Reddedildi (uygunsuz içerik) Tek konu! Çözüm Merkezi?

iyide tv kanalı diyorsun :) adamlar video atarken belkide youtube ile iletişim kuruyor bizim gibi aç gmaili at videoyu yapmıyolar bilemeyiz orasını belkide başka bi sistem

Videolara çektiğim kanaldada(spam kanalı) episode var o atıyor bişi yok ben atınca uyarı geliyor renderlememe rağmen başka birşey var

gmai geçen ay kanalı yeni açtım ama bugun 2 kanal yaptım birine topluluk geldi birine gelmedi

valla bende 2 aylık depoladıgım gmailleri kullanıyorum şuan pek kapanma olmuyor ya şanslıyım bilmiyorm maşallah diyinde :)
render yapıyorum bu arada apikey sistemi bu ara sıkıntıda bana kalırsa bot kullanmıyorum o yüzden ;)

tamanes

o flag atan arkadaslar sag olsun herkes bıyerlerı sahıplenmıs vıdeoyu yukler yuklemez flaglıyorlar:mad:

tamanes

bende onu soyluyorum bırılerı bıyerlere cokmus yukler yuklemez flag atıyorlar ama bende rahat bırakmam kapattırana kadar ugrasırım yapmadıgım seyı yaptırıyorlar bana :mad:

Bu konu hakkında kişisel fikrim yeni eklenen bir youtube filtleri bazı progrmları dizileri vs tanıyor telif hakkı olanları ne denediysem geçmiyor ama yeni actıgım 1 saatlik kanalıma farklı katagroide telifi az vs videolar atınca hiç sorun cıkmıyor ama para getirenleri atınca bom patlıyor anlamadım ben. youtube buna devam ederse işimiz zor

Dün gece bi görüntünün nerdeyse içine ettim ve dünya engelini gectim. Sabah kalktım bi baktım reddedildi uygunsuz içerik diyor.Neden?

flag ile alakalı bir durum olduğunu düşnmüyorum çünkü kanalımdaki listedışı videoya bile uygunsuz içerik geldi (videonun uygunsuz olmadığı halde).. sadece bu sorundan dolayı yaklaşık 1.5 aydır iş yapamıyorum ve bu sorunun bir çözümü olduğunada inanıyorum ama başkalarının ağzından laf almak için hokkabaz olmak gerekiyor anlaşılan bu zamanda..

flag ile alakalı bir durum olduğunu düşnmüyorum çünkü kanalımdaki listedışı videoya bile uygunsuz içerik geldi (videonun uygunsuz olmadığı halde).. sadece bu sorundan dolayı yaklaşık 1.5 aydır iş yapamıyorum ve bu sorunun bir çözümü olduğunada inanıyorum ama başkalarının ağzından laf almak için hokkabaz olmak gerekiyor anlaşılan bu zamanda..

Kardeş forumu iyice incele bi ya.2013 de 2014 de millet neler paylasmis neler. Ben kazanıyorsam herkes kazansın mantığı. Simdi hiçbir sey paylaşılmiyor.Hayret ediyorum

Malesef öyle hocam.. işin daha kötüsü şu zamanlarda bilgi paylaşımı yapan arkadaşlar tepki bile alıyor paylaşımı yaptığı için, ne günlere kaldık. Vietnam forumlarında bu konuyla alakalı araştırmalar yapmaya başladım yandex çeviri ve google translate sağolsun çat pat birşeyler anlıyorum :D özetle bu konuyla ilgili yanıtı yabancı forumlarda aramaktan başka yapabileceğimiz birşey yok.

Ben bu yuzden adsense banlatmistim yazin herzaman yukledigim video o kanalda reddedildi dedi bende inada bagladim bikere daha yukledin yine ayni tabi kanal adsenseye bagliydi 2 gun sonra banladi ... Mail de bu durumdan bahsediyordu.

mobilden yazilmiştir yazim hatası olabilir.

Bende katkıda bulunayım yaklaşık 40 gündür kanalda yüklü olan videolara toplu başlık girdim (Ahmet sezon 2 episode ) teker teker düzelteyim derken bir iki dakika içinde 3 videoya uygunsuz içerik sorunu geldi itiraz edeyim derken 😭2 video daha gitti tam kanalı sileyim derken askıya alındı kanal 5 aylık bir kanaldı aynı gün o kategorideki bir kanalımada içerik bazı ülkelerde engelli geldi manuel tespit 2 adsensim banlandı durum vahim bence .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri