botlar tarafından bize uyarı gelmeden) hangisine uyarı geldiğini öğrenebiliriz. Ben böyle diyerek bu işten anlayan arkadaşlar bu yöntemin nasıl olduğunu araştırıp bulabilirler. Ama yöntemi direk desem her şeyi batırmış olmaz mıyız. :) bu mesajı 40 50bin üyesi olan bir yerde en az 3 4 bin kişi okusa yandık demektir. :) burada ne yöntemler bilenler var ama millet akıllandı ekmeğinin derdine düştü. Sizin görüşünüze de saygı duyuyorum tabiki. Ama farklı düşünme zamanları geldide geçiyor. Atı alan üsküdarı geçti. :)

Yarın sabah youtube'un süreyi kısaltıp spamı direk atmayacağını bilemeyiz.Varken böyle bir kaynak herkes yararlansın.

sonuç ne oldu 5 kanaldan 4 tanesini bu sorun yüzünden siliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri