Arkadaşlar bu hatayı alıpta , hatayı aldıgı günlerin kazancı yansıyan var mı , bu duruma bi kesinlik getirebilir miyiz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вαттυѕαу;980785' Alıntı:Arkadaşlar bu hatayı alıpta , hatayı aldıgı günlerin kazancı yansıyan var mı , bu duruma bi kesinlik getirebilir miyiz?
bu hatanın kazançların ödenmemesi ile bir alakası olduğunu sanmıyorum,
yani daha önce flag yiyen, yada sonradan engel yiyen videoların kazançlarını ödedi yutub, bunda bi sorun çıkıcağını zannetmiyorum
Bunun renderleme ile alakası olduğunu düşünmüyorum...Çünkü bizzat kendimin hazırladığı özgün videoma da aynı uyarıyı verdi bu gün...Ama bilgilendirme mailinde izlenim arttırmayı tetikleyen gereksiz açıklama, etiket gibi durumlardan bahsetmiş ki bende etiket ve açılamayı biraz abartmıştım...Bunlarla alakalı olabilir...
вαттυѕαу;980785' Alıntı:Arkadaşlar bu hatayı alıpta , hatayı aldıgı günlerin kazancı yansıyan var mı , bu duruma bi kesinlik getirebilir miyiz?
Arkadaslar bunlar YouTube'nin gelirli kanalları kapatma taktikleri.
Bu olayla karsılastıgınızda bu yoruma hak vereceksiniz![]()
İyi peki benim özgün, günlük 200 izlenim alan kanaldan ne istiyorlar peki?
Kazandırmaya basladı demek
Saka bir yana gecmis olsun kardesim.
Arkadaslar bunlar YouTube'nin gelirli kanalları kapatma taktikleri.
Bu olayla karsılastıgınızda bu yoruma hak vereceksiniz![]()
Özgün cocuk kanalimda 45 tane videoma gelmis. Bu sekilde de mailime bir yazi gelmis.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.