Reddedilme Nedenin Bir Türlü Bulamıyorum!

ebubekir

Kayıtlı Üye
Reddedilme Nedenini Bir Türlü Bulamıyorum!

Arkadaşlar para kazanma müracaatım 2 defa reddedildi.
Açık bir gerekçe yok. Sadece şu ifade geçiyor:

PHP:
Şu anda para kazanmaya uygun değil
Kanalınız,
YouTube para kazanma politikalarına
uygun değil.

Sebep sizce ne olabilir?

Kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCMI6dwFcVK_BlrEBFlnX-Dg

Son düzenleme:
yani hocam kandil, ramazan, sahur duaları, bayram mesajı videolarını zaten içerik olarak saymazsak geriye kalan hikayelerde youtubeda onlarca kanal tarafından yüklenmiş. yapılmamış birşeyi yapın demiyorum ama daha farklı şeyler yapmaya çalışın

Kanalınız daha önce abonesi olan bir kanalın değiştirilmiş versiyonu sanırım onay almamanızda etken olabilir araştırmanızı tavsiye ediyorum

Arkadaşlar para kazanma müracaatım 2 defa reddedildi.
Açık bir gerekçe yok. Sadece şu ifade geçiyor:

PHP:
Şu anda para kazanmaya uygun değil
Kanalınız,
YouTube para kazanma politikalarına
uygun değil.

Sebep sizce ne olabilir?

Kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCMI6dwFcVK_BlrEBFlnX-Dg

TEKRAR BAŞVUR sayfasında ne yazıyor oranın bir ekran resmini paylaşabilir misiniz?

Mesela bende bu yazıyor:

Kendini tekrar eden içerik
Kendini tekrar eden içerik, eğitici veya başka türde değer katmadan izlenme sayısını artırmak için topluca üretilen içeriklerdir.
Daha fazla bilgi

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:22 ----------

videolara bakınca buldum kanal genelinde videolarda tek resim artı ses kullanılmış. Genelinde tek fotoğraf olan kanalları youtube istemiyor. Video istiyor. En azından slayt yap bir kez daha dene.

yani hocam kandil, ramazan, sahur duaları, bayram mesajı videolarını zaten içerik olarak saymazsak geriye kalan hikayelerde youtubeda onlarca kanal tarafından yüklenmiş. yapılmamış birşeyi yapın demiyorum ama daha farklı şeyler yapmaya çalışın
Hocam seslendirmeler bize ait onda sıkıntı olmaması lazım diye düşünüyorum.

Kanalınız daha önce abonesi olan bir kanalın değiştirilmiş versiyonu sanırım onay almamanızda etken olabilir araştırmanızı tavsiye ediyorum
Daha önce bu kanalda ilahiler vardı hocam. Ondan olabilir mi? Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim?

TEKRAR BAŞVUR sayfasında ne yazıyor oranın bir ekran resmini paylaşabilir misiniz?

Mesela bende bu yazıyor:

Kendini tekrar eden içerik
Kendini tekrar eden içerik, eğitici veya başka türde değer katmadan izlenme sayısını artırmak için topluca üretilen içeriklerdir.
Daha fazla bilgi

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:22 ----------

videolara bakınca buldum kanal genelinde videolarda tek resim artı ses kullanılmış. Genelinde tek fotoğraf olan kanalları youtube istemiyor. Video istiyor. En azından slayt yap bir kez daha dene.

şu şekilde hocam

Tek resim kullanıyorum ben hocam para kazanma açmada kriter değil bu. YouTube da olmayan içerikler üretiyorum hocam fark bu aslında. Googledan resim bulup aynı içeriklerden üretildiğinde dediğiniz durum geçerli.

Youtube destek ile görüşün mail atın nedenini sorun yine aynı cevabı veriyorlar ama siz yine de deneyin dediğime garanti veremem çünkü

hocam içerik de bir sıkıntı yok ya arkadaşın dediği gibi geçmişte spam yapıldığı için açılmıyor yada şanssızlık olmuş bir şekil de kabul etmemişler.

kanal kapak resmini değiştir , ordan red yiyon bence

kanal kapak resmini değiştir , ordan red yiyon bence

Kapak resmini de kendimiz yaptık ama onda nasıl bir sıkıntı var sizce?

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:29 ----------

Youtube destek ile görüşün mail atın nedenini sorun yine aynı cevabı veriyorlar ama siz yine de deneyin dediğime garanti veremem çünkü
Para kazanması açık başka bir kanal aracılığı ile destek kısmında ulaştım ama güvenlik sebebiyle başka hesaba bakamıyoruz dediler.

Kapak resmini de kendimiz yaptık ama onda nasıl bir sıkıntı var sizce?

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:29 ----------

Para kazanması açık başka bir kanal aracılığı ile destek kısmında ulaştım ama güvenlik sebebiyle başka hesaba bakamıyoruz dediler.

o kanalı yönetici olarak atarsan sorabiliyorsun aslında pk açık kanala bu kanalın yöneticiliğini veriyorsun. Pk açık kanalla desteğe gidiyor türkçe yazışabiliyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri