Ref Var mı? "Cılar"

masterthone

Yasaklanmış
Hangi konuya girsem ref var mı? ref alabilir miyim? tarzında mesajlar görüyorum artık rahatsız oldugum için konuyu açma gereği duydum herşeyi bedavaya getirmeye gerek yok 3 5 kuruş parası neyse verip almak lazım bazen sıf sadece refler ile gmail işini halledenler olduğunu düşünüyorum. bence ref işi kalkmalı ya..

anlamadıgım konu sana ne gibi bi rahatsızlık veriyo ??

Bence de her konuda illaki ref olur ama bazıları işi abartıyor bence zorla ref verdirtenler var

bi konuya giriyorum 5 sayfa olmuş müşteri yorumlarına bakıp hizmet alıcam 5 sayfanın 4 sayfası REF VARMI REF ALABİLİRMİYİM? rahatsız oldum sorun mu var?

kusura bakmaya seni tamamen unuttuk bidaha herkesi tembihlerim yazmazlar sen sırf rahatsız olma diye

bi konuya giriyorum 5 sayfa olmuş müşteri yorumlarına bakıp hizmet alıcam 5 sayfanın 4 sayfası REF VARMI REF ALABİLİRMİYİM? rahatsız oldum sorun mu var?

sorun var hocam adam konusuna yazmışsa ref yok refci arkadaşlar da yazmaz eğer varsa herkes aynı anda yazdığı için çok mesaj olabiliyor .

Satış yapacak kişi konuyu açarken altta sadece şu kadar kişiye ref verilecek diye bir yazı yazsa sorun kalmaz bazıları gerçekten de çok abartıyor

Sonuçta insanlar o reflere göre durumu değerlendiriyor ve diğer insanlara bunu öneriyor teşvik ediyor iki kişininde çıkarı var

bunu bende dile getirmiştim sadece ilk sayfayla sınırlandırılsa iyi olur artı verilen refler karşılığında olumlu/olumsuz dönüşünü beyan etmiyor bi çok kişi, dediğin gibi 4-5 sayfa ref var mı dendiği oluyor

Merhabalar,

Örnek linkleri alabilirmiyim ? Temizlik yapayım, dediğiniz gibi 5 sayfanın 4 sayfasında varsa temizliyeyim.

---------- Spam Engelliyici 23:47 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------

kusura bakmaya seni tamamen unuttuk bidaha herkesi tembihlerim yazmazlar sen sırf rahatsız olma diye

Merhabalar,

Şu yazın gel benimle tartış diyor resmen, biraz daha kelimeleri dikkatli seçerseniz, karşılık aldığınızda ne yapacaksınız ? Tekrardan mı cevap vereceksiniz. Lütfen

bunu bende dile getirmiştim sadece ilk sayfayla sınırlandırılsa iyi olur artı verilen refler karşılığında olumlu/olumsuz dönüşünü beyan etmiyor bi çok kişi, dediğin gibi 4-5 sayfa ref var mı dendiği oluyor

sonunda anlayan biri çıktı ya. ben o yorumlra bakarak hizmet alıcam ama bi bakıyorum 5 sayfa hepsi ref isteği. ben belki konu çok aktif çok tutmuş sağlam iş yapıyo diye düşünerek hizmet alıcam ama 5 sayfanın hepsi ref isteği belkide kalitesiz bir hizmet ben bunu bilmek için illa tüm sayfalarda ref isteğimi yoksa yorummu diye gezmemmi lazım..

Merhabalar,

Örnek linkleri alabilirmiyim ? Temizlik yapayım, dediğiniz gibi 5 sayfanın 4 sayfasında varsa temizliyeyim.

Merhabalar,

Şu yazın gel benimle tartış diyor resmen, biraz daha kelimeleri dikkatli seçerseniz, karşılık aldığınızda ne yapacaksınız ? Tekrardan mı cevap vereceksiniz. Lütfen

bunda var hocam

http://www.ytpara.com/829176-post13.html

burdaki yorum herşeyi özetliyo zaten..

Merhabalar,

Merhabalar,

hocam amacım tartısma falan cıkarmak degil ama sırf beyenfendi rahatsız oluyo diye konu acmasıda beni rahatsız ediyo

refde kötü birşey yok ama hep aynı kişilerin alması kötü adam pusuya yatmış resmen varmı böyle 1-2 kişi

hocam amacım tartısma falan cıkarmak degil ama sırf beyenfendi rahatsız oluyo diye konu acmasıda beni rahatsız ediyo

O zaman birbirimizden bayağı rahatsız oluyoruz sanırım. Misal bende desemki telif konularından rahatsızım, her flaga her telife konu açılıyor, deseme nereye varacağız. Rahatsız eden bir durum varsa hocam, girmezsin konuya, yorumda bulunmazsın.

Anlatmak istediğim bu.

rahatsız olma nedenimi yukarda dile getirdim neden anlamak istemiyosun konuda 500 yorum var dışardan bakıyosun aa çok güzel çok yorum gelmiş kaliteli hizmet diye düşünüyosun alıyosun ama 500 yorumun 499 usu ref var mı? mesajı. ya neyse “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır"

ref in neyin kısaltması olduğunu bilmediği halde sırf bedavaya getirmek için ref alanlar bile vardır..

ref alanlar için belirli bir zaman sonra o hizmet hakkında yorum yapma zorunluluğu getirilse fena olmaz.

sonunda anlayan biri çıktı ya. ben o yorumlra bakarak hizmet alıcam ama bi bakıyorum 5 sayfa hepsi ref isteği. ben belki konu çok aktif çok tutmuş sağlam iş yapıyo diye düşünerek hizmet alıcam ama 5 sayfanın hepsi ref isteği belkide kalitesiz bir hizmet ben bunu bilmek için illa tüm sayfalarda ref isteğimi yoksa yorummu diye gezmemmi lazım..

bunda var hocam

http://www.ytpara.com/829176-post13.html

burdaki yorum herşeyi özetliyo zaten..

Verdiğiniz konuya baktım. 20 adet ref isteyen arkadaş yazı yazmış. Yanında post sayısını görebilirsiniz. 21. kişide istemiş ancak konu sahibi arkadaş refin bittiğini belirtmiş.

Bir konuda hak veriyorum. Her konuya ref varmı diye atlayan aynı arkadaşlardan bende rahatsız oluyorum. :) Bıraksınlarda birde başkaları test etsin. Ama başka konuda hak veremem adamlar refi kendi veriyor. Ama ref olan arkadaşlar sonradan dönüp konuya memnun kaldım veya kalmadım diye görüş belirtmiyor.. Asıl rahatsız olunucak konu bu. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri