Reklam Görünmeme Problemi (TEK BAŞLIK)

Ya arkadaşlar, şöyle bir sıkıntı daha var karşılaştığım: Video Yöneticisine girince videolarımın bazılarında para kazanma ikonunun kendiliğinden komple yok olduğunu görüyorum. Silip tekrar yüklemekten başka yolu var mı para kazanma kutucuğunu geri getirmenin?

şuanda atılan videolarda ne para kazanmalar yanıyor nede adsenseye veri yansıyor

Abi benim aynı kanal içerisindeki bazı videolarımda para kazanma ikonu var ve yanıyor ama bazılarında o üçüncü dolar işaretinin olduğu ikon hiç yok, gitmiş.

400k da 2 videom var reklamyok para kazanma aktif nedendir acaba :(

para kazanma yanan videolarımda reklamlar çıkmıyor ne yapabilrim :(

Ben de sorun çözüldü. Tesadüfte olabilir ancak dün akşam para kazanma kapat / aç, reklam ayarlarındaki seçenekleri değiştir / eski haline getir, video iyileştirme yap, adsense hesabını değiştir (değiştir diyerek yine aynı adsenseye bağladım) işlemlerini yaptım. Şu an reklamlar aktif ve dün gece kazançlar adsenseye yansımıya başlamış.

sorun hala devam ediyor 500k izlenim çöpe gitti.yok mu çaresi.

Işık yandığı halde reklam çıkmıyor ise video müzik kategorisinde olabilir. Film ve Animasyon kategorisi yapın düzelir.

Arkadaşlar suan videolarımda para kazanma aktif fakat reklam çıkmıyor. Dün sorun yoktu. Sizde de aynı mı sorun var yoksa sadece ben de mi.

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim de gösterimler de bir sorun var mı? Bugün haddinden fazla düşük şu saat itibari ile gösterimler. Tıklamalar da öyle ama gösterileri merak ediyorum.

2 gün önce youtube un diskleri salt okunur moda girdi 3-5 saat video yüklenmiyordu. Vps üzerinden denediğimdede sorun aynı idi Türkiye'ye özel bir durum değil sanırım bu kısıtlama ve kesintiler. ilk 3 günde 50 küsür milyon izleme alan First Kiss isimli videoda bile reklam çıkmıyor şu anda youtube artniyetli olanları temizliyor sanırım emek hırsızlarını ve birilerinin çektiği videoları şekilden şekile sokarak onun üzerinden para kazanmak isteyenleri temizliyor olabilir. Dikkatli olun derim ben size bu hafta içinde çözülecektir bu sorun. Ben sadece kendi çektiğim videoları yüklüyorum kanalımda ve benim kendi videolarımda bile ünlem çıkıyor.Sana ait olduğunu kanıtla diyor.

Partnerden atılan kanalım tekrar adsenseye bağlandı..Reklam çıkmıyor iki gündür.

merhaba , benim bazı videolarımda başkasının şarkısını yorumladım vs. para kazanılıyor ama reklam çıkmıyor nasıl çözebilirim bu sorunu

merhaba , benim bazı videolarımda başkasının şarkısını yorumladım vs. para kazanılıyor ama reklam çıkmıyor nasıl çözebilirim bu sorunu

Kardeşim $ işareti yeşilse sorun yok , emin ol reklamların çıkıyordur. Bende en başta öyle olduğunu düşünmüştüm fakat kendi PC'm harici başka yerlerde denedim birkaç kez hep çıktı :)

anladım

---------- Mesaj saat 03:18:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:16:09 civarında gönderildi. ----------

güzel paylaşım hocam

hocam bende farklı pclerde hatta farklı şehirlerde denedim olmadı hiç reklam çıkmadı hatta izlenmeleri iyi olmasına rağmen hiç para kazandırtmıyor,

Arkadaşlar benim para kazanma aktif ama yurt dışından para kazanabiliyorum sadece, reklamları da göremiyorum yok. aktif ettiğim günden beri bu böyleydi. sorun ne olabilir sizce ne yapmalıyım

valla ben hiç bakmıyorum reklam varmı yokmu hiç ilgilenmiyorum arada bir paraya bakıyom iyi artıyo tamam sorun yok :D

arkadaşlar videolarım yeşilde hiçbirinde reklam yok!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri