Reddedildi (uygunsuz içerik) Tek konu! Çözüm Merkezi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] önerin var mı Efe hocam?

Arkadaşlar lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu yüzden eylülden bu yana iş yapamıyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende katkıda bulunayım yaklaşık 40 gündür kanalda yüklü olan videolara toplu başlık girdim (Ahmet sezon 2 episode ) teker teker düzelteyim derken bir iki dakika içinde 3 videoya uygunsuz içerik sorunu geldi itiraz edeyim derken 😭2 video daha gitti tam kanalı sileyim derken askıya alındı kanal 5 aylık bir kanaldı aynı gün o kategorideki bir kanalımada içerik bazı ülkelerde engelli geldi manuel tespit 2 adsensim banlandı durum vahim bence .

Hocamneler yasamisiniz öyle google yaptığı zulüm :-D

En son 5 aylık kanalla video yükledim topluluk geldi ayrıca topluluk gelmese kaç yazarki hocam zaten ödeme yapmıyorlar boşu boşuna adamların servetine servet katıyoruz.

bana 6 aylık topluluk ihtarı geldi 2. videom kaldırıldı sizce youtube mi yapıyor

bu sorunda bir çözüme ulaşabilen oldumu her zaman yüklediğim çerçeveli videoları yok abi atamıyorum denemediğim şey kalmadı son güncellemeden sonra bu sıkıntı çıktı.

Hocam benim gözlemledğim olay mimlenmiş içeriklerle birlikte , youtube'da olan şeyi atmakta topluluk getiriyor. Videoları attınız açtınız topluluk geliyorsa kafa yormayıp başka içeriklere geçin. Olay bundan ibaret.

Hocam belki doğru belki yanlış.Kelimeler de önemli.2 dizi attım aynisi diziler.Birine xxx season x episode x yazdım.diğerine xxx sxex yazdim.Season yazdığım reddedildi aldi 5-6 saat sonda diğeri ayakta kaldı.

Mutalaka bir çözümü vardı youtube de binlerce film var reklam da açık

Ama bir türlü bulamadık çözüm :(

Şahsi fikrim kategori ile ilgili.Dizi film den baska olmuyor bende

Dediğiniz gibi olabilir ancak bence kategori ile alakası yok çünkü çalıştığım kategorideki diziler vs. pek bilinen bir kategori değil ve video başlığını tamamen alakasız şekilde yazıp güvendiğim render ayarlarını uyguladığım halde topluluk geliyor. Bence olay sandığımızdan çok daha farklı, yt çok farklı bir algılama sistemi geliştirmiş gibi.

çözümü bilipte söylemek istemeyenler ne kadar fiyat istiyorsanız pm atabilirsiniz!

bir futbol programının yaklaşık 50 dakikasını yani 1. kısımını attım topluluk geldi youtube mu yapıyor manuel olarak birileri mi çok merak ediyorum youtup yapıyorsa üzülmem

Google yeni nesil aramasında yapay zeka kullanmaya başladı.Özgün ve onaysız bir videoda 50 dakikalık maç olması imkansızdır.

Videoların mümkün olduğunca dnasını değiştirmek gerekli.

Google yeni nesil aramasında yapay zeka kullanmaya başladı.Özgün ve onaysız bir videoda 50 dakikalık maç olması imkansızdır.

Videoların mümkün olduğunca dnasını değiştirmek gerekli.

50 dakikalık yorumlar vardı maç yoktu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri