Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu tür konular daha önce çok açıldı. Siz açtığınızda her zaman reklam çıkmaz çünkü o video sizin zaten. Tık alıyormusunuz adsenseye ? veya o kanalın günlük bir kazancı varmı ?
Kanalın günlük kazancı var ancak tık alamadım. Normalde günde en az 3$ alıyorum bugün 0,38 TL almışım sadece. Reklam çıkmadığından dolayı TO yerlerde sürünüyor. Arkadaşıma sordum, o da çıkmıyor dedi![]()
Hocam bütün videolarbenim de bir video öyle idi reklam tam olarak çıkmıyordu etiketlerini artır veya değiştir 26k izlenim aldı 1 dolar bile kazanamadı![]()
Allah allah niye bende böyle ya.bende de şimdi cıkmıyor gibi. ama adsense de tıkların durması gibi birsey söz konusu değil
Analistik günlük güncellenmez hocam adsensedenmi bahsediyorsunuz ? Görüntülenme ne kadar
Hocam bütün videolar
Allah allah niye bende böyle ya.
Adsense'den bahsediyorum hocam.
1k üzeri görüntüleme var.
bende 2-3gündür süpheleniyorum günlük ortalama 14k gösterime 400 üzeri tık alırdım simdi izlenimlerimi artırdım günlük 19kizlenime 200tık gelmiş reklamlarda sorun var heralde![]()
aynı sorun bende de var 2 3 gundur.. Sarı cizgi cıkıyor ama 10. saniyede reklam cıkmıyor videolarda.. Kendi pc haricimde evdeki 2 pcden ve arkadaslarımdan da kontrol ettirdim durum aynı. To yerlerde İzlenme yuksek normalde 2 kat daha fazla tık almam gerekiyordu.. Ne yapmam lazım var mı fikirleri olan?
Ayın ilk çeyreğinde hem to hem tbm düşük oluyor zaten.Bilindik bir durum hocam... bende de yarı yarıya düşme var izlenme sabit olmasına rağmen.
Ayın ilk çeyreğinde hem to hem tbm düşük oluyor zaten.Bilindik bir durum hocam... bende de yarı yarıya düşme var izlenme sabit olmasına rağmen.
tamamda tbm ler düşük olur anlarımda, reklam çıkmayınca haliyle tıklama olmuyor To da düşüyor.
Evet bende de bazı videolarda sadece video üstünde reklam çıkıyor sağdaki reklam çıkmıyor vs.. gibi sorunlar var.
1 aydır sistem değiştiriyor geyiğine Adsense hem tıktan hem tbm'den Resmen Tırtıklıyor.
Kazancımız düştü boşu boşuna.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.