Merhabalar. Şuanlık özel satışlardan dolayı Gmail satışını durdurmuş bulunuyorum ancak foruma geldiğim şu 3-4 günden beri sürekli karşıma çıkan "ref" olayı hakkında yazı yazmak istedim. Öncelikli olarak referans ürün dağıtımının amacı nedir? Referans ürün dağıtımının amacı satışını yaptığınız ürünün ücretsiz olarak bir ya da birden fazla kişiye verilerek güvenilir olduğunuza dair belirtiler göstermektir. İkinci olarak hangi durumlarda referans ürün istenir? Referans ürünün istenmesinin sebebi satıcının güvenilir olup olmadığını çözmede rol oynanır. Referans ürün alıpta teşekkür etmeyip, yorum bile yapmayan arkadaşların kesinlikle ceza alması gereklidir.
Foruma gelmesini istediğim kural: Referans ürün dağıtım sayısı için net bir sayı belirlenir ve referans ürün alan kişiler en geç 3 gün içinde yorumunu belirtir. Kuralın dışına çıkanlar da yönetmin insiyatifine göre en düşük 3 gün süreli yasaklanma cezası alır.
Bu sadece benim görüşümdür, doğru yanlış diye fikirlerinizi veya kendi düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
Mobil'den yazıyorum, yazım hatası olduysa affola.
Not: Güvenden kastettiğim malın kalitesi, ömrü anlamında. Sonuçta kalitesiz ürün çıkartan birine güvenmezsiniz öyle değil mi?
Foruma gelmesini istediğim kural: Referans ürün dağıtım sayısı için net bir sayı belirlenir ve referans ürün alan kişiler en geç 3 gün içinde yorumunu belirtir. Kuralın dışına çıkanlar da yönetmin insiyatifine göre en düşük 3 gün süreli yasaklanma cezası alır.
Bu sadece benim görüşümdür, doğru yanlış diye fikirlerinizi veya kendi düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
Mobil'den yazıyorum, yazım hatası olduysa affola.
Not: Güvenden kastettiğim malın kalitesi, ömrü anlamında. Sonuçta kalitesiz ürün çıkartan birine güvenmezsiniz öyle değil mi?
Son düzenleme: