Referans Ürünlerin Dağıtım Amacı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gmail

Kayıtlı Üye
Merhabalar. Şuanlık özel satışlardan dolayı Gmail satışını durdurmuş bulunuyorum ancak foruma geldiğim şu 3-4 günden beri sürekli karşıma çıkan "ref" olayı hakkında yazı yazmak istedim. Öncelikli olarak referans ürün dağıtımının amacı nedir? Referans ürün dağıtımının amacı satışını yaptığınız ürünün ücretsiz olarak bir ya da birden fazla kişiye verilerek güvenilir olduğunuza dair belirtiler göstermektir. İkinci olarak hangi durumlarda referans ürün istenir? Referans ürünün istenmesinin sebebi satıcının güvenilir olup olmadığını çözmede rol oynanır. Referans ürün alıpta teşekkür etmeyip, yorum bile yapmayan arkadaşların kesinlikle ceza alması gereklidir.

Foruma gelmesini istediğim kural: Referans ürün dağıtım sayısı için net bir sayı belirlenir ve referans ürün alan kişiler en geç 3 gün içinde yorumunu belirtir. Kuralın dışına çıkanlar da yönetmin insiyatifine göre en düşük 3 gün süreli yasaklanma cezası alır.

Bu sadece benim görüşümdür, doğru yanlış diye fikirlerinizi veya kendi düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Mobil'den yazıyorum, yazım hatası olduysa affola.

Not: Güvenden kastettiğim malın kalitesi, ömrü anlamında. Sonuçta kalitesiz ürün çıkartan birine güvenmezsiniz öyle değil mi?

Son düzenleme:
hocam referans verdiklerinizden dönüş yapan olmadı sanırım. bende katılıyorum iyi kötü yorum yapması gerekir referans alan kişinin. hiç yapmamak gerçekten ayıp

ref satıcının güvenilirliğini değil,ürünün sağlamlığı,kullanışlığı konusunda tanıtım içindir.
tabi ki de alan arkasına bakmadan gitmemeli

gerçekten haklısınız hocam her konunun altında ref yokmu ref alabilirim yazısını görmekten sıkıldım

bazı konularda KOSKOCAMAN REF YOKTURa rağmen ref yazıyorlar yine satış konusunu ve açılma tarihinin yeni oldugunu farkeden hemen ref ref arkadaş ne refmiş :)

gerçekten sıkmaya başladı ki ref alanlar dediginiz gibi değerlendirme yorumundada bulunmuyor

ref satıcının güvenilirliğini değil,ürünün sağlamlığı,kullanışlığı konusunda tanıtım içindir.
tabi ki de alan arkasına bakmadan gitmemeli

Ürünün kalitesi satıcının güvenini göstermez mi hocam. Yani demek istediğim siz özensiz kalitesiz ürün yapan kişiye mi güvenirsiniz yoksa özenen kaliteli ürün ortaya çıkartan kişiye mi?

her ikisi içinde geçerli kendi görüşüm. verilen ürün ne kadar kaliteliyse satıcının güveni de o denli yüksektir

ben başta refin ne anlama geldiğini yazdım.ilk gelen bir adam mail satarken ref verdi diye güvenilir olmaz.ref i maillerin sağlamlığı,kullanışlılığı görülsün diye verir.güven zamanla oluşur.ürün kaliteli olur ama bir süre sonra pisliğini yapar kaçar.bu da refle belli olacak bir şey değil.

bedava değilde yarı fiyatına verilsin

Bende şöyle bir konuda görüşümü bildirmek isterim. Ref olayına sonuna kadar katılıyorum.Birde satış konusu açan veya açacak arkadaşların yt parada üyeliklerinin en az 6 aylık olması trader puanlarının uygun olması,gold ,platinium üye olması, Mesaj sayısı vs. gibi konularada dikkat edilmeli bence satış yapan arkadaşlar ve alıcılar içinde güven sağlanma olayı çok önemli diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Haklı bir konu. Çoğu kişi bu ref olayını bedavadan kanal diyerek düşünüp alıyor saklıyor şifreyi bir gün kullanırım diye. Daha yapıcı olmalıyız.

Sonuna kadar haklısın. Bu bilinen bir şey zaten ama ne yazıkki admin arkadaşlar bunla alakalı bir kural koymadılar. Refi alan yorum yapmayacaklarsa cezalandırılsınlar..

Ref alip geregini yerine getirmeyenler,Hem forum üyelerine ihanet etmis olur hemde saticiyi enayi yerine koymus olur.

Ref olayıyla güven meselesi çok farklı bir durum.. Bir kişiye güvenebilmek için aylarca tanımış alışveriş yapmış olmak gerek.. Ya da forumda eskilerden kendini kanıtlamış birileri olması gerekir. Yoksa üründen örnek verdi diye hiç kimse güvenilir değildir.
Satışı yapan sadece ürünün numunelerini dağıtmıştır. Ref alanlar Sadece ürünle alakalı yorum yapabilir. Ref aldılarsa illakide konuya yorumlarını dile getirmeliler.
Ayrıca bu ref nedir yahu.. Daha önce ref program alan kişilerin kanallarının çalındığını biliyoruz. Bence ref diye atlanmamalı konuya sonra canınız yanar..(özellikle programlar için dikkatli olun)

bu ref olayına bi çözüm gelmeli cidden kim ne oldugunu bilmeden bedava gözüyle bakıyor. ben yalnızca 1 defa ref yazdım sanırım bi quiz satışına oda 1 gün sonraydı :D gelir gelmez 1 hafta boş kalır patlayıp patlamadıgını kontrol ederim gelirse eğer. yazarım sonucu ama diğer arkadaşlar alır almaz teşekkür edip gidiyor. arkadaşlar bu da yanlış. kanalı alırsın girmezsin 1 hafta sonra yazarsın sağlam yada değil. ilk gün girersin patlamaz sonraki gün patlarsa ?

Bir arkadaş var forumda ref e ref almış valla bütün konularda ref almış ismini sölemiyim bilen biliyodur zate

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadar küçük düşünme hocam. Mesaj sayına bakaral daha yolun başındasın. Ref almış kişilerden hayır bekleme. Hiç yorum yapmayacakmış gibi düşün, eğer ref alıpda yorum yapıyorsa o kişinin zaten amacı diğerleri gibi değildir. Ref alıpda sonra gidip ürünü alan fprumda kaç kişi vardır ki. Sen satışına bak, refi bir çeşit hediye olarak düşün. Zaten ref alan kişi kötü niyetlide olsa ayıplı mal olduğunda gelir yazar.

Forumda iyi birşeye teşekkür olayı yıllardır yoktur, kötü şeyi ayıplama olayı ise yeterli düzeydedir. Buna vakit ayırıp canını üzme.

İlla satışını çoğaltmak ve kaliteni göstermek istiyorsan bir kampanya yap fiyatını yarıya çek. Kampanya bitincede kampanyadan alanlar memnunsa devam eder. (ben yeni bir sistemimi tanıtırken hep ilk haftalarında ucuz fiyat koyup karsızlıkla devamlı müşterileri bulma adına böyle yaparım)

Ne sen, ne moderatör bu işleri takip edemez hocam.

Bu kadar küçük düşünme hocam. Mesaj sayına bakaral daha yolun başındasın. Ref almış kişilerden hayır bekleme. Hiç yorum yapmayacakmış gibi düşün, eğer ref alıpda yorum yapıyorsa o kişinin zaten amacı diğerleri gibi değildir. Ref alıpda sonra gidip ürünü alan fprumda kaç kişi vardır ki. Sen satışına bak, refi bir çeşit hediye olarak düşün. Zaten ref alan kişi kötü niyetlide olsa ayıplı mal olduğunda gelir yazar.

Forumda iyi birşeye teşekkür olayı yıllardır yoktur, kötü şeyi ayıplama olayı ise yeterli düzeydedir. Buna vakit ayırıp canını üzme.

İlla satışını çoğaltmak ve kaliteni göstermek istiyorsan bir kampanya yap fiyatını yarıya çek. Kampanya bitincede kampanyadan alanlar memnunsa devam eder. (ben yeni bir sistemimi tanıtırken hep ilk haftalarında ucuz fiyat koyup karsızlıkla devamlı müşterileri bulma adına böyle yaparım)

Ne sen, ne moderatör bu işleri takip edemez hocam.

Bu yazıyı yazarken en çok başıma gelmesinden jlorktuğum şry de buydu hocam. Ben gerekirse milyonlarca ref dağıtabilirim hiç problem değil ancak biliyorsunuz emek diye birşey var. Bir gmail belki tamam ancak bu sayı 20-30 a çıktığı zaman ben kendimi salak gibi hissediyorum. Olay küçük düşünmek değil hocam emek beleşe konmak burada. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Aynen katiliyorum 30 dan fazla ref verdim 5-10 yorum geldi ve hatta ref verdiklerime ozel mesaj bile attim ref hakkinda yorum yaparmisiniz diye ama bi ise yaramadi.

Millete ref istemek ne güzel batmış ahahaaha :D delirmişler :D (Konuyu açan arkadaşa değil sözüm o çok bilen boş arkadaşlara :D)

Bence ref şudur.Arkadaş ben güvenilirim buyrun bakın inceleyin kanallarımı programlarımı neyse artık.Eğer uzun vade bir ref ise (yazılım vs) direk yorumumu yaparım.Ama kanal ref aldıktan sonra 1 ay sonra yorumumu atarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri