Reel Telefon Onaylı Awesomeness Partner Kanalları 5 TL ye [İade Garantisi]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 tane alındı Anlayışlı bi Arkadaş Saolsun

1 adet kanal alındı anlayışlı bi arkadaş

merhaba arkadaşlar. ünlem olayı herkesi çıldırttı. bugüne kadar partneri hiç düşünmedim ama bugün ne attıysam geri sildim. Adsenseye bağlı olmayan deneme kanalıma yüklediğim videolar bile ünleme düştü. Awe de durum nasıl yüklenen videolar ünleme düşüyor mu? awe'de ünlem sorunu yoksa bende almayı düşünüyorum.

5 adet kanal alınmıştır teşekkürler.

Satış kısa bir süre durdurulmuştur..Mesaj atanların ya da atacakların bilgisine.

15 gün önce arkadaştan referans olarak kanal aldım, herhangi bir sorun yaşamadım

Satışlar tekrar aktif arkadaşlar...

arkadaştan hesap alındı. Çok ilgili sağolsun

Öncelikle hayırlı satışlar.
Forumda bu kadar awe partnerli kanal almak isteyen olduğunu bilseydim bende girerdim bu işe :D Dünya tersinemi döndü ne. Şimdi satışı baltalamak gibi olmasında awe zaten boş kanalları bile ertesi gün almıyormuydu. Ben 2 hafta önce aldımda şimdi değiştimi awe noldu biri aydınlatsın beni :)

Öncelikle hayırlı satışlar.
Forumda bu kadar awe partnerli kanal almak isteyen olduğunu bilseydim bende girerdim bu işe :D Dünya tersinemi döndü ne. Şimdi satışı baltalamak gibi olmasında awe zaten boş kanalları bile ertesi gün almıyormuydu. Ben 2 hafta önce aldımda şimdi değiştimi awe noldu biri aydınlatsın beni :)

Hayır hala öyle ama siz olaya hep yanlış bakıyorsunuz. Alacak kişi bunları zaten biliyor. Ancak uğraşmak yerine cüzii bir fiyata hemen istedigi an ulaşmak daha kolay oluyor.

Hayır hala öyle ama siz olaya hep yanlış bakıyorsunuz. Alacak kişi bunları zaten biliyor. Ancak uğraşmak yerine cüzii bir fiyata hemen istedigi an ulaşmak daha kolay oluyor.

Ne uğraşması hocam, adamlar boş kanalı ertesi gün kabul ediyor.Uğraşmaktan kastınızda forum doldurmak ise zaten bir kere doldurunca chrome herşeyi kaydediyor bir daha doldurmanıza gerek yok :) Hem awe 143 $ geçmeyince para ödemesi yapmadığı gibi geçince bile süründüren bir partner firması ve bunu bile bile almak garip geldi. Benim şaşkınlığım buna. Yinede hayırlı satışlar tabi, hakkını vererek yapılan her işe saygım var sadece garip geldi :confused::confused:

Ne uğraşması hocam, adamlar boş kanalı ertesi gün kabul ediyor.Uğraşmaktan kastınızda forum doldurmak ise zaten bir kere doldurunca chrome herşeyi kaydediyor bir daha doldurmanıza gerek yok :) Hem awe 143 $ geçmeyince para ödemesi yapmadığı gibi geçince bile süründüren bir partner firması ve bunu bile bile almak garip geldi. Benim şaşkınlığım buna. Yinede hayırlı satışlar tabi, hakkını vererek yapılan her işe saygım var sadece garip geldi :confused::confused:

1.si kanallar farklı iplerden açılmış gerçek numaralar girilmiş..ki genelde 3cx ile açılır..herkesin elinde telefon bayisi yok..şimdi açsan 3cx ile biri spamdan gitse diğerleri de büyük ihtimal gidecek..ki hele hele böyle farklı insanlara sattığında bi adam spam yaptı diyelim diğer alıcının da boş yere kanalları gitmiş olacak..ama bunda öyle bir durum yok..kısacası sağlamlık var.

2.si çok para kazananlar genelde çok deneyen inciğini boncuğunu test eden sonra bi konuda karar kılıp ona yatırım yapanlar oluyor..bunu yaparken de zamanları az veya kıymetli olduğu için hazır alıyorlar..kanal da böyle partner de böyle mail de böyle adsense alımı da böyle..
sen günlük 200 300 kazanıyorsan ya da üşeniyorsan hazır alıyorsun.. bu iş böyle
şimdi geçen benden bir admin arkadaş 50 60 tane aldı..bilgisiz mi bu arkadaşlar..tabi ki değil
sadece para kazanmak için para yatırıyorlar önce

sorularının cevabını aldıysan iyi akşamlar kardeşim

Guvenerek alabilirsiniz.Bu arkadastan ilk ben almistim (referans) kanalim saglam ve insallah gelecek ayada odemesini alicam.

herkez referans olabilirim demiş
bu adam kime satış yapcak ? bu kadar mezarcı olmayın

Yİki adet almak istiyorum skype eklendi hayırlı satışlar....

Dip not verdiğiniz skype adında yüzler kişi çıkıyor pm den mail adresini yazarsan şayet direk eklemiş olurum kolay gelsin...
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yİki adet almak istiyorum skype eklendi hayırlı satışlar....

Dip not verdiğiniz skype adında yüzler kişi çıkıyor pm den mail adresini yazarsan şayet direk eklemiş olurum kolay gelsin...
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pm atıldı..
onu değiştiremiyorum maalesef...alıcılar lütfen pm den yazsın skype adresini talep edecekleri zaman

---------- Mesaj saat 16:40:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:09:52 civarında gönderildi. ----------

Bu arada 50 adet awe partner kanalını 150 lira bakiyeli adsenseyle ( 1 senelik) birlikte 500 liraya bırakıyorum..Bu da konu içinde kalsın..Varsa alıcı özelden lütfen.Konu kirletilmesin {Ödeme:Admine..1hafta içinde sorun çıkmazsa o da bana }

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri