Referans Sistemi Caner1992

caner1992

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Beni çogunuz Forumda Mail satış Konumdan veya Fındık satış konumdan hatırlarsınız.
Bir ekip kurma düşüncesi içimde oluştu ben uzun süredir çeşitli partnerler ile çalışmaktayım bunların baziları mcn bazıları cms
Yapilacak işi aktarıyorum.
Öncelikle Bu kişilerle hem skype hem whatsap gurubu kurulacaktır.
Bu grupta hizli iletisim saglamamiz icin olacaktır.
sadece iş konuşulacaktır.
yapılacak is her ekip üyemizin kendine ait google basvuru formu olacak getirdikleri özgün kanal sahipleri bünyemizde ne kadar süre duracaksa bundan % alacaktır bu % ekibe katilmak isteyenlerle konusulacaktir.
hazir türkce metin tarafiniza verilecektir dilerseniz farklı dillerde kanallara mail atabilirsiniz.
Sosyal medya sayfalarinda kendi tanitiminizi yapabilirsiniz
sitesi olanlar banner ekleyebilirler sitelerine bannerlari cok yakinda yapabiliriz.
kendi ozgun kanali olanlar kanalinda tanitarakta adam getirebilirler
Lütfen zaman ayirabilecek kisiler yorum atsın ve eklesin
Ben bütün sürecte yaninizda olacagım.
bagladiginiz kanal 1 senede dursa her odemeden ayni komisyonu alirsiniz 10 senede daimi gelir gibi olabilir zamanla
Skype için özel Mesaj atın

görüşme sağladık arkadaş ile konu hakkında biraz fikir yürütmeme yardımcı oldu sağolsun konu hakkında benden dönüş yapmamı bekliyor

Vakti Olanlar için günceldir Özgün kanalı olan arkadaşlar için güzel bir fırsat takipçilerinden mesajlar geliyordur partner soruyordurlar bizi önerirseniz komisyon almış olursunuz.

Hocam vakit varda çevre yok ?

Çevreniz Olmayabilir Çok basit bir sistem ile Örnek
1.güncel popüler videoların altına ilgi çekici mesajlar atıp bilgileri anlatıp tanıtım yapabilirsin
2.youtube kanallarının hakkında kısmındaki mail adreslerine mail atabilirsiniz hazır metini daha sonrasında bize yönlendirebilirsiniz anlaşırsak sizde her ödeme zamanı lkomisyonunuzu alırsınız.

Yaşım 17 ödeme konusunda ailem biraz tedirgin olabilir yaşım dolayısıyla bu süreçte yanımda olabilirseniz ben de güzel fikirlerle birlikte Skype üzerinden görüşmek isterim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri