Merhaba Arkadaşlar Beni çogunuz Forumda Mail satış Konumdan veya Fındık satış konumdan hatırlarsınız.
Bir ekip kurma düşüncesi içimde oluştu ben uzun süredir çeşitli partnerler ile çalışmaktayım bunların baziları mcn bazıları cms
Yapilacak işi aktarıyorum.
Öncelikle Bu kişilerle hem skype hem whatsap gurubu kurulacaktır.
Bu grupta hizli iletisim saglamamiz icin olacaktır.
sadece iş konuşulacaktır.
yapılacak is her ekip üyemizin kendine ait google basvuru formu olacak getirdikleri özgün kanal sahipleri bünyemizde ne kadar süre duracaksa bundan % alacaktır bu % ekibe katilmak isteyenlerle konusulacaktir.
hazir türkce metin tarafiniza verilecektir dilerseniz farklı dillerde kanallara mail atabilirsiniz.
Sosyal medya sayfalarinda kendi tanitiminizi yapabilirsiniz
sitesi olanlar banner ekleyebilirler sitelerine bannerlari cok yakinda yapabiliriz.
kendi ozgun kanali olanlar kanalinda tanitarakta adam getirebilirler
Lütfen zaman ayirabilecek kisiler yorum atsın ve eklesin
Ben bütün sürecte yaninizda olacagım.
bagladiginiz kanal 1 senede dursa her odemeden ayni komisyonu alirsiniz 10 senede daimi gelir gibi olabilir zamanla
Skype için özel Mesaj atın
Bir ekip kurma düşüncesi içimde oluştu ben uzun süredir çeşitli partnerler ile çalışmaktayım bunların baziları mcn bazıları cms
Yapilacak işi aktarıyorum.
Öncelikle Bu kişilerle hem skype hem whatsap gurubu kurulacaktır.
Bu grupta hizli iletisim saglamamiz icin olacaktır.
sadece iş konuşulacaktır.
yapılacak is her ekip üyemizin kendine ait google basvuru formu olacak getirdikleri özgün kanal sahipleri bünyemizde ne kadar süre duracaksa bundan % alacaktır bu % ekibe katilmak isteyenlerle konusulacaktir.
hazir türkce metin tarafiniza verilecektir dilerseniz farklı dillerde kanallara mail atabilirsiniz.
Sosyal medya sayfalarinda kendi tanitiminizi yapabilirsiniz
sitesi olanlar banner ekleyebilirler sitelerine bannerlari cok yakinda yapabiliriz.
kendi ozgun kanali olanlar kanalinda tanitarakta adam getirebilirler
Lütfen zaman ayirabilecek kisiler yorum atsın ve eklesin
Ben bütün sürecte yaninizda olacagım.
bagladiginiz kanal 1 senede dursa her odemeden ayni komisyonu alirsiniz 10 senede daimi gelir gibi olabilir zamanla
Skype için özel Mesaj atın