Reddedildi (uygunsuz içerik) Tek konu! Çözüm Merkezi?

yt de çok olmayan bir çizgi filmi render aldım yükledim teker teker topluluk geldi videolara 1 saate de kanal kapandı gözlerimin önünde

Bu nasıl bir hatadır herşeye yükledikten 1 saat içinde reddedildi geliyor :(

ben sabah telefonumla elma çektim attım rededildi demedi ama vine attım dedi sorunun cevabı anlaşılmıştır yani birebir aynı şeyleri istemiyor

ben sabah telefonumla elma çektim attım rededildi demedi ama vine attım dedi sorunun cevabı anlaşılmıştır yani birebir aynı şeyleri istemiyor

birebir aynı videoyu başlıklarda dahil aynı olmak üzere 3 kanala yükledim. hiçbirisine gelmedi. tüm kanalların ortak noktası 4-5 aylık kanallar olması. tesadüf mü bilemem ancak tesadüf gibi gelmiyor. yine de farklı durumlar olabilir.

Bence episode, full, watch, cartoon gibi kelimelere geliyor. Her kategoriye göre bu kelimeleri yayabiliriz..

Sorunu çözebilen oldumu neyden kaynaklanıyor bu durum bir türlü geçemedim :(

Bir çözüme ulaşabilen varmi arkadaşlar hiçbir kanal açık kalmıyor bende

arkadaşlar bunun çözümü olduğuna adımm gibi eminim o kadar söylüorum, adamlar forumda haftalık aylık 1000 kanal yaptığını söylüuo bu kadar kanal yapan adamın böyle sorunu yoktur arkadaşlar. olsa ugraşılmaz o kadar da kanal yapılmaz zaten.

ne tarz bir filtre
Ayrıca şimdi gelmese bile yarın gün içi kesin geliyor

şu ortası ışıklı olanlardan bir videoya birincide %50 filtre koydum ikincide tam filtre, 1. anında topluluk yedi 2. 1 gün bekledim yemedi zaten topluluklar 6saat içinde geliyordu normalde
ama hepsinde yemiyor mesela az önce yaptım geçmedi

bana kalırsa season kelimesi ve benzeri kelimeler mimlendi ,deneme yaptık bizzat s1 yazan içeriğin adını season' olarak çevirdik ve uygunsuz içerik geldi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri