Bu konuda başlığın indexteki etkisini gormus olduk![]()
Başlığınızla pek alakalı olduğunu sanmıyorum dediğim gibi arkadaşın açtığı gözden kaçmış bir konu. Konuda yazanlar sizden 50 tl istemiş mi hayır zaten herkes konunuza yardım amaçlı mesaj yazmış.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu konuda başlığın indexteki etkisini gormus olduk![]()
Ben espri olsun diye yazdim hocam iyi niyetiniz belli size lafim yokBaşlığınızla pek alakalı olduğunu sanmıyorum dediğim gibi arkadaşın açtığı gözden kaçmış bir konu. Konuda yazanlar sizden 50 tl istemiş mi hayır zaten herkes konunuza yardım amaçlı mesaj yazmış.
Arkadaşlar, videoları render aldım, süreden kesme işlemi yaptım, format değiştirip render aldım, zaten açıklama etiket hiç girmiyorum. Başlığa normal başlıktan bağımsız anlamsız harf ve rakam kombinasyonları yaptım. 5-6 saattir bunlarla uğraşıyorum.
SONUÇ: YİNE GELDİ TOPLULUK VE REDDEDİLDİ UYARISI
Yok mu arkadaşlar, bu sorunu aynen yaşıyordum, şunları yaptım düzenli diyenler.. Yardımlarınıza ihtiyacımız var..
Benim düşüncem, bazı içeriklerin yüklenmesine youtube izin vermiyor örnek olarak bir seri yükledim 5 videoluk 1 ay güzel rakam kazandırdı fakat sonra hepsi reddedildi uygun değil hatası verdi ve aynı içeriği çok yöntem denedim ve yükleyemedim başkaları da aynı şekilde yükleyememiş ara ara bakarım.
Bana göre tespit edip kaydettikleri bir sistem var ve geçmesi ya çok zor yada imkansız
Şu her attığım videoya gelen reddeldi uygunsuz icerik hatasının çözümünü söyleyene 50tl yollayabilirim filtreyle biraz azalttim ama tam cozum bulamadim forumu takip ettiğim kadarıyla sorunu geçen çok insan var vaktim olmadigi icin pek çözüm arayamıyorum
ben şöyle yapıyorum genelde, misal video mp4 mü ben onu wmv veya mpeg veya farklı bir oynatıcı için mp4 yapıyorum yani tekrardan convert ediyorum geçiyor.
Şu her attığım videoya gelen reddeldi uygunsuz icerik hatasının çözümünü söyleyene 50tl yollayabilirim filtreyle biraz azalttim ama tam cozum bulamadim forumu takip ettiğim kadarıyla sorunu geçen çok insan var vaktim olmadigi icin pek çözüm arayamıyorum
Sesten buluyordur belkiHocam ben video formatını çok değiştirdim fakat bu çözüm olmadı benim için.
aynen içerik ile alakalı bendede böyle bir içerik var ne yaparsan yap yükledikten 1 gün sonra spama düşüyor.içerikle de alakası var...
bir içeriğim var yükleyebilene helal olsun,10 defa denedim yemedi
başka bir içeriğim var.sorun olmayacağını bildiğimden günde 400 adet yükledim bana mısın demedi...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.