Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Skype dan beni eklwyin goruselim hocam, nicholaihelyt.RECRUİT nasıl oluyorduk.
nedir bu reis network anlamadımki.neyapacağızda kazanacağız işin içeriğini biraz açıklasanızReis Network Yayın Hayatına Başladı
Music Nations Kalitesi![]()
1 Kanalınız Olsa Bile %70 Kazanç Paylaşımı![]()
10 Kanal ve Üzeri Kanal Bağlayacağına Söz verenlere Recruiter olma imkanı![]()
Recruiter Sistemimimz Şöyle Çalışmaktadır
10-19 Kanal Arası Bağlayanlara %2 Ekstra Gelir Paylaşımı![]()
20-29 Kanal Arası Bağlayanlara %4 Ekstra Gelir Paylaşımı![]()
30-39 Kanal Arası Bağlayanlara %6 Ekstra Gelir Paylaşımı![]()
40-49 Kanal Arası Bağlayanlara %8 Ekstra Gelir Paylaşımı![]()
50 ve Üstü Kanal Bağlayanlara %10 Ekstra Gelir Paylaşımı![]()
Oranları %2 den Başlatıp Kanal Sayınız Arttıkça Panelden Arttıracağım.
Site: Reis Network
Kanallar 1 Gün içinde 24:00 e kadar onaylanır.
Ödeme limiti pp ye 1$
Adult Haric Her Kategori Kabul
Haydi Durmayın Sizde Reis Network ile Ekstra Kazanmaya Başlayın
nedir bu reis network anlamadımki.neyapacağızda kazanacağız işin içeriğini biraz açıklasanız
partner firmaları adsense dısında kazanc saglamak icin kanallarınızı bagladıgınız bir yerde adsense alternatifi youtube reklam aglarıdır, partner kanallarda ünlem sıkıntısı çekmezsiniz, kanalınız 1 ayda 1 dolar bile kazansa ödemenizi paypal adresinize alabilirsiniz, ama reis network un farki, kanallarınızı kendi referans linkinizden kaydettiginizde kanalın kazancının üstüne %10 a kadar ekstra kazanc fırsatı sunması.
benim 30 civarında ytb kanalım var bunların bir kısmında her birinde 30 un üzerinde alt kanallarda var.sizinle çalışmak için ekstra ücret ödermiyiz.kusura bakmayın bu işte baya acemiyim.ünlemlerden kurtulamadığım şu günlerde.birkısım kanallarımı sizinle değerlendirmek isterim beni aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba music nations kapanan kanalların ödemesine bloke koymuş sizdede böylemi bloke koyulan paraları öder mi yoksa soğuk su mu içelim üstüne
Hosgeldiniz Hocamhocam başvuru alıyormusunuz bir kaç kanalımla başlamak istiyorum
Devam ediyorsa bir kanalımla denemeye balamak istiyorum.
nerden nasıl başvuru yapacağım![]()
hocam çok isterdim ama mn nin bloke olayını sevmiyorum. ondan korkuyorum kanal sokmaya...
Az önce 3 haneli aldım. kanalda telif uyarı vs. yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.