Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öncelikle hayırlı satışlar.
Forumda bu kadar awe partnerli kanal almak isteyen olduğunu bilseydim bende girerdim bu işeDünya tersinemi döndü ne. Şimdi satışı baltalamak gibi olmasında awe zaten boş kanalları bile ertesi gün almıyormuydu. Ben 2 hafta önce aldımda şimdi değiştimi awe noldu biri aydınlatsın beni
![]()
Hayır hala öyle ama siz olaya hep yanlış bakıyorsunuz. Alacak kişi bunları zaten biliyor. Ancak uğraşmak yerine cüzii bir fiyata hemen istedigi an ulaşmak daha kolay oluyor.
Ne uğraşması hocam, adamlar boş kanalı ertesi gün kabul ediyor.Uğraşmaktan kastınızda forum doldurmak ise zaten bir kere doldurunca chrome herşeyi kaydediyor bir daha doldurmanıza gerek yokHem awe 143 $ geçmeyince para ödemesi yapmadığı gibi geçince bile süründüren bir partner firması ve bunu bile bile almak garip geldi. Benim şaşkınlığım buna. Yinede hayırlı satışlar tabi, hakkını vererek yapılan her işe saygım var sadece garip geldi
![]()
Yİki adet almak istiyorum skype eklendi hayırlı satışlar....
Dip not verdiğiniz skype adında yüzler kişi çıkıyor pm den mail adresini yazarsan şayet direk eklemiş olurum kolay gelsin...
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.