Regular Ordinary Swedish Meal Time

nescafe3in1

Yasaklanmış
Birbirinden çılgınca adamların ortalığı birbirine katıp barbarca yemek yaptığı ve sonunda güzel iş çıkardığı, çok fazla bilinmemesine rağmen kaliteli videoları olan beğenerek bir oturuşta en az 3-5 bölüm izlediğim müthiş bir kanalı sizlerle paylaşmak istiyorum (HowToBasic den kat kat güzel)

En çok ta mayonezi kaşıklayıp "It's good for you!" dediği bölümü çok beğeniyorum :)

Mutlaka izlemenizi ve yorumlarınızı bekliyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=C2s0aOhkjmY

Biz bunları Türkiye'de yapsak nimete işkenceden yargılanırız :)

valla bu howtobasic tarzı şeylere nedense hiç gülemiyorum yaw. sadece kolunun arasında portakal sıkması komiğime gitti diyebilirim ;)

İşte yurtdışında yaşamak istememin nedenlerinden birisi :)
Yakaladım gene ben :D
Bizi biz yapan o değerler kardeşşiiiiim :)
O nimetlere öyle saygısızlık yapabileceksen inan burda da yapabilirsin uzaklara gitmene gerek yok. Ben istesem yaparım mesela. Ama biz nimeti saçıp savurarak değil de her kırıntısına değer vererek yetiştirildik.

Bu isveçliler ne garip insanlar miğdem bulandı bu videodan bi ara diğerlerine göz atacağım belki ozaman fikrim değişir :D

İnsanlar tutunabilmek için gerçekten ne yapacaklarını şaşırıyorlar.. İnternet aleminin içerisinde olmayan birisine bunu izlettiğinizde nasıl bir tepki ile karşılaşacağınızı tahmin bile edemezsiniz.

Sonuç olarak her ne olursa olsun , amaçları doğrultusunda hedeflerine ulaşmış sayılırlar.
''Galiptir bu yolda mağlup bile'' demişler. :)

İnsanlar tutunabilmek için gerçekten ne yapacaklarını şaşırıyorlar.. İnternet aleminin içerisinde olmayan birisine bunu izlettiğinizde nasıl bir tepki ile karşılaşacağınızı tahmin bile edemezsiniz.

Sonuç olarak her ne olursa olsun , amaçları doğrultusunda hedeflerine ulaşmış sayılırlar.
''Galiptir bu yolda mağlup bile'' demişler. :)

Herhangi bir kar amacı gütmemiş arkadaşlar bir tutunma amacı olduğunu sanmıyorum buna rağmen işini iyi yapmışlar helal olsun

Şaka maka lavuk izletiyor kendini bir şekilde :)
Diğer videolarına bakıyorum şuan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri