Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla)

• Kullanıcı injizz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

injizz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
theteknolojist.com
Arkadaşlar merhaba,

Bir dizi kanalım mevcut ve 1 saatlik 1.5 saatlik tek parça uploadlar yaptım uzunluktan dolayı hiç bir sıkıntı çıkmadı. Ancak şimdi 20 dk lık dizi yüklerken Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla) diyor. Hesabım telefon onaylı. Bir buçuk saatlik videoya bu uyarıyı vermiyor 20 dakikalık videoya veriyor. Şuan video yüklenmiyor ne yüklediysem Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla) verdi.

CXrwesz.png

Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

3. taraf eslesmelerinize bakin. 3. tarafa eslesmesi ve bu 3. taraf eslesmesi tum dunyada engelli bir vieoyu iceriyorsa hesabinizdaki ekstra ozellikleri kaldirir.

3. taraf eslesmelerinize bakin. 3. tarafa eslesmesi ve bu 3. taraf eslesmesi tum dunyada engelli bir vieoyu iceriyorsa hesabinizdaki ekstra ozellikleri kaldirir.

Ne kadar teşekkür etsem az. Kaldırdım dünya genelinde engeli olan videoyu, Etkinleştir butonları gözüktü. Çok teşekkürler.

Konu dağıtmak gibi olmasında bu konu altından soruyım.

Dünya Engelli video derken tüm dünyadamı engelli oluyor?
Çünkü bende 2-3 tane video var Almanyadan engelli. DÜnya engeli böylemi yoksa daha ekstra birşeymi

tam da bu konuya benzer başlık açıyordum benzer konularda bunu gördüm sağolsun [MENTION=114]FGA[/MENTION] konuyu yanıtlamış ....

benimde kanalım tel onaylıydı video attıktan sonra çoğu videolarımda video uzunluğu çok fazla reddedildi uyarısı vermişti az daha silecektim..sonra kanalı kontrol ettiğimde eşleşen ve ünlemleri sildim bi baktım etkinleştir butonu çıktı...ve hepsini enkinleştirdim sorun çözüldü :)

Arkadaşlar merhaba,

Bir dizi kanalım mevcut ve 1 saatlik 1.5 saatlik tek parça uploadlar yaptım uzunluktan dolayı hiç bir sıkıntı çıkmadı. Ancak şimdi 20 dk lık dizi yüklerken Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla) diyor. Hesabım telefon onaylı. Bir buçuk saatlik videoya bu uyarıyı vermiyor 20 dakikalık videoya veriyor. Şuan video yüklenmiyor ne yüklediysem Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla) verdi.

CXrwesz.png

Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

Daha once yukleren suan yukleyemiyorsan.

Dunya geneli engeli almissindir.

Conted Id durumu iyi degildir.

Kanal durumuna bak kirmizi olanlarinnedenlerini bul coze biliyorsan coz hepsi islemeye alinir.

Konu açılalı neredeyse 6 ay olmuş :)

Evet o konuda haklısın.Ben yeni konu açılsın demedim zaten.6 ay önceki soruya cevap yazan arkadaşa ufak bir göndermeydi ;)
Ne kadar güzel tatir ettim doğrusu aylar önceki konuyu bulup okuyan ve sorununu çözen yeni konuya sarılmadan bizi çabalatmadan sorunu çözen saygıdeğer üyemiz..
bkz: [MENTION=1098]darkblue[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri